site stats

marți, 3 septembrie 2013

UN NOU FALS SOCIALIST GROSOLAN MARCA USL: "REVOLUTIA" ROSIA MONTANA













Nu mai sunt atat de implicat in politica incat sa stiu toate lucrurile in detaliu. Insa un lucru imi este cutremurator de clar: USL este cea mai mare nenorocire ce s-a abatut asupra Romaniei de la intrarea senilelor si cizmei sovietice in Romania in 1944. Sa va fie clar tuturor: desi au luptat cot la cot pana in Cehoslovacia, romanii au  ELIBERAT. Sovieticii?!! Au OCUPAT...

Omenirea pare abia acum sa iasa din buimaceala, vazand agresivitatea tipic socialista cu care se comporta Kremlinul, si a inceput sa inteleaga faptul ca, pentru rusi cel putin, la nivel de stat, razboiul rece nu a incetat in 1989 ci a intrat intr-o imersiune subversiva, mult mai perfida decat lupta fatisa. Nimic nou... Cand le-a placut scursorilor socialiste sa lupte cu onoare, fatis?!! NICIODATA!!! Metodele lor au fost mereu MINCIUNA, PROPAGANDA, INSELACIUNEA SI VIOLENTA.

Socialistii romani, adunati acum in USL chiar daca au titulatura de PNL sau PC, nu fac nici o exceptie de la regulile de comportament socialist: mint, inseala amestecand adevarul cu minciuna, fac propaganda minciunilor lor cu acelasi tupeu cu care in vremea dictaturii din Romania Socialista ni se spunea ca erau zeci de mii de tone la hectar la un C.A.P. din varful Carpatilor...

Unul dintre ofurile paramecilor socialisti condusi de Ion Iliescu este Piata Universitatii. Ma refer la miscarea din 1990. La cea reala. Acolo unde s-a cerut desfiintarea tuturor structurilor comuniste si inlaturarea de la putere a tuturor acelora care au facut politie politica sau au fost membri activi ai defunctului partid comunist roman (activistul era individul care nu facea decat politica si din asta traia, un carierist mediocru plin de ifose)...

Aceea a fost unica manifestatie REALA din Piata Universitatii. Ceea ce s-a intamplat in 2012 si ceea ce se intampla acum, in aceste zile, sunt, in ipoteza mea, doar niste falsuri grosolane, de tip socialist, ghidate din umbra de USL. Am si argumente in acest sens. Dovezi circumstantiale care duc in mod logic la posibila si foarte probabila concluzie ca in spatele pseudo-revolutiei pentru Rosia Montana sta... USL!

O sa imi spuneti ca nu se poate, ca ei sunt la guvernare si ca nu si-ar da ei (USL) cu stangul in dreptul. Dupa parerea mea nici nu isi dau. Nu si daca oamenii care au iesit in strada sunt condusi de oamenii lor. Ce ma face sa gandesc asa? Un semnal de alarma ar fi acela ca sunt prezenti multi dintre cei prezenti anul trecut la manifestatii..

Mai apoi stiu sigur, sunt convins, dincolo de orice indoiala ca USL este cel mai mare dusman al romanilor. Asta ar trebui sa o stie tot romanul insa, din nefericire, sunt destui aflati inca in stare de hipnoza, sub influenta nefasta a mediei controlate de socialisti, in frunte cu Antena 3. Insa nu avem dreptul sa ignoram realitatea: USL, fiind genetic legat de Kremlin, este cel mai mare dusman al romanilor.

Si va a reamintesc. Din nou. In februarie 2010 Iliescu a spus clar la congresul PSD: "Exista un plan pentru revigorarea socialismului in lume"... Sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva. De aceea trebuie sa luptam ca sa starpim orice buruiana socialista, oriunde s-ar ivi ea. Fiecare in parte. Nu numai noi romanii, ci fiecare homo sapiens de pe planeta. Si nici un sacrificiu nu este prea mic. Perspectiva socialismului globalizat este terifianta: Terra ar deveni un urias abator pentru umanitate.

USL este deci in mod categoric dusmanul romanilor, al Romaniei si al romanismului. In aceste conditii, aplicand regula simpla "dusmanul dusmanului meu imi este prieten", in mod categoric, cel mai bun prieten al romanilor este in acest moment nimeni altul decat un alt roman. Numele sau este Traian Basescu si este inca Presedintele Romaniei. Ca un bivol, ametit de cine stie ce substante, pe nume Crin Antonescu incearca sa va spele creierele afirmand ca el va fi urmatorul nu are nici o relevanta. Eventual cand or zbura porcii mai Crine, spun eu... Nu si daca noi, romanii care am iesit din starea de hipnoza avem ceva de spus. Si avem:

CRIN ANTONESCU TU NU VEI FI NICIODATA PRESEDINTE, LEPRA ORDINARA CE ESTI!!!

USL este dusmanul. Traian Basescu este de partea romanilor. Si traian Basescu a afirmat, asta in mai multe randuri, ca proiectul Rosia Montana este un proiect bun pentru Romania. USL s-a opus. Se zvoneste si ca de Rosia nMontana depinde si intrarea noastra in Schengen si introducerea monedei euro. Asta in mod categoric nu convine USL. Pentru ca directiva primita de socialistii romani de la Moscova este sa tina Romania departe de Europa. De ce? Simplu! Daca nu suntem in sfera de influenta a europenilor suntem insfera de influenta a Kremlinului de unde Putin zangane injurii revansarde, precum Hitler (un alt socialist dement) odinioara...

Asadar, USL nu si-a dorit proiectul Rosia Montana... Si atunci de ce guvernul Ponta l-a aprobat? Raspunsul meu ar fi: pentru ca nu prea aveau incotro... Dar cum metodele socialistilor in general sunt intotdeauna subversive, iar USL nu face exceptie, imi pare ca planul lor este de a crea o miscare, aparent cu bune intentii, care sa degenereze, la fel ca si anul trecut, in violente, dupa care guvernul lui Ponta, mare maestru in Copy/Paste, sa poata sa invoce aceasta stare de fapt si sa anuleze ceea ce a aprobat initial, dand vina pe romani.

Astfel Romania ramane in continuare izolata fata de Europa, vinovati fiind romani, nu guvernul socialist USL, iar USL si-a atins inca unul din obiectivele ce vizeaza tradarea nationala. Sa nu uitati niciodata ca suntem la frontierele cu Rusia si o deplasare a noastra cu totul spre Europa nu le place rusilor in cazul unei conflagratii, mai ales ca ei isi doresc acest lucru acum. Hitler le-a facut asta in 1941, si sunt sigur ca nu au uitat...

Sunt convins ca Putin isi doreste o conflagratie mondiala. Sovieticii au primit nu doar jumatate de Europa ci si jumatate de lume (Cuba, America Latina, Africa, Orientul Mijlociu, China) dupa al doilea razboi mondial... Acum imi pare ca de la Kremlin se pregateste asaltul final asupra lumii libere care este slabita de criza economica. Momentul li se pare prielnic rusilor. Insa nu vor izbandi. Lumea ii cunoaste prea bine. Adevarat in interiorul fiecarei tari au plantat oameni care sa submineze statele respective. Insa tot nu vor reusi.

Capitolul Rosia Montana este doar un capitol local pentru noi romanii, insa este o parte a planului "de revigorare a socialismului in lume" asa cum a fost prezentat de Ion Iliescu in 2010. Pentru o mai buna edificare, am sa va rog sa priviti fotografia de mai sus, si sa cititi apoi articolul "Totul despre "revolutia" Rosia Montana" dand click fie pe titlul articolului fie aici. Va urez desteptare placuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: