site stats

vineri, 26 iulie 2013

CREDINCIOSUL IN ANTENA 3 (preluare)

Ma fascineaza aia care cred în Antena 3. Îi vad în comentarii, exista pe internet. Nu pot decât sa presupun ca se plimba printre noi, ca-s oameni tridimensionali din viata reala. Asta ma cam sperie. Sunt lânga noi, poate chiar în momentul asta, niste indivizi pe care daca i-ai plesni tare cu adevarul în ochi, tot nu te-ar crede. 

Genul de tip caruia îi arati o poza cu tine si nevasta-sa în pat si zice ca-i trucaj. Asa ca îi suni nevasta si i-o tragi de fa?a cu el, iar el zice ca nu-i adevarat, ca e o farsa de 1 Aprilie. Si-atunci ea îi zice, fix înainte de al treilea orgasm: ”Du-te dracului de bou, Nu te-am iubit niciodata, imediat ce ma îmbrac plec cu tipul asta. Si suntem în iulie, dobitocule, care farsa?!” 


Si el o sa râda ca prostul si înca o sa caute dupa camera ascunsa. Faceti cunostinta cu ciudatenia, va rugam. El este credinciosul în Antena 3. Are pe pereti afise cu curul lui Voiculescu si inscriptia ”I want to believe”. Si e îngrozitor de prost. Si am presupus prin absurd ca are nevasta doar de dragul argumentatiei.


Preluare de pe Internet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: