site stats

luni, 16 septembrie 2013

REVOLUTIA DEMORALIZARII: ROSIA MONTANA

Intr-un interviu acordat in 1984 televiziunilor americane, fostul sef al propagandei KGB, Yuri Bezmenov, afirma clar ca Rusia doreste sa exporte socialismul folosind metode subversive in patru etape, prima dintre ele fiind demoralizarea. Iata ce spunea:

" Subversia ideologica, in esenta, inseamna a schimba perceptia realitatii fiecaruia (..) in asemenea masura incat, in ciuda abundentei informatiei, nimeni nu poate ajunge la concluzii rationale pentru a se putea apara pe ei insisi, familiile lor, comunitatea si tara lor. Este un imens proces de spalare a creierului ce se desfasoara foarte lent si este impartit in patru etape de baza, primul fiind DEMORALIZAREA. Este nevoie de 15 pana la 20 de ani pentru a demoraliza o natiune. De ce atat de multi ani? Pentru ca acesta este numarul minim de ani necesari pentru a educa o generatie de elevi (studenti), in tara inamicului tau, expusi la ideologia ta. Cu alte cuvinte ideologia marxist-leninista este "pompata" in capetele "moi" ale cel putin trei generatii de elevi (studenti) americani fara a fi contestata sau contra-balansata de valorile de baza (...)". 

Probabil ca din 1984 si pana acum urmasii KGB-ului au mai imbunatatit tehnicile cu atat mai mult cu cat acum au la dispozitie o arma redutabila, mai puternica decat orice instrument media: Internetul. Insa pot sa va spun, ascultandu-l pe fostul KGB-ist, amintindu-mi de cei douazeci de ani ai lui Brucan, de cuvintele lui Iliescu ("Exista un plan pentru revigorarea socialismului in lume") si facand socoteala aritmetica simpla a anilor trecuti din 1989 pana in prezent, ca: 

POPORUL ROMAN SE INCADREAZA IN DESCRIEREA PROCESULUI DE DEMORALIZARE.

In fapt acesta s-a inmcheiat. Aveti zilele acestea si dovada. Fie ca sunt 20.000, fie ca sunt numai 10.000 de "demoralizati" in strada, acestia actioneaza exact cum a spus Bezmenov:

"Sunt programati sa gandeasca si sa rectioneze la anumiti stimuli intr-un anumit sablon. Nu le poti schimba opinia. Chiar daca ii expui la informatie autentica, chiar daca le vei dovedi ca albul este alb si ca negrul este negru, tot nu le poti schimba perceptia de baza si logica de comportament". 

Acesti bipezi, iesiti pe strada fara sa stie de fapt de ce, intrucat NU CUNOSC ABSOLUT NICI UN DETALIU REAL SI CONCRET despre ceea ce inseamna Rosia Montana, ci doar zvonuri alarmiste gen "sute de mii de tone de cianuri", si alte prostii de genul acesta... Sunt sigur ca lor pericolul li se pare real. Insa acest fapt nu le scuza liposa de dorinta de a se opri si de a incerca sa analizeze mai in amanunt lucrurile...

Inca odata va repet:

USL ESTE CEL MAI MARE DEZASTRU CE S-A ABATUT VREODATA ASUPRA ROMANIEI.

Si totusi 20.000 de demoralizati, nici 0,1% din populatia Romaniei sustin USL si mai sunt si mandri de acest lucru!!! De ce spun ca sustin USL?!! Am doar dovezi circumstantiale care indica acest fapt si care indica faptul ca Rosia Montana este acum folosit pentru a doua etapa, DESTABILIZAREA. Argumentele mele? Iata:

1. Presedintele Romaniei, dusmanul de moarte al cancerului numit USL a sustinut mereu proiectul, in timp ce USL nu l-a sustinut.
2. Ponta l-a aprobat in Guvern dar USL nu il voteaza in Parlament. De ce? Impusca astfel doi iepuri dintr-o data: a). Stopeaza proiectul pe care nu l-au agreat niciodata (si asta ar trebui sa ii puna pe romani pe ganduri tinand ciont de faptul ca USL este ciuma pentru romani) si b). Creaza populatiei FALSA credinta ca asculta de dorinta poporului.
3. Televiziunile si media aservite USL stau deoparte, si este normal. Guvernul Ponta a aprobat proiectul de nevoie, probabil din ratiuni de politica externa, asa ca are nevoie de o scuza ca sa se retraga, iar scuza e protestul. Daca presa aservita USL ar face tam-tam, sustinand manifestantii, aceasta ar da de banuit partenerilor externi ai Romaniei, iar Ponta ar fi si mai izolat, iar USL ar fi definitiv in corzi...
4. Nu prea se aud strigate impotriva USL, ci mai degraba impotriva INTREGII clasde politice, fapt care este tot un DEZASTRU pentru romani si un succes pentru USL din, iarasi, cel putin doua motive: a). Spunand ca "toti sunt la fel" dezmembratii din strada ridica USL din haul cel mai adanc in care singur s-a si bagat de fapt, antrenat de trecutul macabru, plin de crime si de jaf ce a avut drept tinta poporul roman. A zbiera impotriva intregii clase politice aduce a ANRHIE. Iar ANARHIA ESTE O FORMA A SOCIALISMULUI! Difereenta intre anarhisti si marxism este doar VITEZA cu care trebuie demolat statul.

Nu ma astept sa intelegeti. Va spun ca Romania este in pericol. Va vorbesc, stiind chiar ca poti fi chiar tu cititorule sub influenta nefasta a procesului de demoralizare. Verifica-te. E simplu. Raspunde-ti la urmatoarele intrebari si roaga-i si pe ceilalti sa iti raspunda la ele:

1.  CE INFORMATII AM EU DESPRE PROIUECTUL ROSIA MONTANA?
2. CUM AM INTRAT IN CONTACT CU ACESTE INFORMATII? DE UNDE VIN ELE?
3. CE DOVEZI AM CA ACESTE INFORMATII SUNT CREDIBILE?
4. AM REACTIONAT EMOTIV SAU RATIONAL LA AUZUL INFORMATIILOR?

Cam atat. Sa nu va ametesc. Sunt trist. Sa fii mandru ca esti spalat la creier, precum agitau unii o scriere la proteste, nu este un lucru demn de lauda! Spun mereu ca nu exista scuza pentru PROSTIE! Pentru ca exista o chestie numita EDUCATIE. Si daca nu vrem sa accedem la ea este vina noastra! Si este vina noastra atunci cand, NEEDUCATI fiind, cadem in cursa intinsa de maestrii iluzionismului, jafului si crimei care sunt socialistii, fiind masa lor de manevra!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: