site stats

joi, 29 mai 2014

NU V-AM SPUS?!!















Le-am atras atentia tuturor prietenilor, amicilor si cunoscutilor mei! I-am rugat! Am apelat la logica! Am apelat la ratiune! Am apelat la pragmatism! Ei asi! De unde?!! Cum sa poata romanul sa faca un lucru atat de simplu precum ar fi bunaoara sa se uneasca impotriva unui dusman colectiv?!!

Si nu ma pot abtine, pentru a cata oara oare, sa nu spun: V-AM ZIS EU!!! Frustrarea mea este in acest moment fara margini. pentru ca am avut drepatate. Din nou! As fi vrut sa gresesc. De 25 de ani imi tot doresc sa gresesc. De 25 de ani astept ca sa fiu lasat in urma sau luat prin surprindere de evenimente.

Insa romanul este predictibil. Si poti previziona ce se va intampla in urmatorii 20 de ani cu relativa usurinta. Desigur, avem scuza ca, din 1989 incoace, varul primar al lui Cioaba, Ion Iliescu, gasca sa si urmasii lor, adunati toti in USL, PDL, PNL si alte formatiuni sau bipezi ce le sunt sateliti si/sau sustinatori, au distrus voluntar si sistematic doua importante laturi ale unei vieti sociale solide: sistemul de sanatate si sitemul educational.

Am vorbit pe larg despre aceasta asa ca nu am sa mai bat apa in piua. Si cu toata ameteala asta de cap a romanului, cei care au reusit sa isi pastreze mintea limpede au reusit sa obtina rezultate dupa doar cinci luni de existenta! Sunt mandru de aceea ca sunt membru PMP si stiu ca am luat decizia corecta.

PMP este UNICA formatiune noua care a trecut pragul electoral si asta, spun inca odata, dupa doar cinci luni de existenta oficiala! le ceream tuturor acelora care isi doreau sincer o rezolvare a problemelor Romaniei sa sustina PMP. Iar ei nu si nu. Tot ce au facut, tot ce au rezolvat a fost ca ne-au si si-au batut cuie in talpi. Singuri.

Lipsa de pragmatism, actiunile datorate stimulului emotional nu le-au permis sa gandeasca lucid. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca nu stiu nici sa selecteze informatiile, sa proceseze datele, sa traga concluziile si actioneze managerial. la roman, totul se bazeaza pe "asa cred eu". Nu tu respect fata de cel care a realizat ceva cu adevarat. Nu tu viziune pe termen mediu si lung. Nimic. Doar asa vreau eu. Si se mai mira unii cand ii iau la rost...

Am sa va mai enumar inca odata motivele (logice) pentru care sustin PMP din toate puterile, inclusiv (si in mod special) pe Traian Basescu si Elena Udrea. Poate ca unii vor invata si se vor fi invatat minte!

1. Trebuie sa am rabdare si sa ii sustin pe aceia care AU DOVEDIT prin actiunile lor nu numai ca vor dar si POT sa faca fata urgiei aduse peste Romania din 1989 incoace.

2. Traian Basescu a dovedit cu prisosinta acest lucru, iar in caz ca unii nu isi mai amintesc cea care a dat semnalul ca lupta a fost pornita este chiar mult hulita Elena Udrea, care a prezentat faimosul biletel roz in care primul ministru de atunci (2009) al Romaniei facea trafic de influenta.

3. De cate ori nu sustin aceste doua persoane publice se cheama ca am plecat urechea la ZVONURI si nu mai tin cont de FAPTE. Ma refer la faptele care conteaza si contribuie la o viitoare bunastare. Afacerile private NU sunt o problema pentru mine. 

4. Suntem in capitalism sau in socialism?!! Nu noi decidem asta?!! Si daca ar fi facut fapte penale, cu USL la putere nu ar fi intrat la puscarie Elena Udrea de exemplu?!! Asta este inca o dovada circumstantiala a faptului ca imaginea creata Elenei Udrea  de catre media socialista este una denaturata pana la falsuri grosolane.

5. Trebuie sa fiu consecvent, loial si perseverent in eliminarea dusmanului comun al tuturor romanilor daca vreau sa obtin rezultate. fiecare razgandire a mea inseamna un nou inceput. Un nou start de la zero. Nu are nici un fel de eficienta. Si daca Traian basescu a demonstrat ca el POATE lupta EFICIENT cu mafia gitano-socialista condusa de Ponta, Voiculescu si Iliescu din umbra, nu vad de ce nu l-as sustine pana la capat.

6. Insanatosirea Romaniei este foarte simplu de inceput. trebuieste doar izolat virusul social numit USl si toti satelitii sai, precum si sustinatorii lor. Acest lucru se poate face intr-un mod exagerat de simplu: o prezenta masiva la vot si majoritar-favorabila PMP. Odata ce sunt eliminati din viata politica, economica si sociala, toti sobolanii socialisti vor trebui sa intre la reeducare sau sa plateasca in conformitate cu legea pentru eventualele infractiuni comise.

In caz ca nu ati inteles, nu va rog ci VA IMPUN sa aplicati aceste reguli. Va garantez ca daca veti reusi am sa va port un adanc respect si si mai multa dragoste. Mi-ati da sansa de a ma reintoarce intr-o tara unde mi-ar face placere sa ma simt acasa... Acum este doar locul in care m-am nascut si am trait prea multa vreme...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: