site stats

duminică, 1 februarie 2015

DE CE VA E FRICA?!!













"Eu nu sunt PSD! Eu sunt PNL!" imi zice boul... Ei asi! Eu nu vad diferenta! Pana mai ieri PNL si PSD erau ca fratii in USL! Si sincer, nu vad nici acum ca s-ar dusmani de moarte, uniti fiind in cuget si simtire de frica ce le intra inca in oase... Frica de puscarie...

Textele sunt deja pregatite, numai ca de acum nu prea le mai pot folosi... Nu mai este prigoana lui Basescu... Justitia functioneaza in mod cert si fara Traian Basescu ceea ce in mod cert il face acum si mai puternic, si mai impportant in istoria noastra recenta... Ti-e mai mare dragul sa ii vezi chelalaind pe tiganii care (la fel ca si odinioara bunicii lor care s-au inscris in Partidul Comunist odata cu venireacizmei rusesti) s-au inscris prin partide si partidulete, facand ce stiu ei mai bine...

Ii vezi acum chelalaind si pe romanii tiganizati care s-au apucat sa se comporte ca si etnia ajunsa din India cu satra pe plaiurile mioritice, bagand mana pana la cot in buzunarele noastre vreme de 25 de ani... Iar tu romane ce faci? Stai?!! De ce iti este frica? Nu ai simtit niciodata ca muncesti prea mult si ca traiesti deloc, prea putin, sau doar la limita supravietuirii?!! Crezi ca aceasta a fost o intamplare?!! Ei bine NU! Aceasta a fost o metoda de CONTROL!!!

La fel cum metoda de control a fost si indobitocirea sistematica  a generatiilor ce au intrat in sistemul de invatamant de dupa 1989... Nu li s-a luat dreptul de scolarizare, ci le-a fost retezat accesul la cunoastere, la o educatie corecta... Putini dintre ei au scapat nevatamati... Si am ajuns loa generatia PRO... Apoi la generatia manelelor...

Deja de prea multa vreme tigania ni se vara pe gat la televizor si in media... Vi se vara pe gat non-valoarea. Vi se vara pe gat subcultura. Si s-a ajuns pana intr-acolo incat a ajuns o rusine sa citesti o carte... Iar voua nu va e rusine de toate acestea?!! Nu va revolta nimic?!! Sunteti chiar atat de letargigi? Sunteti chiar atat de lasi?!! Sunteti chiar atat de putin romani?!!

Meritati voi sa cert eu alte natii ale Europei spunandu-le ca sunt ignoranti si ca romanii nu sunt tigani? Meritati voi sa ridic in slavi Romania si ce au facut inaintasii nostrii pentru ceilalti? Meritati voi sa aveti o tara? NMeritati voi sa va nunmiti romani daca inca si dupa ce ati citit aceste randuri nu simtiti nevoia sa faceti ceva ca sa schimbati aceasta stare de lucruri?!! Si cand spun "sa faceti ceva" nu ma refer sa vorbiti despre asta pe Facebook sau la o berarie... NU! Ma refer sa treceti la fapte!

Si nu ma refer la demonstratii sau violente... Nicidecum! NU! Vreau sa incepeti sa nu mai dati mita, spaga, peschesuri... Vreau sa pretindeti sa fiti serviti cu un zambet de functionarii statului, asa cum au fost stabilite termenele legale! Vreau sa nu va mai impingeti nici pè voi nici pe odraslele voastre inainte in cariera pe baza de pile, cunostinte si relatii ci sa fiti sinceri cu voi si cu ei si sa ii invatati ce sunt competitia si concurenta sportiva, dupa ce voi insiva ati avut curajul sa invatati si sa faceti asta!

Vreau sa respectati legile intocmai si sa nu va fie teama de aceia care NU le respecta. Sa ii denuntati pe cei din urma la cea mai mica greseala. Vreau sa cercetati credinta in Dumnezeu voi insiva, si sa cereti popilor infiltrati de Securitate sa paraseasca lacasurile de cult si sa iasa din politica... Vreau sa nu va mai gredeti unul mai destept decat celalalt pentru ca asta este o imposibilitate! Si mai ales, vreau sa izolati definitiv socialismul reprezentat de PSD, PNL si PC, precum si nebunii urati de genul lui Vadim Tudor sau Becali, din viata publica.

Va trebuie curajul de a face acest lucru pentru ca ati fost educati sa traiti in frica! Dar va promit ca, daca veti reusi sa va infrangeti frica, Romania va deveni ceea ce trebuie si poate sa devina, de fapt sa RE-DEVINA: TARA ROMANILOR!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: