site stats

duminică, 15 februarie 2015

PREDICA DE DUMINICA

Se spune ca arta este cel mai bun ambasador... Si muzica este arta mea favorita... Exista insa muzica si muzica... Uite de aceea pentru astazi am ales muzica in loc de cuvinte din Biblie sau framantarea gandurilor personale, spunand lucruri pe care poate nu aveti chef sa le ascultati. Muzica gospel. Country gospel. Si de unde le-o fi venit inspiratia pentru a scoate asa ceva din doar trei acorduri este peste puterea mea de intelegere...

Toti cei pe care i-am selectat ca sa va unga inimile sunt artisti aclamati in Statele Unite ale Americii: Alan Jackson, Brad Paisley, Carrie Underwood. Si cu toate acestea toti au ceva in plus cand canta piesele acestea vechi, cu referiri la texte Biblice... Si daca nu credeti as vrea sa stiu ce simtiti voi.. Ce simte publicul e clar... Va las... Sper sa aveti portile inimilor deschise si ochii mintii luminati ca sa puteti sa va bucurati pe deplin de mesaj...





sâmbătă, 14 februarie 2015

CU TERORISMUL INTERNATIONAL-SOCIALIST DE LA KREMLIN NU POATE FI PACE!









Nu sunt si nu am fost niciodata vreun mare razboinic. Sau adept al razboiului. Dar dupa ce vezi cum se moare luptand pentru libertate, fie si cu mainile goale, ca in decembrie 1989 impotriva ciumei socialiste, ramai mereu in garda. Stii ca exista pe planeta maimutoi ce se cred mai puternici decat oricine cand au o arma in mana.

Apoi, dupa ce trec ceva ani, incepi sa realizezi ca lumea incepe sa uite. Sau se preface ca nu mai stie. Ascunde gunoiul sub pres. Si te mai trezesti facand si tu acelasi lucru daca esti neatent. Durerile de cap incep atunci cand vezi ca aceia care nu au trait cosmarul comunist si nu au vazut cu ochii lor ororile comise de salbaticia sub-omului "de tip nou" actioneaza in asa fel incat reusesc sa izoleze experienta ta. Fac asta din lasitate.

Si pentru ca asa au fost educati. Sa nu actioneze. Sa fie doar parte a unei mase de manevra pe care Petre Tutea a numit-o "cireada de imbecili" iar KGB i-a denumit in termeni tehnici "idioti utili". Ei sunt generatia "Pampers"... Generatia crescuta in valori de plastic. Generatia pro. Nu sunt toti asa. Dar sunt prea multi. Din nefericire.

Stiu. Nu este in totalitate vina lor imi veti spune.. Eu va spun insa ca nu sa fi prost sau mediocru e problema ci dorinta de a nu face nici un efort pentru a schimba acest lucru! Si de aceea nu le gasesc nici o scuza, chiar daca au drept circumstanta atenuanta faptul ca mafia gitano-socialista ce a intrat in Romania sub conducerea lui Ion Iliescu in 1989, uzurpand dorintele legitime ale romanilor de a trai liberi, i-a spalat intens la creier si le-a vandut colivii socialiste poleite drept capitalism.

Putini realizeaza ce se intampla astazi in lume. Putini realizeaza ca la Kremlin s-a instalat nu acum, ci din 1917, un regim care conduce acum nu o ideologie ci o gasca de teroristi. Inca de la Marx si Engels, SOCIALISMUL A PROMOVAT IDEOLOGIC GENOCIDULCaci ce altceva poate fi ceea ce promoveaza Putin daca nu TERORISM? Spre exemplu, cati inteleg, desi vad cu ochii lor ca teroare ISIL are in dotare doar Kalashnikov, ca terorismul islamic este promovat de la Kremlin? Si, in acelasi context, cati stiu ca pe la mijlocul anilor '70 din secolul al XX-lea, KGB a terminat de antrenat catevva mii de indivizi din tarile musulmane de pe toate continentele, realizand ca mai castiga un miliard de dusmani in lupta cu Occidentul?!!

Hitler a fost un national socialist. Moscova insa promoveaza INTERNATIONAL-SOCIALISMUL. Si nu face asta oricum. Metodele socialistilor au fost mereu violente. Iar eu definesc aceste metode foarte simplu:

TERORISM INTERNATIONAL-SOCIALIST.

Ca atare, indivizi precum Putin trebuiesc opriti! America are dreptate! Europa e prea slaba in relatia cu Putin. Si Putin, la fel ca si Hitelr, simtind aceasta slabiciune, venita din educatia pè care o are omul civilizat, isi asmute maimutele, punandu-le grenade si Kalashnikoave in mana. Exact de aceea trebuie oprit la granitele sale!

Ceea ce s-a intamplat la Ambasada din Yemen, retragerea rusinoasa a ambasadei americane de acolo, este un indiciu ca ceea ce va spun este real. Dar mai spune si ca America NU VREA razboiul, ci Kremlinul! Si asta inseamna ca MIZERIA, DICTATURA si GENOCIDUL, ameninta din nou sa cuprinda lumea! Iar asta nu trebuie sa se mai intample! Si de aceea TREBUIE sa luptam daca va fi cazul. Impotriva a ceea ce ne dorim! Impotriva educatiei primite. Si sa iesim din starea de lasitate ascunsa sub pretexte puerile. 

In acest context, articolul de mai jos, semnat de Lucian Mandruta, mi se pare edificator. Da desteptarea. Si de aceea il preiau si il postez aici, la mine pe blog. nu ca sa va sperii! Ci ca sa va trezesc... 

Draga tinere intre 20 si 35 de ani

Am auzit ca nu vrei la oaste. Ca n-ai chef sa-ti aperi tara. Ca e scarbos sa pui mana pe pusca, ca nu e eco. Ca e imoral sa mergi la razboi pentru astia care ne conduc. Nu mai zic pentru America si multinationalele care ne baga hamburgerul pe gat si vaccinul pe vena. Yuck, am inteles ca e si noroi!

Exact. E si noroi. De asemenea, in anumite zone nu ai coverage 4G. S-ar putea ca facebook-ul sa mearga prost. Mai ales daca trece un glonte prin smartphone, in drum spre inima ta. Mai ales.

Mai bine sa nu ne bagam, nu? Ce ne trebuie noua razboiul asta? Oricum e al altora, nu? Ceva cu capitalistii care vor sa vanda arme. Sfere de influenta. Baloane de sapun. Mai bine stam acasa, ne ascundem, fugim din tara, nu?

Da, mah, hai sa fugim. Da’ nu mult, ca e obositor. Hai sa nu ne bagam in nimic, ca nu e treaba noastra. Nu e treaba noastra sa putem spune ce ne trece prin cap. Nu e cool sa fim liberi sa-l punem pe unul Iohannis, cand mult mai bine-ar fi sa-l cheme Ivan Ivanovici si sa nu-l aleaga nimeni. Nu e treaba noastra sa aparam Vestul, ce dreacu’, om fi prosti ca Stefan Cel Mare? Nu e treaba noastra sa ne tinem tara intreaga, cand de fapt, merge si pe bucati. Merge si asa. Cu rusii, cu gagauzii, cu kazacii si azerii.

Care e problema? N-o sa mai fie bere? Se inchid cluburile? Ii opreste cineva pe la?i sa se distreze? E vreo pedeapsa legala pentru oamenii fara coaie? Nu, nici vorba. Ai dreptul sa fii leguma. Poti sa te tarasti pe asfalt si pupi cati bocanci vrei.  Atata vreme cat ii dezinfectezi inainte, ca au batut drum lung, chiar nu e nici un risc.

Si, in fond, ce naiba are Romania asa de special? De ce s-o aperi? E condusa de dobitoci, probabil ca Putin va gasi niste oameni competenti in locul lor, cum a facut peste tot in Rusia, de-a ajuns tara cea mai mare producatoare de jeleu in creier din Europa (iarta-ma ca sunt vulgar). Ne gaseste el ceva de facut. Da-le dracu de multinationale. O sa facem, stii, colea, o bi-nationala. Noi si cu ei. Ca la combinatul ala de otel de l-au cumparat si l-au falimentat. Mai stii cum il chema? Nici eu. E de bine, totul se uita.

In fond, nici in anii ’50 nu i-au luat pe toti la puscarie. Doar pe aia care nu erau de acord. Ori tu, stai linistit, esti bine. Tu n-ai pareri sa le creeze probleme.

Tu nu vrei decat ca rahatii care ne conduc sa nu mai fie aparati de nimeni, ca averile astea ale baronilor si mogulilor sa fie confiscate de stat si in general sa fie pace vesnica si nimeni sa nu puna mana pe arma.

Acum, la final, as vrea doar sa-ti spun ca exact ideile astea ale tale, pe care le poti exprima liber in Romania, te-ar duce fara indoiala la bulau in Rusia. Pentru ca acolo n-ai voie sa spui ca un rahat e la putere, esti pedepsit daca nu vrei sa lupti pentru el, iar mogulii nu doar ca n-au probleme cu DNA-ul, dar mananca in fiecare seara cu Sefu’ al mare.

Deci, ce ziceai? Ca nu merita sa aperi Romania? Tot ce se poate.

Dar te previn ca nu despre Romania e vorba in acest conflict dintre doua feluri de a vedea lumea, intre Orient si Occident.

E vorba de tine, desteptule! Pe tine trebuie sa te aperi, si dupa aia pe noi!



P.S. Late edit, pentru cei care ma intreaba daca eu m-as duce la razboi la nevoie.

Normal! Credeati ca ma bazez pe voi? Am doi copii, cum sa-i las pe altii sa-i apere?

joi, 12 februarie 2015

2X2. PSEUDO-BARBATUL & RUSINEA: DINU PESCARIU & VARUJAN VOSGANIAN














A venit vremea! A venit vremea sa va spun, tuturor acelora care ma contraziceti si m-ati contrazis! A venit vremea sa va iau de urechi si sa va bat obrazul! A venit vrea sa va cer sa va recunoasteti impotenta intelectuala! A venit vremea sa va zic:

NU V-AM ZIS EU?!! NU V-AM AVERTIZAT?!!

Tot romanul se crede destept chiar si cand e prost de da in gropi. Tot romanul vrea sa fie sef, chiar si atunci cand nu are - si stie asta foarte bine - nici o calificare! Tot romanul vrea sa aibe si el dreptate, impotriva logicii simple si a apelului la buna crestere sau bun-simt!

Romanul sa urmeze un lider?!! Ei asi! De unde?!! Asa ceva ai sa vezi in Romania cand stolurile de godaci vor trece in zbor planat pe la ferestrele noastre! Dupa 25 de ani de la evenimentele din Decembrie 1989, romanul nu numai ca nu s-a invatat minte, ba inca s-a mai si prostit. Si cum prostul nu e prost destul, Fudulia, Tupeul si Nesimtirea se tin scai de el ca si raia.

Va spun sincer si din tot sufletul ca as fi vrut sa ma insel! Va spun ca bucuros mi-as fi cerut iertare pentru eroare, spre deosebire de voi, cei care alegeti sa va bagati capul in pamant ca strutul, crezand ca dosurile mari, ce gresit le-ati folosit pentru a gandi, nu se vad!

Tutea v-a numit "cirezi de imbecili". In termeni tehnici, prin anii '80 ai secolului trecut KGB v-a denumit "idioti utili". Si voi credeti ca nu despre voi este vorba ci mereu despre altii... Ei bine NU! Voi sunteti cei vizati! Voi, aceia care, desi doriti sa faceti binele, ajungeti sa calcati in strachini si sa dati cu betele in balta facand doar ce va taie capul! Si acum va ascundeti?!! O dati cotita?!!

Nu contest, multi dintre voi sunt afiliati mafiei gitano-socialiste din Romania pentru inchipuite sau teribil de marunte privilegii, privilegii care, de fapt, sunt lucruri la care aveti DREPTUL fara sa trebuiasca sa va alegeti stapani la care sa le aplicati felatii, dar asta numai intr-o intr-o stare de normalitate pe care voua va este frica sa o instalati in Romania, desi puteti face asta foarte usor!

V-ati spus ca sunteti mai isteti si aveti mai multa informatie decat Presedintele Romaniei pana nu demult, Traian Basescu! Si ati ignorat cand acesta a spus "NU IOHANNIS" si "NU MACOVEI", sustinand ca aparati Justitia! Ce ati aparat mai astia, Istetimile Voastre?!! Care sunt rezultatele actiunilor voastre?!! IATA! Acum aveti in fata adevarata valoare a gandirii voastre:

RUSINEA ARE ACUM UN PSEUDONIM: VARUJAN VOSGANIAN!

Iar barbatia in Romania s-a terminat cu PSEUDO-BARBATUL DINU PESCARIU, care, pentru a-si scapa "barbateasca" piele, a denuntat, mai mult decat probabil sub santaj, in mod suspect si neelegant, o femeie! Astia da barbati!!! Milogii tarii, si purtatorii ilegali de izmene barbatesti ce se ascund dupa fustele femeilor va sunt acum sefi iar USL traieste. Si traieste datorita voua!

Poate ca 45% or mai fi sustinand USL. Nu stiu. Dar si acest procent este prea mare. Asta inseamna ca aproape jumatate din populatia Romaniei sustine terorismul international-socialist promovat de Kremlin si toate ramificatiile sale: marxismul cultural, terorismul islamic, s.a.m.d. Da. Sunteti destepti ce sa zic... Sa nu va dea desteptaciunea pe partea din dos ar fi zis bunica mea... Si eu ii sustinacum zicerea! Vi se potriveste perfect!

marți, 10 februarie 2015

HABEMUS USL!!! DESTEPTAREA!!!













Am scris randurile de mai jos in decembrie 2010. M-am inselat intr-o singura privinta: PD-L. PD-L care si-a dat arama pe fata si a demonstrat ca nu este altceva decat un satelit al mafiei gitano-securiste afiliate terorismul international-socialist promovat de Kremlin, de unde Putin sforaie amenintator in lipsa de alte solutii.

Intre timp, mafia care fura Romania si pe romani din 1989 incoace, a strans randurile si a reusit sa insele vigilenta romanilor inca odata. Pentru ca este inadmisibil ca, dupa tot scuipatul in fata pe care Victor Ponta si PSD l-au administrat romanilor din 2012 incoace, culminand cu alegerile din noiembrie 2014, PSD sa mai fie la guvernare iar lui Iohannis si PNL (compus din PD-L si fostul PNL al lui Antonescu) sa li se permita alaturarea cu PSD!!!

In caz ca cineva se mai indoieste, USL a reusit sa insele romanii si si-a atiuns ABSOLUT TOATE OBIECTIVELE!!! Iohannis (PNL) este la Presedintie, iar Ponta (PSD) este la Guvern!!! Asta inseamna, cum ar spune latinii, ca

HABEMUS USL!

Cum se face ca romanii au fost inselati? Cum se face ca desi stiau ca USL este inamicul nr.1 al lor, romanii au ajuns sa ii voteze si sa mai fie si bucurosi?!! Va reamintesc de bucuria alegerii lui Iohannis!!! Cum se face ca romanii, care se cred, toti, unul mai destept decat celalalt, au fost facuti prosti pe fata si s-au mai si bucurat?!!

Raspunsul este simplu!!! Romanul nu stie sa stea unit. Romanul vrea sa fie doar sef, nu si executant!!! Romanul se crede atat de destept incat nu asculta de nimeni si de nimic, nici macar atunci cand stie ca nu stie nimic! Romanul crede mai repede o minciuna frumoasa decat adevarul neplacut! Romanul vrea sa fie mediocru si nu realizeaza ca toate aceste defecte i se trag din lipsa unei educatii sanatoase!!!

Iata deci ce scriam acum mai bine de patru ani, la data de 15 decembrie, in articolul pe care l-am numit "PLANUL MEU: RAZBOI TOTAL"... Nefericirea este ca la razboi nu poti pleca cu o armata indisciplinata, alcatuita din soldati neinstruiti, care vor sa fie toti generali desi nu au nici o calificare... Am sa va rog sa inlocuiti termenii de PSD cu USL si astfel veti intelege mai bine ca se poate lupta eficient cu acesti indivizi. Nu va mai plecati in fata lor! Nu sunt supraoameni si nici vreo zeitate! Dimpotriva! Sunt muritori de rand, si inca unii mediocri: hoti, criminali, perversi, plini de ifose nejustificate si mentalitati medievale!

15 Decembrie 2010:

Nu de mult va prezentam PLANUL LOR... De mai bine de douazeci de ani lupt cu monstrul instalat in mintile romanilor... Este invizibil... Si este hranit mereu... Are valente patologice... A fost impregnat in constiinta colectiva timp de zeci de ani, picatura cu picatura... Si de aceea este atat de greu de omorat...

Astazi, poate mai mult ca niciodata, romanii sunt ametiti de halucinantul atac mediatic indreptat impotriva lor. Desigur unii l-au sesizat. De aceea PSD nu mai are 70% in Parlament... Exista insa dovezi ca masina de spalat creiere functioneaza incabine. Pana nu demult am crezut ca aceia care comenteaza atat de violent si vulgar la adresa actualei guvernari sunt toti inregimentati intr-un fel sau altul la coloana de dezinformare a opozitiei in mod constient.

Fara indoiala ca multi si sunt... Dar am descoperit de curand ca unii chiar cred ceea ce spun si nu sunt constienti de rezultatele actiunilor lor... Pentru ca, daca ai curiozitatea sa ii descosi mai pe indelete vei afla ca ei de fapt se opun in mod categoric... PSD!

Nu am reusit sa sintetizez probabil cum se cuvine pozitia mea. Dar acum realizez ca multi sunt de aceeasi parte a baricadei ca si mine. Diferenta este ca ei nu pot iesi din jurul cozii oferite de opozitie spre a se invarti perpetuu, intru desavarsita ametire a simturilor... Inclusiv a instinctului de conservare...

Datele de la care pornesc sunt o CERTITUDINE pentru marea majoritate a romanilor. Sunt incontestabile. De aceea inca o data am sa expun pozitia mea, si am sa motivez planul ce l-am adoptat personal. In sine planul meu este simplu:

1. SIGUR PSD este cea mai mare problema a Romaniei. Experienta ultimilor douazeci de ani o arata clar.

2. Inseamna ca PD-L se situeaza cu o treapta mai sus. Oricat de mica ar fi ea. Un pas inainte. Cu plusurile si cu minusurile lui, dar un pas inainte.

3. Exista astazi doar DOUA ALTERNATIVE: PD-L sau PSD, PC, PNL-ul lui Crin Antonescu si restul... A doua tabara este clar condusa de PSD.

4. Cei care s-au alaturat PSD de-a lungul timpului stiau cu cine au de a face. De aceea acestia nu mai prezinta incredere.

PLANUL

A. PSD TREBUIE SA DISPARA din viata politica romaneasca.
1. METODE
a) Scoaterea la iveala si sublinierea gravitatii faptelor celor ce au fondat si conduc PSD, prin toate mijloacele posibile, atat in mediul virtual cat si in cel real.
b) STUDIEREA tuturor acuzatiilor ce vin din tabara PSD pentru a li se demonta argumentele. La un studiu atent nu este greu de facut acest lucru intrucat majoritatea afirmatiilor PSD sunt doar minciuni sfruntate, deformari ale adevarurilor sau exagerari voite.
3) La orice atac impotriva actualei guvernari si a Presedintelui Romaniei trebuie sa se ceara continuu comparatia cu ceea ce au facut PSD si gasca lor de-a lungul anilor cu ceea ce fac cei din PSD inca, pentru ca sa se evidentieze CLAR realitatea faptului ca PSD si nu altcineva este radacina relelor.
c) Tenacitatea in lupta cu cei care sustin PSD, PC, Crin Antonescu samd. Ei sunt neobositi si de obicei au un limbaj extrem de vulgar, intrucat li se pare extrem de atractiv sa injure la vedere. Romanilor le-a lipsit acest lucru timp de 40 de ani iar media, aflata in cea mai mare parte sub controlul opozitiei, incurajeaza acest tip de comportament intrucat ii este de folos: doar astfel mai pot supravietui. Ei isi joaca ultima carte si stiu ca sunt singura alternativa la PD-L! Chiar daca unii dintre cei care sustin opozitia sunt de buna credinta, trebuie avut in vedere faptul ca asaltul mediatic salbatic al opozitiei produce la urma urmei si niste efecte. De aceea sustinatorii PSD, PC Crin Antonescu, etc., trebuie combatuti vehement si fara menajamente, indiferent daca sunt prieteni, rude, sau inamici.

B, CREAREA UNEI ALTERNATIVE
MIJLOACE
a) Gasirearesurselor umane si financiare pentru alcatuirea unei noi formatiuni politice care sa aibe la baza Punctul 8 din Proclamatia de la Timisoara si care sa aibe membri de pana la maximum 45 de ani. Din cinci in cinci ani varsta maxima de inscriere trebuie corectata. In termen de 20 de ani aceasta cerinta poate fi inlaturata.
b) Canalizarea energiilor (folosite de PSD in acest moment) ale celor care astazi sunt nemultumiti de PSD si de PD-L deopotriva pentru a forma si sprijini o alternativa noua, moderna, cu principii liberale moderne, si nu un liberalism de parada.
c) O eventuala solutie poate fi si epurarea PNL de elementele infiltrate in 1990, dar este greu de facut, si cu Antonescu la conducere este practic imposibil de realizat.

Rezultatele ce s-ar obtine dintr-o astfel de intreprindere ar fi extraordinare:

1) PSD, PC, Crin Antonescu, samd si-ar pierde definitiv pozitiile si sustinatorii.
2) Cei nemultumiti sau indecisi s-ar indeparta de PSD, dar ar ramane in opozitie cu PD-L creind astfel un contrabalans sanatos si democratic la PD-L
3) Se vor cristaliza doar doua forte politice, aceasta insemnand moartea definitiva nu numai a PSD si sistemului introdus de ei
4) Insanatosirea vietii sociale si politice, intrucat o formatiune politica formate pe principiile mai sus enuntate ar obliga orice alta forta politica sa fie atenta in actiunile intreprinse de oamenii sai fie ele publice sau particulare.

As mai trece ca un punct special ARESTAREA, JUDECAREA SI INCARCERAREA LUI ION ILIESCU, pentru vina ce o poarta pentru mortii din decembrie 1989 si mineriade. Este putin probabil ca acest lucru sa se intample cat Iliescu este in viata, dar, daca acest lucru s-ar intampla, semnalul dat catre cei care i-au fost alaturi va fi extrem de dur si categoric. Aceasta ar insemna in mare masura o potolire a spiritelor incinse intre taberele ce au preluat puterea in 1989. Spirite incinse si neracorite inca...

Nu sunt un idiot. In consecinta nu cred ca exista politician igenuu. Dar cred cu tarie ca orice actiune trebuie sa aibe o finalitate. Le spun acum acelora care il ataca IN ACEST MOMENT pe presedintele Traian Basescu si PD-L ca finalitatea actiunilor lor consta in readucerea PSD la viata.

Chiar daca nu vreti, chiar daca nu va place Traian Basescu sau PD-L, in acest moment solutia nu este sa faceti jocul PSD si al satelitilor sai, ci sa actionati creind o alternativa asa cum o visati, cum o doriti si cum Romania merita. Nu PD-L sau Traian Basescu sunt problema Romaniei acum ci PSD, PC, Crin Antonescu si restul trupei lor! Nu putem trece mai departe ascunzandu-ne trecutul precum ascund unii gunoiul sub pres... Cei mai multi dintre voi recunosc acest lucru cand sunt interpelati! Treziti-va!

Daca tot vreti sa declarati razboi declarati ca si mine razboi total PSD si tuturor acelora care i s-au alaturat de-a lungul timpului.... In acelasi timp cautati sa formati o alternativa. Faceti-va curaj. Intalniti-va. Fata in fata. In viata reala. Si la aceste intalniri uitati de capra vecinului si alegeti-i pe cei care au intr-adevar capacitatea sa va conduca...

Pana una alta acum aveti de ales intre PSD si PD-L... Nu va plac ultimii iar de primii nici macar nu vreti sa auziti... Crin antonescu si ceilalti sunt doar elemente neglijabile... Au avut doar un moment de stralucire... Acum cea mai buna pe care o avem sunt Traian Basescu si PD-L. Si daca nu va creati alta, tot ei vor urma... Trebuie. Aceasta este optiunea corecta acum!

ORICE NUMAI PSD si gasca lor NU!

PS: Acesta este planul meu. Nu are nimeni obligatia sa il adopte. Insa, este un plan. Are motivatie logica, are cap si are coada. Si imi canalizeaza energiile in directii ce au finalitatea posibila si nu perpetueaza invartitul in jurul cozii... Pe mine ma gasiti pe blogul "Sedati-ma. Va rog!"

vineri, 6 februarie 2015

LINISTEA LUI IOHANNIS: PUTETI FURA LINISTITI. DIN NOU.










Nu multi realizeaza ca, de fapt, ce se intampla acum in Romania este de fapt o incercare de spalare a imaginii lui Ponta si de instaurare a tezelor USL... A fost scoasa la inaintare Elena Udrea, personalitatea politica cea mai temuta de mafia tiganeasca imbracata in costume Armani, aciuata prin fosta Securitate, acum SRI, si in politica, avand, din 1989, mereu si mereu acelasi scop: vulnerabilizarea Romaniei din punct de vedere economic. De fapt prin atacul la Elena Udrea se doreste atacarea imaginii celui mai mare om politic roman din ultimii 70 de ani: Traian Basescu. Asta in timp ce Iohannis si Ponta, s-au ascuns strategic de ochii opiniei publice romanesti si in timp ce unii tractoristi ajunsi sefi, precum Marian Oprisan, sunt facuti scapati, fie si provizoriu, de judecatori suspecti...

Nu cred ca este o intamplare faptul ca doar fosti Securisti au ajuns sa posede averi de zeci si sute de milioane de dolari. Nu cred ca este o intamplare faptul ca fostii "SECU", ai caror urmasi demonstreaza clar ca s-au format dinastii ale distrugerii si tradarii in favoarea Kremlinului, au ajuns sa aibe in mana PIB-ul unei tari intregi precum Romania. Si categoric nu cred ca pauperizarea natiunii romane in defavoarea tiganilor veniti cu satra de undeva din India, trecand prin colbul istoriei acum sute de ani, este o intamplare!

Transferul acesta de imagine, in care romanii au devenit sarantocii iar tiganii au devenit latifundiarii acestei tari, isi are obarsia, asa cum am mai aratat, intr-o remarca facuta de Engels daca nu ma insel, inca la sfarsitul secolului al XIX-lea, o remarca ce spunea in esenta ca romanii sunt anti-socialisti, adica anti-revolutionari, si ca "pedeapsa" pentru o astfel de infamie trebuie sa fie ori disparitia noastra ca popor, ori pierderea identitatii nationale!

Cum de nu realizeaza multi romani, adevarat, isterizati de propaganda socialista, ca ori de cate ori au fost la putere (vreme de mai bine de 23 de ani!!!), Iliescu, oamenii sai si urmasii lor, romanii mereu au intrat intr-un con de umbra prin toata Europa imi este greu de inteles: tiganii au fost prezentati drept romani, realizarile romanilor cinstiti de peste hotare au fost minimalizate, denumirea de "tigani" a devenit intai "rromi" si apoi "romi", inducand in eroare opinia publica internationala, si i-a adus moartea lui Pruteanu la numai cateva luni dupa ce s-a opus categoric acestor denumiri... Totul a fost ascuns la vedere, asa cum dealtfel se si ascund cel mai bine lucrurile si elementele de distorsionare a realitatii malformate malign de "masurile operative" gestionate de la Kremlin...

De ce au romanii senzatia neputintei? Pentru ca le-a fost indusa! Insa NU ACEASTA ESTE REALITATEA! Cei care acced la guvernare, oriunde in lume, nu sunt niste supra-oameni si nici zeitati nu sunt! In mod cert! Intr-un acces dizgratios de vulgaritate va asigur ca si Ponta se caca dupa ce mananca! La fel si Iohannis! La fel si Coldea! La fel si Sebastian Ghita! Sunt ABSOLUT TOTI niste MURITORI DE RAND!!! Toti sangereaza! Toti fac gripa. Toti s-au nascut si vor fi ingropati dupa ce au murit. Absolut toti!

Ca au apucaturi de latifundiari si mentalitati medievale? Cu asta sunt de acord! Ca au inclinatii genetice spre tradare? Si cu asta sunt de acord! Ca submineaza prin actiunile lor economia si securitatea nationala? Si cu asta sunt de acord! Ca sunt indivizi ce nu au nimic comun cu aspiratiile natiunii romane? Si cu asta sunt de acord! Ca se cred mai destepti decat desteptii Pamantului? Si cu asta sunt de acord!

Insa cei care le dau aceste senzatii si amagiri suntem noi! Pentru ca tacem! Pentru ca nu ne revoltam! Pentru ca ii lasam sa isi faca mendrele. Pentru ca, ultimativ, ne este frica! Ne este frica de ei! Ne este frica pentru vietile noastre amarate, acelea pe care ni le taraim prin noroiul supravietuirii la limita, in care ei ne-au aruncat! Si facem asta deja din obisnuinta! Fara sa ne razvratim! Fara sa le cerem socoteala!!! Iar asta nu poate sa mai dureze!!! Daca vreti sa schimbati ceva trebuie sa ACTIONATI! Pana la urmA CURAJUL ESTE CAPACITATEA DE A NE INVINGE FRICA!

Iohannis, noi nu avem nevoie de linistea TA! Noi avem nevoie de linistea noastra! Linistea in care cei corecti, muncitori si cinstiti au castig de cauza si fac averi. Linistea noastra inseamna un sistem de referinta bazat pe valorile morale ale crestinismului, care este parte a identitatii noastre nationale! Linistea noastra inseamna siguranta ca cei pe care ii alegem sunt suficient de bine educati incat sa inteleaga ca nu sunt pusi acolo sa fure sau sa isi indese buzunarele cu bani (ce sunt de altfel taxe si impozite platite de romani), ci au fost pusi acolo in calitate de angajati ai poporului si ca FIECARE ROMAN ARE DREPTUL SA LE CEARA SOCOTEALA! ORICAND! ORIUNDE!

Iar tu Iohannis, impreuna cu amicul tau Ponta, si cu ceilalti membri ai PSD si PNL, adica USL, va trebui sa intelegeti ca nici un roman cu un minim IQ nu va vrea si ca NU SUNTETI ELITE atata vreme cat nu veti avea minimul bun simt necesar pentru a va pune nu in slujba tradarii si hotiei, ci a neamului care v-a ales! Deocamdata sunteti doar niste indivizi care isi bat joc de naiva buna credinta a unei natiuni pe care socialistii o distrug cu buna stiinta din 1989 incoace! Si de aceea ar fi bine sa va retrageti inainte de a fi izolati complet de viata romanilor!

Masa voastra de manevra nu mai conteaza! "Linistea" ce o doresti tu Iohannis nu iti va ajuta prietenii! SRI trebuie sa intre in slujba poporului nu sa il tina sub control prin infometare si griji! Altfel, mamaliga va exploda din nou! Direct in fata voastra ma!!!

luni, 2 februarie 2015

PUTIN? O JIGODIE CE CONDUCE TERORISMUL INTERNATIONAL-SOCIALIST!












Traim vremuri de mari framantari. Nu doar acasa in Romania. Ci peste tot in lume. S-au aprins semnalele de alarma si avarie in multe colturi ale lumii. Copiii preferati ai Mediocritatii, Rautatea, Invidia si Ura, si-au facut aparitia pe la toate colturile... Si e ciudat sa vezi cat de tare zbiara ca ei iubesc pe toata lumea si iubesc trairea in pace cu ceilalti...

Miraoase tare a frica... Ce spun eu, miroase?!! Miraose urat de tot a frica! Pute a frica in toate colturile Pamantului! Si, precum intr-un faimos cantec de-al lui Bob Dylan, oamenii cred ca daca isi intorc capul, prefacandu-se ca nu au vazut, problema se va rezolva singura... 

Nu se va rezolva... Problema ascunsa sub pres va creste... Va deveni mai mare... Si mai mare... Apoi intr-o zi va deveni un cosmar caruia trebuie sa ii faci fata. Sa il infrunti! Socialistii au avut zeci de ani pentru a-si pune planurile marsave in actiune... Partidul Laburist ii zicem noi romanii unei faimoase organizatii politice britanice, insa laburistii sunt de fapt Partidul Muncitoresc... Si brusc, daca zici Partid muncitoresc, incepe sa ti se stranga inima...

Pentru a avea adepti, socialistii au avut mereu nevoie de o patura saraca numeroasa... Insa cum sa faci asta in Marea Britanie sau Statele Unite? Cum Internationala Socialista isi are de foarte multa vreme la Moscova, acolo au fost gasite si solutiile... Pentru Marea Britaqnie au fost reducerea de la statutul de Imperiu la cel de Regat, imigratia si degradarea vietii prin masuri economice aparent bune, sub umbrela protectiei sociale, masuri care insa au atacat direct familia si modul de viata traditional al britanicilor...

Pentru Statele Unite imigratia a fost si ea un element important... Dar au mai fost folosite si minoritatile sexuale, sau alte tipuri de minoritati, drogurile, prin stimularea cartelurilor din America de Sud, unde dictaturile au fost TOATE de sorginte socialista...

In Franta calcaiul lui Ahile, pe care socialistii l-au exploatat din plin a fost clar imigratia masiva a indivizilor din tari islamice... Si printre ei ghiciti cat de usor a fost sa se infiltreze oameni antrenati de serviciile secrete ce coopereaza sau au cooperat in trecut cu KGB...

Reiau aici si tema retragerii strategice a URSS din Europa de Est... O retragere in urma careia KGB a lasat structuri in adormire ce au fost activate la momentul oportun, la fel cum s-.a intamplat si in Romania, asa ca aceste lucruri ne sunt mai familiare...

Sunt insa putini romanii care au realizat ca procesul acesta de tiganizare a Romaniei, un proces atat de lent incat a trecut aproape neobservat vreme de 25 de ani, este un proces care tine de planul Moscovei pentru securizarea granitelor proprii. Aici Romania joaca, din nefericire, ca si in trecut, un rol strategic de maxima importanta... Cum socialistii au castigat in Grecia, Ungaria si Turcia este normala batalia ce se da azi pentru Romania. 

Tradatorii raman aceiasi: PSD - Ponta plus Iohannis - PNL. Adica acelasi USL care a luptat pentru apararea coruptiei si a coruptilor. Romania traieste acum vremuri mult mai grele decat cele din 1990. Lupta se da acum pentru a ne pune de o parte sau de alta a noii Cortine de Fier ce se ridica intre occidentul civilizat si terorismul international-socialist promovat de Putin de la Kremlin! Si va asigur ca noi romanii NU VREM SA FIM DE PARTEA RUSIEI!

Am un mesaj pentru Putin. E putin personal si imi cer scuze, dar nu ma pot abtine:

MARS DE AICI JIGODIE SOCIALISTA!

duminică, 1 februarie 2015

DE CE VA E FRICA?!!













"Eu nu sunt PSD! Eu sunt PNL!" imi zice boul... Ei asi! Eu nu vad diferenta! Pana mai ieri PNL si PSD erau ca fratii in USL! Si sincer, nu vad nici acum ca s-ar dusmani de moarte, uniti fiind in cuget si simtire de frica ce le intra inca in oase... Frica de puscarie...

Textele sunt deja pregatite, numai ca de acum nu prea le mai pot folosi... Nu mai este prigoana lui Basescu... Justitia functioneaza in mod cert si fara Traian Basescu ceea ce in mod cert il face acum si mai puternic, si mai impportant in istoria noastra recenta... Ti-e mai mare dragul sa ii vezi chelalaind pe tiganii care (la fel ca si odinioara bunicii lor care s-au inscris in Partidul Comunist odata cu venireacizmei rusesti) s-au inscris prin partide si partidulete, facand ce stiu ei mai bine...

Ii vezi acum chelalaind si pe romanii tiganizati care s-au apucat sa se comporte ca si etnia ajunsa din India cu satra pe plaiurile mioritice, bagand mana pana la cot in buzunarele noastre vreme de 25 de ani... Iar tu romane ce faci? Stai?!! De ce iti este frica? Nu ai simtit niciodata ca muncesti prea mult si ca traiesti deloc, prea putin, sau doar la limita supravietuirii?!! Crezi ca aceasta a fost o intamplare?!! Ei bine NU! Aceasta a fost o metoda de CONTROL!!!

La fel cum metoda de control a fost si indobitocirea sistematica  a generatiilor ce au intrat in sistemul de invatamant de dupa 1989... Nu li s-a luat dreptul de scolarizare, ci le-a fost retezat accesul la cunoastere, la o educatie corecta... Putini dintre ei au scapat nevatamati... Si am ajuns loa generatia PRO... Apoi la generatia manelelor...

Deja de prea multa vreme tigania ni se vara pe gat la televizor si in media... Vi se vara pe gat non-valoarea. Vi se vara pe gat subcultura. Si s-a ajuns pana intr-acolo incat a ajuns o rusine sa citesti o carte... Iar voua nu va e rusine de toate acestea?!! Nu va revolta nimic?!! Sunteti chiar atat de letargigi? Sunteti chiar atat de lasi?!! Sunteti chiar atat de putin romani?!!

Meritati voi sa cert eu alte natii ale Europei spunandu-le ca sunt ignoranti si ca romanii nu sunt tigani? Meritati voi sa ridic in slavi Romania si ce au facut inaintasii nostrii pentru ceilalti? Meritati voi sa aveti o tara? NMeritati voi sa va nunmiti romani daca inca si dupa ce ati citit aceste randuri nu simtiti nevoia sa faceti ceva ca sa schimbati aceasta stare de lucruri?!! Si cand spun "sa faceti ceva" nu ma refer sa vorbiti despre asta pe Facebook sau la o berarie... NU! Ma refer sa treceti la fapte!

Si nu ma refer la demonstratii sau violente... Nicidecum! NU! Vreau sa incepeti sa nu mai dati mita, spaga, peschesuri... Vreau sa pretindeti sa fiti serviti cu un zambet de functionarii statului, asa cum au fost stabilite termenele legale! Vreau sa nu va mai impingeti nici pè voi nici pe odraslele voastre inainte in cariera pe baza de pile, cunostinte si relatii ci sa fiti sinceri cu voi si cu ei si sa ii invatati ce sunt competitia si concurenta sportiva, dupa ce voi insiva ati avut curajul sa invatati si sa faceti asta!

Vreau sa respectati legile intocmai si sa nu va fie teama de aceia care NU le respecta. Sa ii denuntati pe cei din urma la cea mai mica greseala. Vreau sa cercetati credinta in Dumnezeu voi insiva, si sa cereti popilor infiltrati de Securitate sa paraseasca lacasurile de cult si sa iasa din politica... Vreau sa nu va mai gredeti unul mai destept decat celalalt pentru ca asta este o imposibilitate! Si mai ales, vreau sa izolati definitiv socialismul reprezentat de PSD, PNL si PC, precum si nebunii urati de genul lui Vadim Tudor sau Becali, din viata publica.

Va trebuie curajul de a face acest lucru pentru ca ati fost educati sa traiti in frica! Dar va promit ca, daca veti reusi sa va infrangeti frica, Romania va deveni ceea ce trebuie si poate sa devina, de fapt sa RE-DEVINA: TARA ROMANILOR!