site stats

marți, 4 noiembrie 2014

RAZBOIUL PSIHOLOGIC: ROMANII, O NATIUNE DEMORALIZATA












In anul 1983 un fost ofiter KGB, dezertor, ascuns in Canada si Statele Unite ale Americii, avertiza asupra pericolului spalarii la creier ca element al razboiului psihologic. Probabil ca multi nu l-au crezut atunci. Si prob abil multi cred c ceea ce se intampla in Romania astazi nu are nici o legatura...

Pana in duminca neagra a lui 2 noiembrie, eu insumi am refuzat sa vad realiutatile cu ochii mintii. Am refuzat de exemplu sa cred ca poporul roman, in ansamblul sau este o natiune DEMORALIZATA. Romanii de astazi sunt incapabili sa faca un efort minimal, acela de a vota rational, in functie de datele ce le au la indemana.

Daca 37% din totalul populatie cu drept de vot este incapabila sa faca o alegere pragmatica, cei 48% care NU s-au prezentat la vot (si aici nu ma refer la cei impiedicati de metodele bolsevice ca sa voteze) se afla si ei in stare de paralizie intelectuala, frica, "supararea" sau "scarba" lor fiind de fapt produsul unei reactii-sablon programate de anumiti stimuli. 

Si cum aceste metode au fost dezvoltate de KGB iar beneficiarii lor sunt PSD si ACL, de fapt un USL marit cu PDL, daca veti tine cont de contextul geopolitic actual, cu referire directa la agresivitatea crescanda a Kremlinului din ultimul an, evenimentele din Ucraina si asa mai departe, nu ar trebui sa va fie greu sa realizati ca Romania nu mai are timp mult la dispozitie pentru a se redresa.

Impresia mea este ca am depasit punctul de unde nu ne mai putem intoarce pentru ca pur si simplu nu mai avem timp ca sa corectam lucrurile. Ca de obicei as vrea sa ma insel. Si tot ca de obicei, imi trece prin minte faptul ca asa cum nu m-am inselat de atatea ori inainte, asa nu ma insel nici acum... Scriam acum mai bine de un an urmatoarele randuri referindu-ma si la cuvintele rau mirositoare spuse de Ion Iliescu la Congresul ce la uns pe Ponta presedinte al PSD: 

EXISTA UN PLAN PENTRU REVIGORAREA SOCIALISMULUI IN LUME".

Cuvintele mele scrise acum un an sunt dovada ca lucrurile se rostogolesc mai repoede, insa contin un adevar: nu prea mai avem timp de stat pe ganduri... Citesc si eu odata cu voi si ma trec fiori pe sira spinarii:

"Nu stiu cat timp mai avem. Presupun ca avem ceva intrucat Iliescu spunea ca planul de revigorare al socialismului se intinde pe zeci de ani. Desigur, nu a afirmat si in ce stadiu se afla el. Acest plan nu le va reusi. Ce nu inteleg marxist-leninistii in frunte cu fostul KGB-ist Putin si cu ideologul descreierat al neo- socialismului si fascismului promovat de Kremlin, Alexandr Dughin, este ca de data aceasta li se va opune o lume intreaga. Si nu pot controla decat, eventual, pentru o scurta perioada de timp. Foarte scurta. Dupa care va urma fabuloasa cadere a unei ideologii care a justificat crima la nivel industrial si ca metoda politica".

Astazi, dupa cele intamplate pe 2 noiembrie in Romania,  la partea cu "nu le va reusi" am indoieli. Dar sunt in continuare sigur ca acest plan  NU TREBUIE SA LE REUSEASCA!

Va las sa cititi in continuare cele spuse de Yuri Bezmenov, fostul ofiter KGB. Avertismentul sau dat americanilor este valabil pentru intreaga lume si, desigur, in mod deosebit pentru tarile aflate in imediata vecinatate a Rusiei de unde Putin sforaie amenintator. Pe mine astazi, ma intereseaza in mod deosebit ROMANIA. Chiar daca cei mai multi romani nu sunt constienti de pericol!

"KGB nu pune deloc accentul principal in domeniul spionajului. In opinia mea si a multor altor dezertori de calibrul meu, numai 15% din timp, bani si forta de munca este folosita in domeniul spionajului ca atare. Restul de 85% este proces lent, pe care noi il numim fie "subversiune ideologica" fie "masuri active" in limbajul KGB, fie "razboi psihologic". In esenta inseamna a schimba perceptia realitatii fiecarui american in asemenea masura incat, in ciuda abundentei informatiei, nimeni nu poate ajunge la concluzii rationale pentru a se putea apara pe ei insisi, familiile lor, comunitatea si tara lor.

Este un imens proces de spalare a creierului ce se desfasoara foarte lent si este impartit in patru etape de baza, primul fiind DEMORALIZAREA. Este nevoie de 15 pana la 20 de ani pentru a demoraliza o natiune. De ce atat de multi ani? Pentru ca acesta este numarul minim de ani necesari pentru a educa o generatie de elevi (studenti), in tara inamicului tau, expusi la ideologia inamicului. Cu alte cuvinte ideologia marxist-leninista este "pompata" in capetele "moi" ale cel putin trei generatii de elevi (studenti) fara a fi contestata sau contra-balnsata de valorile de baza ale patriotismului. 

Rezultatul? Rezultatul il puteti vedea. Majoritatea oamenilor ce au absolvit, care au abandonat scoala, semi-intelectuali, ocupa acum pozitii de putere in guvern, serviciul public, afaceri, mass-media, sistemul educational. Sunteti blocati cu ei. Nu va puteti descotorosi de ei. Sunt "contaminati". Sunt programati sa gandeasca si sa rectioneze la anumiti stimuli intr-un anumit sablon. Nu le poti schimba opinia. Chiar daca ii expui la informatie autentica, chiar daca le vei dovedi ca albul este alb si ca negrul este negru, tot nu le poti schimba perceptia de baza si logica de comportament. 

Cu alte cuvinte, acesti oameni, procesul de demoralizare este complet si ireversibil. Ca sa scapi societatea de acesti oameni trebuie sa educi, in alti 15 sau 20 de ani, o noua generatie oameni orientati patriotic si rationali (de bun simt) care sa actioneze in favoarea si interesul societatii".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: