site stats

vineri, 10 octombrie 2014

GANDURI DE PE MARGINEA UNEI RAPE










Ma uit la fotografia de mai sus si nu stiu daca sa stau in soc sau sa pun mana ca sa le scriu ceva "idiotilor utili" din fotografie... Anul acesta nu a fost un an bun pentru mine. De fapt, daca stau sa il privesc din perspectiva vestilor aduse, cred ca a fost unul dintre cei mai teribili ani pe care i-am trait vreodata. Un crestin insa nu se lasa niciodata cuprins de disperare. Si are incotro isi indrepta privirea. Isi poate sa creada ca si imposibilul este posibil. Si cu siguranta poate rationa in liniste.

Romania se afla si ea la o rascruce importanta. Romanii se pot scutura odata pentru totdeauna de capusele socialiste care le-au supt seva si bucuria vietii. Este simplu. Trebuie doar sa voteze cu Elena Udrea. Si totusi unii mai stau pe ganduri... Asta imi spune ca este adevarat ce am auzit odata: Dumnezeu nu a impartit egal darul inteligentei...

In linistea si pacea data de Dumnezeu, stau si asist la isteria lumii. Astazi. In tara, oamenii nu stiu incotro sa o ia, innebuniti, ba inca multi chiar indobitociti de nevoi, indoiti de necazuri si zdrobiti de de zecile de ani de efort depus pentru a supravietui... Astazi, mai mult ca niciodata vedem ce inseamna inactiunea... Bunicii nostrii nu au actionat, ci au stat deoparte cu teama... Cei putini care s-au rasculat impotriva instalarii socialismului in Romania nu au mai contat pentru ca restul au ales sa stea deoparte. Iar noi, copii si nepotii lor, tragem astazi ponoasele, mai mult ca niciodata.

Occidentul nu pare sa fi invatat nimic din lectia usturatoare administrata de socialisti, fie ei nationalisti precum Hitler, fie ei internationalisti precum Stalin. Occidentula lasat garda prea jos, neintelegand ca atata vreme cat la Kremlin vor exista lideri cu mentalitati educate de KGB, lumea libera nu va avea liniste si pace niciodata. 

Si monstrii creati in anii razboiului rece au crescut. Au crescut suficient de mari ca sa para periculosi chiar daca nu sunt. O America ce are un presedinte total nepotrivit, musulman, se preface ca face ceva, insa incepe sa devina din ce in ce mai clar ca niciunde islamul si adeptii lui nu pot face exact ceea ce trebuie. America ii va da o lectie usturatoare lui Obama cand va intelege ca a fost tradata. 

Cuvintele "fair share" rostite de Obama sunt si cuvintele folosite de socialistii ce au introdus marxismul cultural in SUA, prin ceea ce este cunoscut azi ca fiind "Scoala de la Nurnberg", in frunte cu Antonio Gramsci, bipedul cu mintea malformata de dorinta de a-si impune ideile, care spunea ca punctul la care a ajuns sa se dezvolte firesc societatea trebuieste distrus si inlocuit cu o dezvoltare impusa artificial.

Chiar nu i se pare nimanui ciudat ca un vierme precum Mircea Badea spunea cam acelasi lucru despre societatea romaneasca? Ca trebuie intai facut totul praf si dupa aceea recladit totul (asa cum ar vrea Voiculescu si socialistii romani desigur)...

Noua amenintare, ISIL, care de fapt este o veche amenintare ce a fost ignorata, multiculturalismul (consecinta directa a teoriilor gramsciene) care au facut din Marea Britanie exportator de terorism si au inceput sa creeze tensiuni serioase intre britanici si imigranti, manifestatiile pro-ISIL din Europa, toate acestea imi par a fi de fapt teribil de asemanatoare cu planul lui Stalin care vroia sa apara ca salvator al Europei dupa ce Hitler isi va fi facut suficient de cap. Socialistii intre ei, de...

Poate ma insel. As vrea sa ma insel. M-as bucura sa ma insel. Insa noi romanii, cunoastem bine mentalitatea liderilor de la Kremlin. Le cunoastem insolenta. Le stim mediocritatea si tupeul. Am asistat noi insine la produsul mintilor lor scelerate si criminale. Ba chiar, pana la generatia mea inclusiv, am vazut si cum pot ucide fara sa clipeasca atuinci cand ceri libertate. Si mai stim ca exista o Internationala socialista care este condusa de la Kremlin, motiv pentru care toti socialistii planetei primesc in acest moment ordine de la Putin, pe diverse canale. Toti. Absolut toti. Si partidul socialist din SUA, si Partidul Laburist (a se citi muncitoresc) din Marea Britanie, si nationalistii scotieni, si socialistii francezi, si cei spanioli, si cei belgieni... Toti. Dar absolut toti.

Inca mai cred ca America nu a ales un presedinte socialist in Obama. Incep sa cred insa din ce in ce mai cu tarie ca si-a ales un om slab si care tradeaza si submineaza fundatia SUA, cu sau fara voie, pentru ca educatia sa nu ii ofera capacitatea de a face ceea ce trebuie IN ACEST MOMENT. America a fost crestina si asa tredbuie sa ramana. "IN  GOD WE TRUST" a fost mereu scris pe bancnota americana. America a fost construita pe crestinism. 

Cei care doresc secularizarea Americii nu pot fi decat socialistii si cei spalati la creier de anii in care marxismul cultural s-a insinuat incet-incet, tiptil, in viata americanilor, incepand cui anii '60... Si acum, privind retrospectiv, miscarea hippie, cea pe care am admirat-o este in fapt o expresie a marxcismului cultural... A fost prima generatie care a inceput sa p`romovezxe acerb ateismulñ atat de drag socialistilor...

Tot ce a urmat dupa aceea, pana in zilele noastre, a fost prognozat cu mare exactitate de Yuri Bezmenov, dezertat din KGB, care schem,atizat la tabla toate lucrurile acestea si a avertizat clar America despre potentialul pericol. Pana de curand America a cam ignorat acest avertisment. Insa imi pare ca acum ne aflam intr-un punct de inflexiune.

Undeva, in masinaria propagandistica a solcialistilor, ceva s-a stricat. Acesta este motivul pentru care Putin a iesit la lumina fara rusine, ocupand Crimeea si parte din Ucraina. Intre noi fie vorba, eu cred ca Occidentul a pierdut o mare ocazie atunci de a-l pune pe Putin cu botul pe labe si ca s-ar putea sa plateasca scump aceasta eroare, facuta de dragul unei paci pe care Kremlinul nu o vrea cu nici un chip.

Tentaculele Kremlinului se intind acum peste tot in lume: in Siria via dictatorul ce o conduce, ISIL si Hamas via Iran, Europa, Americsa latina, Africa si Asia, via partidele sau guvernele socialiste. Si daca mai exista unii care cred in socialism ii invit sda se duca sa ii intrebe pe locuitorii Hong-Kong-ului de ce au iesit nu demult in strada, "revolutia umbrelelor", daca e atat de roz socialismul?!!

Ma uit la fotografia de mai sus si nu stiu daca sa stau in soc sau sa pun mana ca sa le scriu ceva "idiotilor utili" din fotografie... Nu. Anul acesta nu a fost un an bun pentru mine. De fapt, daca stau sa il privesc din perspectiva vestilor aduse, cred ca a fost unul dintre cei mai teribili ani pe care i-am trait vreodata. Un crestin insa nu se lasa niciodata cuprins de disperare. Si are incotro isi indrepta privirea. Isi poate sa creada ca si imposibilul este posibil. Si cu siguranta poate rationa in liniste.

Romania se afla si ea la o rascruce importanta. Pentru ca si noi avem tradatori aserviti Kremlinului. Culmea, ii si cunoastem! Romanii se pot scutura odata pentru totdeauna de capusele socialiste care le-au supt seva si bucuria vietii. Este simplu. Trebuie doar sa voteze cu Elena Udrea. Si totusi unii mai stau pe ganduri... Asta imi spune ca este adevarat ce am auzit odata: Dumnezeu nu a impartit egal darul inteligentei...  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: