site stats

joi, 12 februarie 2015

2X2. PSEUDO-BARBATUL & RUSINEA: DINU PESCARIU & VARUJAN VOSGANIAN














A venit vremea! A venit vremea sa va spun, tuturor acelora care ma contraziceti si m-ati contrazis! A venit vremea sa va iau de urechi si sa va bat obrazul! A venit vrea sa va cer sa va recunoasteti impotenta intelectuala! A venit vremea sa va zic:

NU V-AM ZIS EU?!! NU V-AM AVERTIZAT?!!

Tot romanul se crede destept chiar si cand e prost de da in gropi. Tot romanul vrea sa fie sef, chiar si atunci cand nu are - si stie asta foarte bine - nici o calificare! Tot romanul vrea sa aibe si el dreptate, impotriva logicii simple si a apelului la buna crestere sau bun-simt!

Romanul sa urmeze un lider?!! Ei asi! De unde?!! Asa ceva ai sa vezi in Romania cand stolurile de godaci vor trece in zbor planat pe la ferestrele noastre! Dupa 25 de ani de la evenimentele din Decembrie 1989, romanul nu numai ca nu s-a invatat minte, ba inca s-a mai si prostit. Si cum prostul nu e prost destul, Fudulia, Tupeul si Nesimtirea se tin scai de el ca si raia.

Va spun sincer si din tot sufletul ca as fi vrut sa ma insel! Va spun ca bucuros mi-as fi cerut iertare pentru eroare, spre deosebire de voi, cei care alegeti sa va bagati capul in pamant ca strutul, crezand ca dosurile mari, ce gresit le-ati folosit pentru a gandi, nu se vad!

Tutea v-a numit "cirezi de imbecili". In termeni tehnici, prin anii '80 ai secolului trecut KGB v-a denumit "idioti utili". Si voi credeti ca nu despre voi este vorba ci mereu despre altii... Ei bine NU! Voi sunteti cei vizati! Voi, aceia care, desi doriti sa faceti binele, ajungeti sa calcati in strachini si sa dati cu betele in balta facand doar ce va taie capul! Si acum va ascundeti?!! O dati cotita?!!

Nu contest, multi dintre voi sunt afiliati mafiei gitano-socialiste din Romania pentru inchipuite sau teribil de marunte privilegii, privilegii care, de fapt, sunt lucruri la care aveti DREPTUL fara sa trebuiasca sa va alegeti stapani la care sa le aplicati felatii, dar asta numai intr-o intr-o stare de normalitate pe care voua va este frica sa o instalati in Romania, desi puteti face asta foarte usor!

V-ati spus ca sunteti mai isteti si aveti mai multa informatie decat Presedintele Romaniei pana nu demult, Traian Basescu! Si ati ignorat cand acesta a spus "NU IOHANNIS" si "NU MACOVEI", sustinand ca aparati Justitia! Ce ati aparat mai astia, Istetimile Voastre?!! Care sunt rezultatele actiunilor voastre?!! IATA! Acum aveti in fata adevarata valoare a gandirii voastre:

RUSINEA ARE ACUM UN PSEUDONIM: VARUJAN VOSGANIAN!

Iar barbatia in Romania s-a terminat cu PSEUDO-BARBATUL DINU PESCARIU, care, pentru a-si scapa "barbateasca" piele, a denuntat, mai mult decat probabil sub santaj, in mod suspect si neelegant, o femeie! Astia da barbati!!! Milogii tarii, si purtatorii ilegali de izmene barbatesti ce se ascund dupa fustele femeilor va sunt acum sefi iar USL traieste. Si traieste datorita voua!

Poate ca 45% or mai fi sustinand USL. Nu stiu. Dar si acest procent este prea mare. Asta inseamna ca aproape jumatate din populatia Romaniei sustine terorismul international-socialist promovat de Kremlin si toate ramificatiile sale: marxismul cultural, terorismul islamic, s.a.m.d. Da. Sunteti destepti ce sa zic... Sa nu va dea desteptaciunea pe partea din dos ar fi zis bunica mea... Si eu ii sustinacum zicerea! Vi se potriveste perfect!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: