site stats

sâmbătă, 14 februarie 2015

CU TERORISMUL INTERNATIONAL-SOCIALIST DE LA KREMLIN NU POATE FI PACE!









Nu sunt si nu am fost niciodata vreun mare razboinic. Sau adept al razboiului. Dar dupa ce vezi cum se moare luptand pentru libertate, fie si cu mainile goale, ca in decembrie 1989 impotriva ciumei socialiste, ramai mereu in garda. Stii ca exista pe planeta maimutoi ce se cred mai puternici decat oricine cand au o arma in mana.

Apoi, dupa ce trec ceva ani, incepi sa realizezi ca lumea incepe sa uite. Sau se preface ca nu mai stie. Ascunde gunoiul sub pres. Si te mai trezesti facand si tu acelasi lucru daca esti neatent. Durerile de cap incep atunci cand vezi ca aceia care nu au trait cosmarul comunist si nu au vazut cu ochii lor ororile comise de salbaticia sub-omului "de tip nou" actioneaza in asa fel incat reusesc sa izoleze experienta ta. Fac asta din lasitate.

Si pentru ca asa au fost educati. Sa nu actioneze. Sa fie doar parte a unei mase de manevra pe care Petre Tutea a numit-o "cireada de imbecili" iar KGB i-a denumit in termeni tehnici "idioti utili". Ei sunt generatia "Pampers"... Generatia crescuta in valori de plastic. Generatia pro. Nu sunt toti asa. Dar sunt prea multi. Din nefericire.

Stiu. Nu este in totalitate vina lor imi veti spune.. Eu va spun insa ca nu sa fi prost sau mediocru e problema ci dorinta de a nu face nici un efort pentru a schimba acest lucru! Si de aceea nu le gasesc nici o scuza, chiar daca au drept circumstanta atenuanta faptul ca mafia gitano-socialista ce a intrat in Romania sub conducerea lui Ion Iliescu in 1989, uzurpand dorintele legitime ale romanilor de a trai liberi, i-a spalat intens la creier si le-a vandut colivii socialiste poleite drept capitalism.

Putini realizeaza ce se intampla astazi in lume. Putini realizeaza ca la Kremlin s-a instalat nu acum, ci din 1917, un regim care conduce acum nu o ideologie ci o gasca de teroristi. Inca de la Marx si Engels, SOCIALISMUL A PROMOVAT IDEOLOGIC GENOCIDULCaci ce altceva poate fi ceea ce promoveaza Putin daca nu TERORISM? Spre exemplu, cati inteleg, desi vad cu ochii lor ca teroare ISIL are in dotare doar Kalashnikov, ca terorismul islamic este promovat de la Kremlin? Si, in acelasi context, cati stiu ca pe la mijlocul anilor '70 din secolul al XX-lea, KGB a terminat de antrenat catevva mii de indivizi din tarile musulmane de pe toate continentele, realizand ca mai castiga un miliard de dusmani in lupta cu Occidentul?!!

Hitler a fost un national socialist. Moscova insa promoveaza INTERNATIONAL-SOCIALISMUL. Si nu face asta oricum. Metodele socialistilor au fost mereu violente. Iar eu definesc aceste metode foarte simplu:

TERORISM INTERNATIONAL-SOCIALIST.

Ca atare, indivizi precum Putin trebuiesc opriti! America are dreptate! Europa e prea slaba in relatia cu Putin. Si Putin, la fel ca si Hitelr, simtind aceasta slabiciune, venita din educatia pè care o are omul civilizat, isi asmute maimutele, punandu-le grenade si Kalashnikoave in mana. Exact de aceea trebuie oprit la granitele sale!

Ceea ce s-a intamplat la Ambasada din Yemen, retragerea rusinoasa a ambasadei americane de acolo, este un indiciu ca ceea ce va spun este real. Dar mai spune si ca America NU VREA razboiul, ci Kremlinul! Si asta inseamna ca MIZERIA, DICTATURA si GENOCIDUL, ameninta din nou sa cuprinda lumea! Iar asta nu trebuie sa se mai intample! Si de aceea TREBUIE sa luptam daca va fi cazul. Impotriva a ceea ce ne dorim! Impotriva educatiei primite. Si sa iesim din starea de lasitate ascunsa sub pretexte puerile. 

In acest context, articolul de mai jos, semnat de Lucian Mandruta, mi se pare edificator. Da desteptarea. Si de aceea il preiau si il postez aici, la mine pe blog. nu ca sa va sperii! Ci ca sa va trezesc... 

Draga tinere intre 20 si 35 de ani

Am auzit ca nu vrei la oaste. Ca n-ai chef sa-ti aperi tara. Ca e scarbos sa pui mana pe pusca, ca nu e eco. Ca e imoral sa mergi la razboi pentru astia care ne conduc. Nu mai zic pentru America si multinationalele care ne baga hamburgerul pe gat si vaccinul pe vena. Yuck, am inteles ca e si noroi!

Exact. E si noroi. De asemenea, in anumite zone nu ai coverage 4G. S-ar putea ca facebook-ul sa mearga prost. Mai ales daca trece un glonte prin smartphone, in drum spre inima ta. Mai ales.

Mai bine sa nu ne bagam, nu? Ce ne trebuie noua razboiul asta? Oricum e al altora, nu? Ceva cu capitalistii care vor sa vanda arme. Sfere de influenta. Baloane de sapun. Mai bine stam acasa, ne ascundem, fugim din tara, nu?

Da, mah, hai sa fugim. Da’ nu mult, ca e obositor. Hai sa nu ne bagam in nimic, ca nu e treaba noastra. Nu e treaba noastra sa putem spune ce ne trece prin cap. Nu e cool sa fim liberi sa-l punem pe unul Iohannis, cand mult mai bine-ar fi sa-l cheme Ivan Ivanovici si sa nu-l aleaga nimeni. Nu e treaba noastra sa aparam Vestul, ce dreacu’, om fi prosti ca Stefan Cel Mare? Nu e treaba noastra sa ne tinem tara intreaga, cand de fapt, merge si pe bucati. Merge si asa. Cu rusii, cu gagauzii, cu kazacii si azerii.

Care e problema? N-o sa mai fie bere? Se inchid cluburile? Ii opreste cineva pe la?i sa se distreze? E vreo pedeapsa legala pentru oamenii fara coaie? Nu, nici vorba. Ai dreptul sa fii leguma. Poti sa te tarasti pe asfalt si pupi cati bocanci vrei.  Atata vreme cat ii dezinfectezi inainte, ca au batut drum lung, chiar nu e nici un risc.

Si, in fond, ce naiba are Romania asa de special? De ce s-o aperi? E condusa de dobitoci, probabil ca Putin va gasi niste oameni competenti in locul lor, cum a facut peste tot in Rusia, de-a ajuns tara cea mai mare producatoare de jeleu in creier din Europa (iarta-ma ca sunt vulgar). Ne gaseste el ceva de facut. Da-le dracu de multinationale. O sa facem, stii, colea, o bi-nationala. Noi si cu ei. Ca la combinatul ala de otel de l-au cumparat si l-au falimentat. Mai stii cum il chema? Nici eu. E de bine, totul se uita.

In fond, nici in anii ’50 nu i-au luat pe toti la puscarie. Doar pe aia care nu erau de acord. Ori tu, stai linistit, esti bine. Tu n-ai pareri sa le creeze probleme.

Tu nu vrei decat ca rahatii care ne conduc sa nu mai fie aparati de nimeni, ca averile astea ale baronilor si mogulilor sa fie confiscate de stat si in general sa fie pace vesnica si nimeni sa nu puna mana pe arma.

Acum, la final, as vrea doar sa-ti spun ca exact ideile astea ale tale, pe care le poti exprima liber in Romania, te-ar duce fara indoiala la bulau in Rusia. Pentru ca acolo n-ai voie sa spui ca un rahat e la putere, esti pedepsit daca nu vrei sa lupti pentru el, iar mogulii nu doar ca n-au probleme cu DNA-ul, dar mananca in fiecare seara cu Sefu’ al mare.

Deci, ce ziceai? Ca nu merita sa aperi Romania? Tot ce se poate.

Dar te previn ca nu despre Romania e vorba in acest conflict dintre doua feluri de a vedea lumea, intre Orient si Occident.

E vorba de tine, desteptule! Pe tine trebuie sa te aperi, si dupa aia pe noi!



P.S. Late edit, pentru cei care ma intreaba daca eu m-as duce la razboi la nevoie.

Normal! Credeati ca ma bazez pe voi? Am doi copii, cum sa-i las pe altii sa-i apere?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: