site stats

vineri, 2 mai 2014

UN BARBAT CARE SE RESPECTA...

Nu ma pot abtine. Trebuie sa postez acest articol scris de Andrei Vulpescu. Imi place la nebunie si este ca un vaccin impotriva unei boli sociale. pentru ca familia ESTE celula de baza a societatii iar lipsa de EDUCATIE, precum si persistenta si accentuarea MENTALITATILOR RURALE la romani au dus la imbolnavirea acestei celule. Iata deci articolul...

CE FEL DE BARBAT ESTE ACELA CARE NU ARE AMANTA? UNUL CARE SE RESPECTA!

Sa ai o amanta nu este ceva complicat – ai nevoie de timp liber, bani si de putina organizare.

In ziua de azi, cand toata lumea pare ca si-o trage cu toata lumea (pe sestache), nu amantlacul este marea provocare a vietii, nu palmaresul… Nu, astea sunt destul usor de obtinut.

In ziua de azi, marea provocare este FIDELITATEA!
Fidelitatea este un subiect care genereaza discutii interminabile printre barbati. Femeile, chiar daca au ajuns sa insele aproape cot la cot cu barbatii, inca o mai invoca, inca o mai asteapta.

In zona barbatilor insa, foarte multi nici macar nu o mai iau in calcul, preferand probabil o viata duplicitara si, de ce nu, dulcele confort al variatiei.
‘Ce fel de barbat e ala care nu are amante?’ – se inteba ieri un barbat pe blog. Raspunsul – din punctul meu de vedere, este simplu – UN BARBAT CARE SE RESPECTA!

Si mai ales un barbat care isi respecta alegerile si propriul sistem de valori.
Asa cum bine scria o cititoare acum cateva zile intr-un comment, nu poti alege o viata duala si sa astepti intelegere si respect din partea persoanei pe care o inseli.

Asta denota o imaturitate crancena. Din punctul meu de vedere, oamenii care calca stramb nu mint doar persoana langa care au ales sa traiasca, ci se mint in primul rand pe ei insisi.

Ca sa nu spun ca isi mint si amanta. Iata ce ‘frumos’ triunghi al minciunii, al pacalelii, triunghi din care barbatul este aparent fericit, cel putin la nivel coital. Oare doar la asta se rezuma fericirea? La pacaleala, la minciuna?

Din punctul meu de vedere, dualitatea nu este un semn de putere masculina, ci un semn de lasitate, de lipsa de asumare, de lipsa de intelegere a lucrurilor.
Unde este acel gentleman? Acel barbat cu comportari alese, ireprosabile, cu caracter distins? A fost pus la pamant de pulsiunile sexuale primare? A fost sugrumat de instincte?

Gata? Am ajuns atat de speriati de traiul in doi, incat am ajuns sa ne construim vieti paralele, invocand societatea in care traim? Ne temem atat de tare de plictis incat nu mai credem ca o singura persoana ne poate completa perfect?
Daca este asa, de ce ne mai chinuim sa intram in relatii? Doar ca sa ne atingem scopul – obtinerea sexului moca? Mi se pare penibil sincer…

La asta se rezuma totul? La palmares? Sigur, nu sunt genul de barbat care crede orbeste in ideea ca orice relatie tine la nesfarsit.
Departe de mine asta, insa nici nu sunt genul care pleaca la drum cu ideea falimentara cum ca orice relatie este supusa esecului.

Nu am cum sa fiu atat de las, atat de fricos, incat sa refuz din start orice implicare, orice angajament, orice incercare de constructie. Si nici nu cred ca orice relatie se stinge dupa 3-4 ani. Daca ar fi asa, planeta ar fi populata de oameni singuri si hormonati, fericiti de viata lor pur sexuala, lipsita de orice aspect spiritual.

Am vazut destui barbati care spun ca ajung sa aiba amante deoarece acasa nu mai au ‘ce trebuie’. O scuza cat se poate de subtire.

Pai dragii mei, v-ati intrebat macar o secunda care a fost aportul vostru la situatia la care s-a ajuns in caminul conjugal?

Ce va impiedica sa puneti punct? Ce va impiedica sa renuntati la relatia care nu merge si apoi sa va vedeti linistiti de palmares in calitate de barbati liberi?

Un barbat asumat isi rezolva problemele de palmares in perioadele de burlacie, de singuratate. Sunt perioadele in care se antreneaza pentru urmatoarele provocari ale vietii, pentru urmatoarele angajamente. Eu asa vad lucrurile.

Atunci cand esti liber, poti sa ai si 5 femei pe zi daca esti suficient de descurcaret. Nu ai de dat socoteala in fata nimanui, asa ca poti face ce vrei.

DE CE ITI PLACE SA MINTI? DE CE ITI PLACE SA TE MINTI?

Crezi ca esti mai interesant? Crezi ca esti un model? Ghici ce – nu esti!!

Ce fel de barbat e ala care nu are amanta?’ – UN BARBAT CARE SE RESPECTA.

Iar mie imi place sa ma respect. Te oftici?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: