site stats

luni, 3 noiembrie 2014

2 NOIEMBRIE 2014: MOARTEA UNEI NATIUNI.















Sunt furios. Deziluzionat. Dezamagit. Nu se poate ca eu sa ma fi nascut intr-o natiune atat de indobitocita incat sa ii placa starea de indobitocire. Incerc sa ma stapanesc. Si sa decid ce am de facut personal de acum incolo.

Au trecut 25 de ani aproape, fara vreo patruzeci de zile, de cand am iesit sa caut libertate pentru animalele din ferma. Si animalele nu vor libertate. Vor sa ramanain grajduri, sa li se dea fan cat sa nu moara de foame si sa fie folosite la munci grele pe nimic, pentru ca sa li se imbogateasca porcii care au pus stapanire pe ferma.

Romanii nu mai au acum nici scuze si nici cale de intoarcere. Prin rezultatul votului de ieri au demonstrat lumii civilizate ca sunt o inaptocratie si ca sunt de acord sa fie jefuiti de o mana de corupti, pe care ii considera, in mod aberant, detinuti politici, nu de drept comun.

Pana ieri Romania a avut o imensa sansa. Acum insa, 40% inregimentati politic si spalati la creier, la care se mai adauga si 48% care nu s-au prezentat la vot, devenind astfel complici ai coruptilor, fara a avea o scuza reala, au inchis in nas usa Europei si au deschis larg poarta catre Rusia, China si neo-socialism.

Ca nu stiu?!! Li s-a spus. Si apoi, prostia nu e o scuza. Prostul trebuie sa taca si sa asculte nu sa isi dea cu parerea. Dezbaterile au fost indelungi in ultimii multi ani. cel putin de cinci sunt implicat eu. Si daca metodele securiste si propaganda de tip socialist inca reusesc sa astupe rationalul la un asemenea nivel, dupa 25 de ani, iar nu exista scuza. 

Traiesc intre doua extreme de ieri seara. As vrea parca acum sa il vad pe Ponta presedinte numai pentru ca romanul care l-a votat si cel care, desi putea, nu s-a dus la vot sa icneasca de durere iar eu sa ii pot rade in nas cu sadism. Apoi gandesc ca nu vreau sa fac jocul socialistilor niciodata si ca lui Ponta trebuie sa i se dea peste nas cu dezgustatoarea alternativa Iohannis. 

Si pe masura ce ma obliga realitatea sa devin mai pragmatic, eu ma simt din ce in ce mai putin roman si, nefiresc pentru un crestin incep sa urasc faptul ca m-am nascut in mijlocul unui popor de idioti. De fapt nu lipsa inteligentei e problema ci lasitatea si tupeul prostului care crede ca are dreptul la o opinie. Si uite asa am devenit in mod cert o inaptocratie. 

Romanii si-au pierdut credinta in Dumnezeu. Si prin asta au pierdut sansa de a fi mai puternici in inteligenta decat mediocritatea socialista. Asta pentru ca Dumnezeu nu te lasa sa ramai nici prost si nici needucat. Petru a fost doar un  pescar analfabet dar dupa ce a stat alaturi de Isus a putut face fata dezbaterilor teologice cu mult mai invatul filosof Pavel...

Respectul meu tuturor acelora care au votat Elena Udrea! Respect Președintelui Traian Basescu. Respect acelora care s-au revoltat prin lume si in tara pentru ca li s-a retezat dreptul la vot, metoda bolșevică ce a fost pedeapsa pentru faptul ca nu voteaza coruptia si jaful gitano-socialiștilor. Sunteți singurii romani rămași pe planeta... 

Restul? Neanderthalieni... Eternul, relativul si fatalul 35-40% care a declansat si mentine inaptocratia in Romania la care se mai adauga 10% pierduti in spatiu si vreo 40% ce puteau dar nu au votat, in calitate de complici ai gastii de hoti reprezentati de Ponta... Suntem oficial un neam de straita. 

Daca Ponta si Iohannis sunt in fruntea clasamentului, eu trantesc Romaniei ineptocrate usa. In nas! De acum incolo sunteti condamnati. Nu mai aveti timp de intoarcere... Imi pare rau. De voi. Si de cei pe care ii am acasa... Pentru romani nu mai exista minuni... Dumnezeu da, dar nu baga si in straita... Iar cel care crede acum ca Iohannis e diferit este un bolnav de optimism...

Nu stiu cum voi actiona in continuare. Momentan sunt in doliu. Asist la moartea unui popor. Unul pe care il iubesc si il detest deopotriva. Poporul roman. Stiu doar ca raman alaturi de Presedintele Traian Basescu, Elena Udrea si PMP. Am sa fiu la fel de disciplinat ca si inainte. La fel de cu bun simt in a urma liderii pe care i-am ales. Aceasta si doar aceasta este sansa Romaniei.

2 comentarii:

  1. Hehe, eu ti-am zis. E mult prea tirziu sa faci ceva. Daca se dadea drumul la DNA pe ei acu 5 ani altundeva eram.

    RăspundețiȘtergere
  2. Inainte de toate Cristi tu nu ai zis nimic de genul asta, ba din contra, ai sustinut in 2009-2010 ca PSD e la gara cand eu zbieram ca trebuie sa fim atenti... In alta ordine de idei, nu poti lupta cu paduchii socialisti pana nu ai toate datele la indemana. Sunt priceputi la hocus pocus si chestii din astea, si in plus, si-au acoperit urmele cu hartii... Toti stiam ce si cum dar nimeni nu a facut nimic. PS: NICIODATA NU E TARZIU SA FACI CEVA. Trebuie doar sa ai curajul si sa nu renunti niciodata!

    RăspundețiȘtergere

Eu cred ca: