site stats

miercuri, 11 septembrie 2013

ETAPELE DISTRUGERII: DEMORALIZARE, DESTABILIZARE, CRIZA SI "NORMALIZARE"

1. DEMORALIZARE
2. DESTABILIZARE
3. CRIZA
4. "NORMALIZARE" (un termen cinic)

Scriu de mai bine de trei ani... Acusica se fac patru... Aveam atunci nevoie de o supapa de refulare... un loc in care sa dau glas gandurilor ce imi pareau nebunesti... Nu stiam ca intreprinderea mea va ajunge sa catalogheze ceea ce eu credeam a fi o imaginatie bolnavicioasa drept crunta realitate... Chiar ajunsesem la un moment dat sa cred ca am luat-o razna, ca sunt nebun de-a binelea... Nu puteam crede raspunsurile care se iveau dupa tot mai multele intrebari ce mi le puneam...

Parea prea mare grozavia... Totul a inceput in 2009, intr-o Romanie aflata in fierbere electorala, cand am realizat brusc faptul ca sunt spalat la creier intens si continuu... Norocul meu a fost un indiciu ce l-am urmarit mereu: unde se afla Ion Iliescu se afla si dezastrul pentru romani... In acel an, fiind membru PNL din 1990, am ales ca in primul tur sa fiu loial ideii de liberalism. Asa ca am stat ceasuri bune la rand ca sa il votez pe... Crin!!!

Insa momentul in care Antonescu s-a aliat cu PSD si l-a dus pe candidatul PSD in balconul Operei din Timisoara, locul de unde s-a proclamat primul oras liber de comunism, a fost momentul socului trezirii. Sunt timisorean prin nastere si am participat la evenimentele din decembrie 1989. In 2009 am realizat ca am fost inselat. Din nou. Si pentru ca aceasta sa nu se mai intample trebuia sa fac ceva. ORICE. Numai sa fac ceva. Inactiunea si bunul simt nu ajutasera. Dimpotriva. dupa 20 de ani Romania era din ce in ce mai rau si ca imagine externa si in plan intern. Asa ca am inceput sa sap.

Multe lucruri le intuisem de multa vreme, insa nu am avut niciodata dovezi palpabile. Adevarat, nici nu am cautat cu intensitate. Ajunsesem aproape o leguma, la fel ca milioanele de legume bipede ce isi duc existenta in Romania, haituite, dezorientate, demoralizate si fara speranta. Am scris despre toate acestea incercand sa trezesc ceva. Cumva mi se pare ca am reusit. Tot mai multi au capatat glas si au adus noi si noi informatii. Apoi, un soc: in 2010, o fraza spusa de Ion Iliescu la Congresul PSD din februarie al acelui an, mi-a provocat fiori pe sira spinarii:

"EXISTA UN PLAN PENTRU REVIGORAREA SOCIALISMULUI IN LUME"

Atunci am incercat sa ies din carapacea numita Romania si sa incerc sa vad daca ce zice batranul comunist, acum socialist mascat sub farduri ce vor sa il faca sa para capitalist, are dreptate. Am cautat indicii. Si multe dintre ele vi le-am expus. Poate nu pe toate, dar majoritatea. Oricum cel mai importante. Am adunat informatii, am pus lucruri cap la cap. Multi au crezut ca exagerez. Altii poate si-au spus in inima lor: "Saracu'"... 

Dar am dat ieri peste aceasta inregistrare cu un interviu luat in 1983 sau 1984 unui dezertor KGB, o figura importanta in randurile structurilor monstruoasei organizatii sovietice. Si am tradus pentru voi. Nu ma astept ca sa credeti, judecand dupa ceea ce spune omul. Insa daca inlocuiti de fiecare data numele Statelor Unite ale Americii cu Romania, si luati ca punct de start anul 1989 veti intelege cu totul altfel cei douazeci de ani ai "Oracolului din Damaroaia" - Silviu Brucan.

La fel cum v-am expus problemele, pe care le-am dedus conform unei logici relativ simple dupa parerea mea, v-am dat si EDUCATIA ca solutie, acelasi antidot despre care vorbeste si fostul sef al propagandei KGB in interviu. Totusi, mi se pare ca programul sovietic s-a poticnit putintel in 1989. Insa el a fost reluat cu si mai multa perfidie, cu mai multi indivizi infiltrati la cele mai inalte nivele din Uniunea Europeana si celelalote state ale lumii libere. O sa intelegeti cum se face si mai ales DE CE se face acest lucru. Ca cei care conduc aceasta activitate sunt niste minti criminale o stim deja, caci lumea i-a cunoascut pe national-socialistul Adolf Hitler si pe international-socialistul Iosif Visarionovici Stalin.

Nu stiu cat timp mai avem. Presupun ca avem ceva intrucat Iliescu spunea ca planul de revigorare al socialismului se intinde pe zeci de ani. Desigur, nu a afirmat si in ce stadiu se afla el. Acest plan nu le va reusi. Ce nu inteleg marxist-leninistii in frunte cu fostul KGB-ist Putin si cu ideologul descreierat al neo- socialismului si fascismului promovat de Kremlin, Alexandr Dughin, este ca de data aceasta li se va opune o lume intreaga. Si nu pot controla decat, eventual, pentru o scurta perioada de timp. Foarte scurta. Dupoa care va urma fabuloasa cadere a unei ideologii care a justificat crima la nivel industrial si ca metoda politica.

Nu traim vremuri de pace. Nu am trait vremuri de pace niciodata din 1939 incoace. Lumea libera se afla sub asediul unei masinarii monstruase conduse de o mana de criminali de la Kremlin, ce se vor stapanii unei lumi cu sclavi moderni... Daca ce afirma acest om este adevarat, si daca nu va opuneti din rasputeri acestui pericol, va semnati singuri sentintele voastre si ale copiilor vostri. Avoastra este alegerea: lasitate sau curaj... Nu trebuie sa facem mare lucru ca sa ii stopam. Dar trebuie sa facem ceea ce trebuie facut...

Postez intai interviul si apoi traducerea sa. Daca vi se pare ca am gresit traducerea sau ca am deturnat sensul cuvintelor va rog sa imi atrageti atentia. Am sa va rog doar sa nu luati in seama comentariile la adresa lui Barrack Obama. Ele pot fi adevarate dar pot foarte bine fi si o parte a planului despre care vi se va vorbi in acest video de catre una dintre putinele persoane calificate sa vorbeasca despre asta... Deci nu luati in seama comentariile despre Obama. Si inlocuiti mere, asa cum am mai spus. numele Statelor Unite cu Romania. O sa vedeti ca s-a incheiat perioada celor douazeci de ani... Si romanii abia acum se trezesc. Dar e mai bine mai tarziu decat niciodata.


Intrebare: Sovieticii folosesc termenul de "subversie ideologica" Care este semnificatia acestui termen?

Raspuns: "Subversia ideologica" este procesul care este legitim, fatis si deschis. Il poti vedea cu proprii tai ochi. Tot ce trebuie sa faceti, tot ce trebuie sa faca mass-media americana este sa isi decupleze "bananele" din urechi, sa-si deschida ochii si o pot VEDEA. Nu este nici un mister. Nu are nimic de a face cu spionajul. Stiu ca spionajul, strangerea de informatii, pare mult mai romantic, vinde mai multe deodorante, prin reclama probabil, de aceea producatorii de la Hollywood sunt atat de innebuniti dupa thriller-ele de tip James Bond. 

Dar in realitate KGB nu pune deloc accentul principal in domeniul spionajului. In opinia mea si a multor altor dezertori de calibrul meu, numai 15% din timp, bani si forta de munca este folosita in domeniul spionajului ca atare. Restul de 85% este proces lent, pe care noi il numim fie "subversiune ideologica" fie "masuri active" in limbajul KGB, fie "razboi psihologic". In esenta inseamna a schimba perceptia realitatii fiecarui american in asemenea masura incat, in ciuda abundentei informatiei, nimeni nu poate ajunge la concluzii rationale pentru a se putea apara pe ei insisi, familiile lor, comunitatea si tara lor.
Este un imens proces de spalare a creierului ce se desfasoara foarte lent si este impartit in patru etape de baza, primul fiind DEMORALIZAREA. Este nevoie de 15 pana la 20 de ani pentru a demoraliza o natiune. De ce atat de multi ani? Pentru ca acesta este numarul minim de ani necesari pentru a educa o generatie de elevi (studenti), in tara inamicului tau, expusi la ideologia inamicului. Cu alte cuvinte ideologia marxist-leninista este "pompata" in capetele "moi" ale cel putin trei generatii de elevi (studenti) americani fara a fi contestata sau contra-balnsata de valorile de baza ale americanismului, patriotismul american. 

Rezultatul? Rezultatul il puteti vedea. Majoritatea oamenilor ce au absolvit in anii '60, care au abandonat scoala, semi-intelectuali ocupa acum pozitii de putere in guvern, serviciul public, afaceri, mass-media, sistemul educational. Sunteti blocati cu ei. Nu va puteti descotorosi de ei. Sunt "contaminati". Sunt programati sa gandeasca si sa rectioneze la anumiti stimuli intr-un anumit sablon. Nu le poti schimba opinia. Chiar daca ii expui la informatie autentica, chiar daca le vei dovedi ca albul este alb si ca negrul este negru, tot nu le poti schimba perceptia de baza si logica de comportament. 

Cu alte cuvinte, acesti oameni, procesul de demoralizare este complet si ireversibil. Ca sa scapi societatea de acesti oameni trebuie sa educi, in alti 15 sau 20 de ani, o noua generatie oameni orientati patriotic si rationali (de bun simt) care sa actioneze in favoarea si interesul societatii americane.

Intrebare: Si totusi, acesti oameni, care au fost programati si, cum spuneti, "plantati" si care sunt favorabili unei deschideri catre conceptul sovietic, acestia sunt omaneii care vor fi etichetati pentru exterminare in aceasta tara?

Raspuns: Cea mai mare parte dintre ei da. Pur simplu pentru ca socul psihologic ce il vor avea cand vor vedea in viitor ce inseamna frumoasa societate a dreptatii sociale in practica, evident, se vor revolta. Vor fi foarte oameni nefericiti, frustrati. Si regimul marxist-leninist nu tolereaza acesti oameni.  Evident ei se vor alatura legiunilor descentrarii, dizidenti. Spre deosebire de Statele Unite de azi, intr-o viitoare America marxist-leninista, in viitor nu va fi loc pentru renuntare. Aici poti fi popular ca Daniel Alzberg si putred de bogat ca Jane Fonda pentru ca esti disident, pentru ca critici Pentagonul. In viitor acesti oameni vor fi pur si simplu striviti ca niste gandaci. Nimeni nu le va plati nimic pentru ideile lor nobile despre egalitate. Asta nu inteleg ei si va fi cel mai mare soc pentru ei, desigur. 

Procesul de demoralizare in Statele Unite este practic finalizat deja in ultimii 25 de ani. De fapt este mai mult decat finalizat intrucat procesul de demoralizare atinge zone in care nici macar tovarasul Andropov si toti expertii sai nu ar fi indraznit nici macar sa viseze la un asemenea succes. Cea mai mare parte este facuta de americani americanilor multumita lipsei de standarde morale. Asa cum am mentionat si mai devreme, expunerea la informatia reala nu mai conteaza. O persoana care a fost demoralizata este incapabila sa evalueze. Faptele nu ii spun nimic. Si daca ii fac dus cu informatii, cu dovezi reale, cu documente, cu fotografii, chiar daca il duc cu forta in Uniunea Sovietica si ii arat lagarele de concentrare va refuza sa creada pana cand primeste un sut in fundul lui gras. Cand un bocanc militar il striveste atunci va realiza, dar nu inainte de asta. Aceasta este tragedia situatiei demoralizarii.

Deci, in esenta, America este blocata in demoralizare si daca nu... Chiar daca incepeti acum, aici, in aceasta clipa, sa creati o noua generatie de americani tot veti avea nevoie de 15-20 de ani pentru a schimba mersul perceptiei ideologice a realitatii inapoi la normalitate si patriotism. 

Urmatoarea faza este DESTABILIZAREA. De data aceasta subvertitorului nu ii pasa de ideile voastre si despre comportamentul de consum. Daca mancati junk-food si deveniti grasi si pufosi nu mai conteaza. De aceasta data - si dureaza intre 2 si cinci ani sa destabilizezi o natiune - ce conteaza sunt chestiunile esentiale: economia, relatiile externe, apararea. Si puteti vedea destul de clar ca in unele zone, zone atat de sensibile precum apararea si economia, influenta ideilor marxist-leniniste in Statele Unite este absolut fantastica. Nu as fi putut crede acum 14 ani cand am aterizat in aceasta parte a lumii, ca procesul se va derula ata de rapid.  

Urmatoarea faza desigur este CRIZA, ai nevoie de aproximativ sase saptamani pentru a aduce o tara in pragul crizei (o puteti vedea in America Centrala acum) si dupa criza, printr-o schimbare violenta de putere, structura si economie, aveti asa-zisa etapa de NORMALIZARE. Poate dura la nesfarsit. "Normalizare" este o expresie cinica imprumutata de la propaganda sovietica: cand tancurile sovietice au intrat in Cehoslovacia in '68, tovarasul Brejnev a spus "Acum situatia din frateasca Cehoslovacie este normalizata. 

Aceasta se va intampla in Statele Unite daca le veti permite tuturor acestor prosti sa aduca tara in criza. Sa promita oamenilor tot soiul de bunataturi si paradisul pe pamant pentru a va destabiliza economia, pentru a elimina principiul concurentei pe piata libera si vor pune un guvern "Big Brother" in Washington D.C., cu dictatori binevoitori ca Walter Mondale, care va promite multe lucruri, nu mai conteaza daca promisiunile sunt implinite sau nu... El va merge la Moscova pentru a pupa dosurile noii generatii de asasini sovietici, nu conteaza ca el va crea iluzii false cum ca situatia este sub control. Situatia NU ESTE sub control. Situatia este dezgustator de IESITA de sub control. 

Cea mai mare parte a politicienilor americani, media si sitemul educational educa o alta generatie de oameni care cred ca traiesc cu adevarat pe timp de pace. FALS! Statele Unite se afla in stare de razboi. Razboi total, nedeclarat. Impotriva principiilor de baza si a fundatiilor acestui sistem. Si initiatorul acestui razboi nu este tovarasul Andropov desigur. Este sistemul Oricat de ridicol poate suna, sistemul comunist mondial sau conspiratia mondiala comunista - daca sperii pe cineva sau nu, nu ma intereseaza; daca nu sunteti speriati pana acum, nimic nu va poate speria.

Nu trebuie sa fiti paranoici in aceasta privinta. Ce se intampla de fapt acum, spre deosebire de mine aveti literalmente mai multi ani de trait de acum inainte daca Statele Unite nu se trezesc. Bomba cu ceas ticaie. Cu fiecare secunda dezastrul vine aproape si mai aproape. Spre deosebire de mine nu veti avea nici un loc care sa puteti dezerta. Decat daca doriti sa traiti in Antarctica impreuna cu pinguinii. Asta este! Aceasta este ultima tara a libertatii si posibilitate. 

Intrebare: Ok. Si ce facem? Care este recomandarea dumneavoastra catre poporul american? 

Raspuns: Lucrul care imi vine imediat in minte este, desigur, ca trebuie facut un puternic efort national pentru a educa oamenii in spiritul patriotismului REAL - punctul unu. Punctul doi: sa li se explice pericolul real al socialismului, comunismului, indiferent, statul binefacator, guvernul "Big Brother". Daca oamenii vor esua in a intelege pericolul iminent al acestei dezvoltari, nimic, niciodata, nu va putea ajuta Statele Unite. Va puteti lua adio de la libertatea voastra, inclusiv la libertatile homosexualilor, ale detinutilor. Toata aceasta libertate va disparea, se va evapora in 5 secunde, inclusiv vietile voastre pretioase. 

Partea a doua este ca in momentul in care cel putin o parte a populatiei americane este convinsa ca pericolul este real, trebuie sa forteze guvernul - si nu vorbesc despre scrisori, semnarea de petitii si tot acest fel de activitati frumoase si nobile - vorbesc despre fortarea guvernului Statelor Unite de a stopa ajutorarea comunismului. Pentru ca nu exista o alta problema mai arzatoare si mai urgenta decat de a stopa complexul militar-industrial sovietic de a distruge orice ar mai fi ramas din lumea libera. Si e foarte usor de facut: nici un credit, nici o tehnologie, fara bani sau recunoastere diplomatica. Si desigur [neinteles]. 

Poporul sovietic, toti cei 270 de milioane de sovietici va vor fi etern recunoscatori pentru ca ati oprit o mana de criminali care stau acum la Kremlin si pe care Presedintele Reagan cu respect ii numeste "guvern". Ei nu guverneaza nimic cu atat mai putin ceva atat de complez precum este economia sovietica. Deci ca baza, doua foarte simple, poate prea simpliste raspunsuri, sau solutii. Cu toate acestea ele sunt SINGURELE solutii: Educati-va. Intelegeti ce se intampla in jurul vostru. Nu traiti vremuri de pace. Sunteti in stare de razboi. Si aveti timp putin si pretios pentru ca sa va salvati. Nu aveti foarte mult timp, mai ales daca vorbim despre generatia tanara. Nu este prea mult timp de convulsii pe minunata muzica disco. Foarte curand va pleca. Peste noapte. 

Si vorbind despre capitalisti sau oamenii de afaceri bogati, cred ca ei vand funia de care vor atarna foarte curand. Daca nu se vor opri, daca nu pot indoi dorinta nestavilita dorinta de profit, daca vor continua sa tranzactioneze cu monstrul comunismului, vor atarna. Foarte curand. Si se vor ruga sa fie ucisi. Dar din nefericire vor fi trimisi probabil in alasca pentru a gestiona industria de sclavi. 

Este simplist, stiu ca suna neplacut, stiu ca americanilor nu le place sa asculte lucruri neplacute, dar eu nu am dezertat ca sa va spun povesti despre idiotenii gen spionaj cu microfilme si James Bond. Asta e gunoi. Nu mai aveti nevoie de spionaj. Am venit sa vorbesc despre SUPRAVIETUIRE. Se pune problema supravietuirii acestui sistem. Poate va intrebati ce am eu de castigat... Evident SUPRAVIETUIREA. Pentru ca imi place, asa cum am mai spus, suntem acum in aceeasi barca. Daca ne scufundam impreuna ne scufundam splendid impreuna. Nu exista un alt loc pe aceasta planeta unde in care sa poti dezerta...

Yuri Bezmenov, fost propagandist KGB

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: