site stats

marți, 10 februarie 2015

HABEMUS USL!!! DESTEPTAREA!!!

Am scris randurile de mai jos in decembrie 2010. M-am inselat intr-o singura privinta: PD-L. PD-L care si-a dat arama pe fata si a demonstrat ca nu este altceva decat un satelit al mafiei gitano-securiste afiliate terorismul international-socialist promovat de Kremlin, de unde Putin sforaie amenintator in lipsa de alte solutii.

Intre timp, mafia care fura Romania si pe romani din 1989 incoace, a strans randurile si a reusit sa insele vigilenta romanilor inca odata. Pentru ca este inadmisibil ca, dupa tot scuipatul in fata pe care Victor Ponta si PSD l-au administrat romanilor din 2012 incoace, culminand cu alegerile din noiembrie 2014, PSD sa mai fie la guvernare iar lui Iohannis si PNL (compus din PD-L si fostul PNL al lui Antonescu) sa li se permita alaturarea cu PSD!!!

In caz ca cineva se mai indoieste, USL a reusit sa insele romanii si si-a atiuns ABSOLUT TOATE OBIECTIVELE!!! Iohannis (PNL) este la Presedintie, iar Ponta (PSD) este la Guvern!!! Asta inseamna, cum ar spune latinii, ca

HABEMUS USL!

Cum se face ca romanii au fost inselati? Cum se face ca desi stiau ca USL este inamicul nr.1 al lor, romanii au ajuns sa ii voteze si sa mai fie si bucurosi?!! Va reamintesc de bucuria alegerii lui Iohannis!!! Cum se face ca romanii, care se cred, toti, unul mai destept decat celalalt, au fost facuti prosti pe fata si s-au mai si bucurat?!!

Raspunsul este simplu!!! Romanul nu stie sa stea unit. Romanul vrea sa fie doar sef, nu si executant!!! Romanul se crede atat de destept incat nu asculta de nimeni si de nimic, nici macar atunci cand stie ca nu stie nimic! Romanul crede mai repede o minciuna frumoasa decat adevarul neplacut! Romanul vrea sa fie mediocru si nu realizeaza ca toate aceste defecte i se trag din lipsa unei educatii sanatoase!!!

Iata deci ce scriam acum mai bine de patru ani, la data de 15 decembrie, in articolul pe care l-am numit "PLANUL MEU: RAZBOI TOTAL"... Nefericirea este ca la razboi nu poti pleca cu o armata indisciplinata, alcatuita din soldati neinstruiti, care vor sa fie toti generali desi nu au nici o calificare... Am sa va rog sa inlocuiti termenii de PSD cu USL si astfel veti intelege mai bine ca se poate lupta eficient cu acesti indivizi. Nu va mai plecati in fata lor! Nu sunt supraoameni si nici vreo zeitate! Dimpotriva! Sunt muritori de rand, si inca unii mediocri: hoti, criminali, perversi, plini de ifose nejustificate si mentalitati medievale!

15 Decembrie 2010:

Nu de mult va prezentam PLANUL LOR... De mai bine de douazeci de ani lupt cu monstrul instalat in mintile romanilor... Este invizibil... Si este hranit mereu... Are valente patologice... A fost impregnat in constiinta colectiva timp de zeci de ani, picatura cu picatura... Si de aceea este atat de greu de omorat...

Astazi, poate mai mult ca niciodata, romanii sunt ametiti de halucinantul atac mediatic indreptat impotriva lor. Desigur unii l-au sesizat. De aceea PSD nu mai are 70% in Parlament... Exista insa dovezi ca masina de spalat creiere functioneaza incabine. Pana nu demult am crezut ca aceia care comenteaza atat de violent si vulgar la adresa actualei guvernari sunt toti inregimentati intr-un fel sau altul la coloana de dezinformare a opozitiei in mod constient.

Fara indoiala ca multi si sunt... Dar am descoperit de curand ca unii chiar cred ceea ce spun si nu sunt constienti de rezultatele actiunilor lor... Pentru ca, daca ai curiozitatea sa ii descosi mai pe indelete vei afla ca ei de fapt se opun in mod categoric... PSD!

Nu am reusit sa sintetizez probabil cum se cuvine pozitia mea. Dar acum realizez ca multi sunt de aceeasi parte a baricadei ca si mine. Diferenta este ca ei nu pot iesi din jurul cozii oferite de opozitie spre a se invarti perpetuu, intru desavarsita ametire a simturilor... Inclusiv a instinctului de conservare...

Datele de la care pornesc sunt o CERTITUDINE pentru marea majoritate a romanilor. Sunt incontestabile. De aceea inca o data am sa expun pozitia mea, si am sa motivez planul ce l-am adoptat personal. In sine planul meu este simplu:

1. SIGUR PSD este cea mai mare problema a Romaniei. Experienta ultimilor douazeci de ani o arata clar.

2. Inseamna ca PD-L se situeaza cu o treapta mai sus. Oricat de mica ar fi ea. Un pas inainte. Cu plusurile si cu minusurile lui, dar un pas inainte.

3. Exista astazi doar DOUA ALTERNATIVE: PD-L sau PSD, PC, PNL-ul lui Crin Antonescu si restul... A doua tabara este clar condusa de PSD.

4. Cei care s-au alaturat PSD de-a lungul timpului stiau cu cine au de a face. De aceea acestia nu mai prezinta incredere.

PLANUL

A. PSD TREBUIE SA DISPARA din viata politica romaneasca.
1. METODE
a) Scoaterea la iveala si sublinierea gravitatii faptelor celor ce au fondat si conduc PSD, prin toate mijloacele posibile, atat in mediul virtual cat si in cel real.
b) STUDIEREA tuturor acuzatiilor ce vin din tabara PSD pentru a li se demonta argumentele. La un studiu atent nu este greu de facut acest lucru intrucat majoritatea afirmatiilor PSD sunt doar minciuni sfruntate, deformari ale adevarurilor sau exagerari voite.
3) La orice atac impotriva actualei guvernari si a Presedintelui Romaniei trebuie sa se ceara continuu comparatia cu ceea ce au facut PSD si gasca lor de-a lungul anilor cu ceea ce fac cei din PSD inca, pentru ca sa se evidentieze CLAR realitatea faptului ca PSD si nu altcineva este radacina relelor.
c) Tenacitatea in lupta cu cei care sustin PSD, PC, Crin Antonescu samd. Ei sunt neobositi si de obicei au un limbaj extrem de vulgar, intrucat li se pare extrem de atractiv sa injure la vedere. Romanilor le-a lipsit acest lucru timp de 40 de ani iar media, aflata in cea mai mare parte sub controlul opozitiei, incurajeaza acest tip de comportament intrucat ii este de folos: doar astfel mai pot supravietui. Ei isi joaca ultima carte si stiu ca sunt singura alternativa la PD-L! Chiar daca unii dintre cei care sustin opozitia sunt de buna credinta, trebuie avut in vedere faptul ca asaltul mediatic salbatic al opozitiei produce la urma urmei si niste efecte. De aceea sustinatorii PSD, PC Crin Antonescu, etc., trebuie combatuti vehement si fara menajamente, indiferent daca sunt prieteni, rude, sau inamici.

B, CREAREA UNEI ALTERNATIVE
MIJLOACE
a) Gasirearesurselor umane si financiare pentru alcatuirea unei noi formatiuni politice care sa aibe la baza Punctul 8 din Proclamatia de la Timisoara si care sa aibe membri de pana la maximum 45 de ani. Din cinci in cinci ani varsta maxima de inscriere trebuie corectata. In termen de 20 de ani aceasta cerinta poate fi inlaturata.
b) Canalizarea energiilor (folosite de PSD in acest moment) ale celor care astazi sunt nemultumiti de PSD si de PD-L deopotriva pentru a forma si sprijini o alternativa noua, moderna, cu principii liberale moderne, si nu un liberalism de parada.
c) O eventuala solutie poate fi si epurarea PNL de elementele infiltrate in 1990, dar este greu de facut, si cu Antonescu la conducere este practic imposibil de realizat.

Rezultatele ce s-ar obtine dintr-o astfel de intreprindere ar fi extraordinare:

1) PSD, PC, Crin Antonescu, samd si-ar pierde definitiv pozitiile si sustinatorii.
2) Cei nemultumiti sau indecisi s-ar indeparta de PSD, dar ar ramane in opozitie cu PD-L creind astfel un contrabalans sanatos si democratic la PD-L
3) Se vor cristaliza doar doua forte politice, aceasta insemnand moartea definitiva nu numai a PSD si sistemului introdus de ei
4) Insanatosirea vietii sociale si politice, intrucat o formatiune politica formate pe principiile mai sus enuntate ar obliga orice alta forta politica sa fie atenta in actiunile intreprinse de oamenii sai fie ele publice sau particulare.

As mai trece ca un punct special ARESTAREA, JUDECAREA SI INCARCERAREA LUI ION ILIESCU, pentru vina ce o poarta pentru mortii din decembrie 1989 si mineriade. Este putin probabil ca acest lucru sa se intample cat Iliescu este in viata, dar, daca acest lucru s-ar intampla, semnalul dat catre cei care i-au fost alaturi va fi extrem de dur si categoric. Aceasta ar insemna in mare masura o potolire a spiritelor incinse intre taberele ce au preluat puterea in 1989. Spirite incinse si neracorite inca...

Nu sunt un idiot. In consecinta nu cred ca exista politician igenuu. Dar cred cu tarie ca orice actiune trebuie sa aibe o finalitate. Le spun acum acelora care il ataca IN ACEST MOMENT pe presedintele Traian Basescu si PD-L ca finalitatea actiunilor lor consta in readucerea PSD la viata.

Chiar daca nu vreti, chiar daca nu va place Traian Basescu sau PD-L, in acest moment solutia nu este sa faceti jocul PSD si al satelitilor sai, ci sa actionati creind o alternativa asa cum o visati, cum o doriti si cum Romania merita. Nu PD-L sau Traian Basescu sunt problema Romaniei acum ci PSD, PC, Crin Antonescu si restul trupei lor! Nu putem trece mai departe ascunzandu-ne trecutul precum ascund unii gunoiul sub pres... Cei mai multi dintre voi recunosc acest lucru cand sunt interpelati! Treziti-va!

Daca tot vreti sa declarati razboi declarati ca si mine razboi total PSD si tuturor acelora care i s-au alaturat de-a lungul timpului.... In acelasi timp cautati sa formati o alternativa. Faceti-va curaj. Intalniti-va. Fata in fata. In viata reala. Si la aceste intalniri uitati de capra vecinului si alegeti-i pe cei care au intr-adevar capacitatea sa va conduca...

Pana una alta acum aveti de ales intre PSD si PD-L... Nu va plac ultimii iar de primii nici macar nu vreti sa auziti... Crin antonescu si ceilalti sunt doar elemente neglijabile... Au avut doar un moment de stralucire... Acum cea mai buna pe care o avem sunt Traian Basescu si PD-L. Si daca nu va creati alta, tot ei vor urma... Trebuie. Aceasta este optiunea corecta acum!

ORICE NUMAI PSD si gasca lor NU!

PS: Acesta este planul meu. Nu are nimeni obligatia sa il adopte. Insa, este un plan. Are motivatie logica, are cap si are coada. Si imi canalizeaza energiile in directii ce au finalitatea posibila si nu perpetueaza invartitul in jurul cozii... Pe mine ma gasiti pe blogul "Sedati-ma. Va rog!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: