site stats

marți, 28 mai 2013

ABATOR PENTRU UMANITATE: SOCIALISMUL

Nu stiu cum de mi-a venit ideea? Imi staruie mereu in minte imagini din filmul ce ti se prezinta la Auschwitz (Oswiencim in poloneza), lagarul unde national-SOCIALISTII germani au ucis milioane de oameni... Apoi iti aduci aminte de gropile comune in care zac si astazi cadavrele pe care Stalin a indraznit sa le numeasca cu tupeul si aroganta suprematiei mediocritatii "statistica"...

Si desigur, nu in ultimul rand, filmul "The Soviet Story"... O marturie impresionanta despre ceea ce este capabil sa faca socialismul atunci cand i se ofera sansa la putere nelimitata. Socialistii sunt la lucru peste tot in lume. Lucreaza cu ravna furnicii, in continuu. Neobositi. Oamenii lor, minoritati, imigranti, cadre antrenate special infiltrate printre diverse categorii sociale pentru a produce haos si a demola cutumele si legaturile sociale dintre indivizii unei comunitati sau natiuni, isi fac mereu treaba, fiind raspalatiti cu o viata usoara, ce nu ar fi avut-o niciodata cu aptitudinile si educatia lor. 

Pentru ca agitatorul socialist este de o infioratoare mediocritate. El isi doreste mereu mai mult, animat de filozofia materialismului dialectic, desi stie ca nu merita nimic din toate acestea, pentru ca nu are nici aptitudinile si nici calificarea necesare pentru a fi lider. Mai mult, se poate spune cu mana pe inima ca, de obicei, chiar si atunci cand au avut acces la scoli inalte, socialistii nu au capacitatea de recunoaste superioritatea altora atunci cand este cazul. De aici si tacticile de intimidare, ridiculizare si de eliminare fizica. Un socialist nu va accepta niciodata competitia sportiva, fair-play!

Lumea nu a invatat nimic. Astazi se vorbeste din nou despre socialism... Ion Iliescu spunea in februarie 2010 la congresul PSD unde a fost uns Ponta presedinte al partidului socialist, si citez din ceea ce am vazut si auzit cu ochii si urechile mele live la TV: "Exista un plan pentru revigorarea socialismului in lume". Urmat de traditionalele urale prelungite... Vor mai muri oameni din cauza acestei ideologii. Pentru ca ne permitem luxul de a nu face nimic, noi, aceia care stim!

Omenirea va deveni din nou un abator in care vom fi impinsi toti ca vitele, spre a muri. Unii pentru a apara umanitatea, altii pentru a o distruge, dar si acestia din urma crezand ca fac o fapta buna. Pentru ca sunt multi aceia care cred inca si astazi ca socialismul va pune semnul egal intre noi toti. Acel semn egal nu poate exista si nici nu este firesc sa existe. Nu suntem suficient de avansati spiritual si probabil ca nu vom fi niciodata. Doar Divinitatea are puterea adevarului absolut... Dar cum sa explici asta unor brute care sunt pregatite sa te linseze daca te opui dorintei lor de a fi sefii haitei?

Nu imi este frica. Ce va fi va fi. Daca trebuie sa lupt din nou voi lupta. Nu cred ca voi mai supravietui a doua oara. Ulciorul nu merge de multe ori la apa, si nu cred ca as mai putea sari un gard ca cel al cimitirului Eroilor din Timisoara. Nu cu oasele acestea imbatranite si ingreunate de o greutate mai mult decat normala... Insa decat sa traiesc ca un caine prefer sa mor ca un leu.

As vrea sa nu trebuiasca sa fiu pus sa ma tin de cuvant, insa tare ma tem ca va fi cazul. As vrea doar sa nu fiu o statistica pentru cei ramasi in urma, caci asta ar insemna ca am luptat zadarnic si am pierdut lupta... Eu insa am incredere in spiritul uman... Stiu ca nu va pieri. Este sapat adanc in cei mai multi dintre noi... Cateva fiare pot avea o putere oarecare. Insa doar vremelnic... Vezi Hitler. Vezi Stalin. Toti sunt doar niste simpli muritori de care unii s-au temut si atat. Nu ma tem de om. De ce m-as teme?

Socialismul pregateste un nou abator pentru umanitate. Vor pieri din nou tineri. multi tineri. Copii, nepoti... Vor pieri mame, tati si fiice. Si pentru ce?!! Pentru dorinta de putere absoluta a unora precum Putin, Ponta, sau, ca sa fiu si mai acid, pentru unul ca Antonescu... Urati oameni. Criminala doctrina. Abominabila asociere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: