site stats

miercuri, 9 octombrie 2013

NU E NICI UN BLESTEM!

Romania trebuie sa redevina a romanilor. A acelor romani care inca mai sunt cu capoul pe umeri. A acelor romani in a caror lume lasitatea, minciuna, furtul sau crima nu sunt optiuni zilnice de comportament. Romania trebuie sa redevina a romanilor. A acelor romani renumiti pentru ospitalitate si bucuria de a trai.

Am emigrat din cauza ca simteam nevoia unei schimbari majore. Nu incurajez pe nimeni sa emigreze insa. Pentru ca nu romanii trebuie sa emigreze. Nu romanul cumsecade trebuie sa pribegeasca prin lume ci aceia care vor sa smulga Romania si sa o transforme din nou intr-un satelit al Moscovei: USL si sustinatorii lor.

Dezabaterile din ultimele zile vis- a vis de naturalele condamnari ale lui Becali si Voiculescu, precum si trimiterea in judecata a lui Dragnea, urmate de represaliile normale ale USL care ii da afara pe cei care isi fac treaba si sunt corecti ( o trasatura TIPIC socialista) au si meritul de a demasca ipocrizia parmaecilor socialisti din USL si a celor care ii sustin cu furie oarba.

Inainte de toate, cazul Dragnea este o dovada circumstantiala ce indica mai mult decat clar faptul ca USL nu are legitimitate cu 70% in Parlamentul Romaniei. Asta stie tot romanul bine informat. Caci USL a castigat 70% din parlament cu 70% din totalul celor care s-au prezentat la vot (42%)... Iar daca faci socoteala, 70% din 40% inseamna nici 30%...

V-am spus atunci, la momentul oportun ca trebuie sa iesiti la vot, ca inactiunea nu este NICIODATA o solutie. Majoritatea romanilor au refuzat sa isi asume responsabilitatea, fiind ametiti de vartejul amsinii propagandei socialiste.... Si acum suferiti consecintele. Nu va ajunge? Mai vreti? Mai puteti indura nemernicia unora ca Ponta, Dragnea, Iliescu, Nastase, Antonescu, Vanghelie, Vosganian sau mai stiu eu care?!!

Mai puteti indura mentalitatile lor rurale, de buhai neo-medievali, care cred ca sunt satapani absoluti si de neatins, si ca Romania este feuda lor proprie?!! Nu vedeti, chiar nu vedeti, ca tot ce a facut aceasta reptila bipeda numita Dragnea indica faptul ca USL SE TEME?!! Nu realizati ca, daca au nevoie de FRAUDA pentru a castiga, ei stiu ca nu au sorti de izbanda in lupta cu romanii?!!

Si atunci de ce va este teama frati romanii¡ de cei din USL?!! Ce va impiedica sa iesiti si sa rupeti, odata pentru totdeauna, capul fiarei socialiste care, din 1945 incoace, iata, nu vrea sa plece. E atat de simplu totusi! Izolatio USL social, politic si economic. Paralizati-le activitatile. Nu mai cumparati de la firmele unora implicati in furt si scheme menite sa saraceasca poporul roman! Cum sa fiu in galeria Stelei cand e Becali inca patron acolo?!! V-ati pierdut oare mintile?!! Sustineti hotia si nebunia?!! Sustineti criminalitatea organizata si inca II MAI ACORDATI SI RESPECT?!!

Vai voua! Vai voua! Vai voua, pentru ca puteti face ceea ce trebuie si nu vreti. Aveti mereu ocazia sa faceti ceea ce trebuie dar stati ascunsi de frica in excrementele scuzelor lasitatii toti aceia care alegeti acum sa taceti sau sa sustineti USL. Nu aveti dreptul nici sa taceti si nici sa mai permiteti vreunui sustinator al USL sa vorbeasca. nici pe strada, nici in troleibuz, nici in tramvai. USL trebuie si va dispare! Altfel Romania se va prabusi fara zgomot si va dispare in negura istoriei conform planurilor urzite de gitanii socialisti ce vand o tara care nu este a lor Kremlinului.

Este simplu sa dati sah-mat USL. Tot ce trebuie sa faceti este sa nu ii mai bagati in seama, sa nu ii mai votati NICIODATA si sa nu le mai sustineti afacerile in nici un fel. Si sa nu imi spuneti ca asta este periculos! Este simplu de facut si la indemana oricui. Asa ca la treaba!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: