site stats

vineri, 7 noiembrie 2014

FRAIERITI INCA ODATA CU SUCCES...
















Desigur ca romanii vor vota acum mai mult catre Iohannis decat catre Ponta. Mai ales aceia care nu au votat, pe care ar trebui sa ii inspaimante perspectiva unui Ponta presedinte. Si din pragmatism, sunt oarecum de acord cu acest lucru. Peste toate insa, nu pot sa nu ma apuc de suduit in toate limbile ce le cunosc, prostia romanului!

Sar acum toti sa il promoveze pe Iohannis, multi dintre ei fiind opozanti ai USL pana in ianuarie, fara sa realizeze ca ei de fapt voteaza... USL!!! Desigur, Ponta NU trebuie sa acceada la Presedintia Romaniei. Un individ capabil sa isi lase sotia care e si bortoasa, pentru o alta, care ii aducea un socru mai important social, care isi tradeaza colegii de serviciu, impingandu-i zic gurile rele, spre moarte, nu are cum sa cunoasca responsabilitatea pentru interesul comun. Lui Ponta asa ceva ii este cu totul strain!

Unii zic ca Iohannis a facut treaba buna in Sibiu. Habar nu am. Nici nu pot zice nici contrazice. Dar trebuie sa recunosc ca am, auzit deunazi povestea unei batrane care a votat cu Ponta ca sa nu plece Iohannis din Sibiu, Ca "a facut bine". Daca si asta e motivatie ce poti pentru ca sa mai si spui... Cuvantul care se potriveste starii in care te afli este "INTERZIS"...

Romanii au avut solutia adevarata pana pe 2 noiembrie. Acum au ales raul cel mai mic dintre doua rele. Si desigur, in atari conditii Ponta e raul cel mare! Desigur ca Iohannis trebuie votat. Si uite asa au fost manate vitele in staulul USL!!! Fraieriti inca odata cu succes, romanii inca isi mai permit luxul sa creada ca, fiecare, in parte, sunt unul mai destept decat celalalat chiar si atunci cand nu ii califica absolut nimic! Tot romanul e sef! Si tot romanul are dreptate! Ca asa intelege boureanul democratie: "Am si eu dreptatea mea".

Romania a devenit la data de 2 noimebrie, oficial, o inaptocratie, iar romanii au declarat lumii intregi ca in Romania, furtul si coruptia la nivel inalt sunt ACCEPTABILE! Atat imi pare de incredibil acest lucru pana si mie, incat incerc sa gasesc motivatii pentru rezultatul votului: ba ca a fraudat PSD, ba ca diaspora, ba ca... Nu pot sa cred ca romanul este atat de redus... Pur si simplu nu pot si nu vreau sa cred ca sunt vreun geniu sau o raritate in randurile natiunii mele... Ma raportez la sistemul corect de valori si stiu sigur ca nu sunt. Si apoi nici nu vreau o astfel de povara si responsabilitate... Vreau sa fiu un om normal... Sa ma pierd intr-o multime de oameni ce gandesc sanatos si normal...

Fraieriti inca odata. Cu succes! Si inca mai sustin voiosi ca stiu ce fac. Ma inconvoi in fata desteptaciunii acestui popor! De durere!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: