site stats

vineri, 7 februarie 2014

ROMANUL, INTRE EMOTIONAL SI PRAGMATISM











Comunicam pe Internet cu niste prieteni din Bucuresti zilele trecute, cand a aparut o intrebare... "Da' pe blog de ce nu mai scrii?" am fost intrebat. Am raspuns la intrebare insa nu imi dadea pace mie o alta intrebare: DE CE m-au intrebat asta oare? Si mi-a trecut prin cap ca una din posibilitati ar putea fi aceea ca imi este TEAMA de viermii socialisti ce sunt acum la putere in Romania, USL adica...

Nu numai ca nu imi este teama, ba inca m-am si inregimentat din nou politic, cu singura reorientare posibila, intrucat din punctul meu nu exista decat o UNICA OPTIUNE, si anume Partidul Miscarea Populara. Motivele daca nu va sunt clare pana acum, le pot reduce la unul singur: Traian Basescu.

Desigur multi vor incerca sa foloseasca acest argument impotriva mea. Chiar ii provoc sa o faca. Personal, am facut o alegere. Am ales inainte de toate un om care poate face ceea ce doresc eu sa se intample, si pe care am ales sa il urmez in ceea ce va intre[prinde facand ceea ce mi se va cere. Chiar si atunci cand, fie din nepricepere, fie din lipsa de date, fie din lipsa de experienta, nu imi convine sau nu imi place ceea ce se face sau ceea ce am eu de facut.

Am ales sa fiu un soldat. Si rolul soldatului nu este sa comenteze ordinele comandantului sau. In timpul acesta, un inamic disciplinat poate castiga razboiul. IAr inamicul este USL. Un USL in care indivizii sunt uniti de disperare. Se vad amenintati cu ani de puscarie. Li s-a aratat uraciunea la lumina. Se vede cat de mediocrii sunt, si asta ii inspaimanta, caci simt cum nu mai sunt in control. Simt ca nu mai pot manipula in liniste si nu isi mai pot ascunde marsaviile dupa perdele de fum creat arzand minciuni si perfidie.

Va spun voua tuturor ceea ce am spus si la o sedinta a PMP Timis, unde am participat fara sa fiu pregatit, si sa va intre bine in cap urmatoarele cuvinte: singurul care a demonstrat ca poate fi EFICIENT in lupta cu sistemul de jaf organizat la nivel de stat implementat de USL, si cu indivizii ce l-au pus pe roate si il ingrijesc, unii vizibili in USL, altii ascunsi ca lupul in blana de oaie in diverse alte locuri, probabil si la PMP, este deocamdata Traian Basescu. 


Acest om are tenacitatea, rabdarea si experienta necesara pentru a scapa Romania de democratia originala instaurata odata cu venirea la putere in 1989 a unor indivizi care nu au facut nimci altceva decat sa privatizeze comunismul in folosul lor personal, condusi de varul primar al defunctului Cioaba, Ion Iliescu. Si culmea, acum o face aproape singur! Daca dusmanul este USL si Traian Basescu este dusmanul USL, atunci trebuie sa aplic vechea regula de razboi: dusmanul dusmanului meu imi este prieten. Traian Basescu este in acest caz nu numai prieten ci si un lider de urmat. Un lider CREDIBIL.

Cei care cred ca se pot lipsi de Traian Basescu isi fac calcule complet gresite, si, din punctul meu de vedere cel putin, pot fi suspectati ca fac jocul USL, pentru ca rezultatul actiunilor lor este doar faramitarea unui electorat ce poate deveni o MAJORITATE ZDROBITOARE si poate elimina COMPLET pe nemernici condusi de premierul cu alura de sobolan, supranumit si "Copy/Paste": Victor Ponta.


Sunt dezamagit complet de atitudinea romanilor mei pe care inca ii mai iubesc cu disperare si ma intreb de ce. Nu se poate sa auzi cuvintele "nu pot si nu vreau" venind de la niste oameni care vor sa schimbe cu adevarat ceva. Inactiunea nu este o solutie. Greva japoneza nu poate avea efecte intr-o tara stapanita de mentalitati rurale precum este Romania.

Va spun, voua celor de acasa, ca trebuie sa renuntati sa mai luati decizii animati de emotional, precum virginele, si sa deveniti PRAGMATICI. Nu materialisti, ci pragmatici. Sa va setati obiective si sa va planificati modul in care le veti atinge. gandind la rece. Managerial. Si ori de cate ori va infierbantati, imaginati-va un sloi de gheata care sa va racoreasca... 

Pana la urma turbarea din propaganda USL de pe Antena 3 si celelalte canale media are doua scopuri cel putin: sa tina romanii incorstetati in emotional si sa ii indeparteze de la urne pe aceia care nu iubesc USL, folosind o tehnica de marketing, unde obtii rezultate alaturand produsul tau la unul sau mai multe branduri cunoscute, doar ca USL o face in sens invers: rebrenduieste celelalte partide dupa imaginea sa, creind ideea ca toti politicienii sunt la fel. Si daca aceasta idee va prinde radacini in mintile romanilor, atunci Romania este pierduta.

Imi doresc sa devenim cu totii mai intelepti si mai curajosi. Oportunismul, lamentarile, nihilismul, inactiunea si de multe ori chiar lasitatea ce ii anima pe multi trebuie inabusite. Cand acest lucru se intampla inseamna ca am de a face cu oameni educati. Altfel nu pot decat sa constat cu regret, si asta pe baze stiintifice, ca stau de vorba cu oameni scoliti formal, pentru ca sunt animati de mentalitati rurale...

Un comentariu:

  1. I have enjoyed reading your post. It is well written. It looks like you spend a large amount of time and effort on your blog. I appreciate your effort. Please check out my site.
    mafia siciliana

    RăspundețiȘtergere

Eu cred ca: