site stats

vineri, 18 octombrie 2013

ROMANIA, FERMA ANIMALELOR
















Scriu din ce in ce mai rar. Nu pentru ca nu as avea timp. Ci pentru ca incet, incet imi piere cheful. Cand vad cum Romania se scufunda in mocirla socialista, trasa de porcimea din USL, porcime care crede in mod evident ca unele animale sunt mai egale decat altele in ferma, parca nu as vrea sa ies din linistea pe care am primit-o in dar in ultima vreme...

Mi-a fost greu sa ma rup de Romania, si imi este si mai greu sa vad cum romanii se lasa tembelizati de manevrele din ce in ce mai parsive ale socialistilor din USL, indivizi certati cu Romania si cu romanismul, nu toti din acelasi motiv. Si oricare ar fi motivele care ii unesc pe cei din USL si pe sustinatorii lor, rezultatul actiunilor lor este mereu in favoarea unei Rusii agresive, care doreste sa isi reia rolul de putere mondiala. Si rusii nu pot face acest lucru cu o Romanie democrata, independenta ecoonomic si parte a Uniunii Europene la granitele lor...

Adevarat, Romania este doar o mica parte din "planul de revigorare al socialismului" anuntat de Ion Iliescu in 2010. Un plan care se contureaza din ce in ce mai clar. In 1989 a inceput procesul de debilizare a populatiei pe cel putin doua planuri: distrugerea educatiei si spalarea creierului, laolalta cu propaganda... Toate acestea au facut din poporul roman un mare magar bagat in ceata... Si petrecerea socialistilor continua...

Astazi, romanii, fie ei si de buna credinta si anti-USL, au ajuns sa faca jocul ce convine USL. Exemplul cel mai puternic sunt manifestatiile impotriva gazelor de sist si manifestatiile impotriva proiectului Rosia Montana. Cei care se alatura acestor proteste sunt fie niste idioti care nu stiu despre ce vorbesc fie sunt afiliati la USL. Independenta energetica a Romaniei nu convine ghiciti cui?!! Rusiei! 

Cu cuvintele de mai sus sunt pe cale sa pierd multi prieteni. Din aceia de Facebook. Mare paguba. Cine ma cunoaste stie ca trebuie sa plece urechea si sa deschida ochii atunci cand spun ceva. Am pronosticat prea multe lucruri in ultimii douazeci de ani si mai toate s-au adeverit. Nu sunt un profet. Doar gandesc logic. Nu am alt atuu decat logica.

O sa imi spuneti ca guvernul Ponta SUSTINE chestia cu gazele de sist si proiectul Rosia Montana! Mai mare prostie nici ca se poate!!! Sustinerea aceasta pe care o afiseaza Ponta si guvernul sau este doar una formala. De ochii lumii. In fapt ei cauta un pretext pentru ca acest lucru sa NU se intample. Si toti boii care participa la proteste exact asta fac: dau apa la moara USL. Un USL care de 24 de ani, va scuipa, isi bate joc de voi, va sfideaza. Pe voi, pe mine, pe noi. Pe toti romanii! 

Vreti sa va bat pe umar si sa va spun ca sunteti bravi aparatori ai naturii?!! Nu pot!!! Aceia care participa la aceste "manifestatii" sunt fie niste idioti, fie niste indivizi platiti din bugetele USL. Atentie mare deci cei din strainatate! Cei care participa acolo la astfel de miscari sunt oamenii USL. Acum ii puteti identifica si izola!

Tampeniiile trebuiesc sa inceteze. Romanul trebuie sa inceteze a mai reactiona la stimulii emotionali si trebuie sa devina rational. Romania este o tara mica, nu este buricul Universului si de aceea trebuie sa fim foarte atenti la ceea ce se numeste interesul national. In mod cert persoana cea mai calificata ca sa ne aconduca in acest moment este Presedintele Traian Basescu. A demonstrat ca poate duce Romania acolo unde ii este locul: iuntre natiunile civilizate ale Europei Occidentale...

Unde sunteti acum toti prietenii mei cu care m-am certat pentru ca sustineati USL?!! De ce nu va prezentati ca sa va cereti scuze?!! Va e rusine sa recunoasteti ca ati gafat si ca ati fost prostiti?! Va e rusine sa recunoasteti ca am fost, fie si cu o secunda, mai istet decat voi?!! Unde va este atitudinea aceea tupeista de trei lei cu care imi aruncati aroganti diverse cuvinte?!! 

Vai de capul vostru! Acum sa reparati ce ati gresit! Sa izolati USL definitiv. Nu trebuie sa va recunoasteti greseala. Nu vreau sa va pice coroana pe care oricum nu ati avut-o niciodata. Vreau doar sa faceti ceea ce trebuie si sa ascultati de aceia care stiu, nu sa va mai umflati in pene sustinand ca voi stiti mai bine totul despre nimic!

USL TREBUIE SI VA DISPARE!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: