site stats

marți, 29 aprilie 2014

FABRICA DE BEZNA












Zilele acestea se poarta o lupta la cutite in Romania. O lupta pentru Romania. O lupta pentru romani. Pentru romanii ce sunt romani, nu doar cetateni ai Romaniei, fiindca printre acestia avem, iata, infractori, criminali de drept comuni, tradatori si oameni ce urasc natiunea romana doar pentru ca nu ii apartin si pentru ca vor sa se instaleze confortabil in acest teritoriu, pregatiti fiind sa vanda orice din acest colt ce nu le apartine numit Romania.

Socialismul a fost mereu doar producator de bezna. Caci ce altceva poate produce un mediocru. Inspaimantator este ca mediocritatile, precum se antreneaza hotul ca sa fure, invatand tipare comportamentale, studiind atent victimele si mediul lor inainte de a ataca, au abordat in mod stiintific toate aceste lucruri, ajungand sa spele creierul la mase mari de indivizi, pentru a-i putea controla in mod malefic.

Nimic de zis, un control trebuie sa existe, dar nu in sensul rau al cuvantului. O directie corecta de urmat pentru ca orice natiune sa se poata dezvolta armonios implica desigur si oaresce elemente propagandistice, precum soldatului care se pregateste sa apere valorile in care crede si familia sa, i se tine un discurs de imbarbatare inainte de intrarea in lupta contra inamicului ce vrea sa ii spulbere linistea si bunastarea.

Asa incat, in ultimii o suta de ani, tot ce a facut socialismul a fost cercetare pentru crearea si imbunatatirea unei fabrici care sa introduca bezna continua in vietile oamenilor si sa ii faca sa orbecaie mereu, cerand ajutor. Fabrica de bezna a fost continuu modernizata si dotata cu cele mai noi descoperiri stiintifice in domeniile socio-politice.

Astazi, socialismul isi arata din nou neputinta si mediocritatea ca si doctrina. Nu poate produce nimic bun. Socialismul este de fapt, in sine, FABRICA DE BEZNA. Si ca atare socialismul trebuie scuturat si izolat din vietile noastre, pentru ca este capusa ce extrage seva linistei, a pacii interioare, a respectului de sine. Socialismul capuseaza fericirea. Acesta este scopul Fabricii de Bezna. Si multi ii cad prada inca si astazi.

Insa lumea se trezeste. Imi pare ca metodele au doar efecte limitate, si in general mai mult asupra celor mai slab sau impropriu educati. In fond nu inteligenta este aceea care ne pune in ierarhie sociala ci EDUCATIA. Drept dovada stau criminalii deosebit de inteligenti din istoria omenirii. fabrica de Bezna trebuie sa dispara pentru ca lumina sa revina in ochii obositi ai acelora care nu intelege de ce si cum li se intampla ce li se intampla, controlati fiind prin fire nevazute, desi ei cred ca iau decizii libere.

Fabrica de Bezna. Socialism. Si nu se fabrica acolo, nici lanturi si nici catuse, ci ceva mult mai pervers. Cea mai perversa idee a omului. Acolo, in Fabrica de Bezna organizata de adeptii socialismului se creeaza in mod oribil dorinta omului de a accepta sclavia si teroarea numindu-le "Libertate"...

Un comentariu:

  1. ti-am scris acum 4 zile,te intrebam daca iti mai amintesti de filmele Ta Rgd ,de la recrutarea facuta de securitate in scoala generala respectiv in ciclul gimnazial,cand ne puneau sa ne uitam la filmulete cu un erou securist Cezarica -lipsit de caracter si grobian dar cu un intinct brutal....si spionul regalist care devenea lup artemis si trebuia anihilat...chiar nu iti amintesti>? sau numai pe noi la generala 2 ne-au dus la evaluare si recrutare?

    RăspundețiȘtergere

Eu cred ca: