site stats

vineri, 6 februarie 2015

LINISTEA LUI IOHANNIS: PUTETI FURA LINISTITI. DIN NOU.










Nu multi realizeaza ca, de fapt, ce se intampla acum in Romania este de fapt o incercare de spalare a imaginii lui Ponta si de instaurare a tezelor USL... A fost scoasa la inaintare Elena Udrea, personalitatea politica cea mai temuta de mafia tiganeasca imbracata in costume Armani, aciuata prin fosta Securitate, acum SRI, si in politica, avand, din 1989, mereu si mereu acelasi scop: vulnerabilizarea Romaniei din punct de vedere economic. De fapt prin atacul la Elena Udrea se doreste atacarea imaginii celui mai mare om politic roman din ultimii 70 de ani: Traian Basescu. Asta in timp ce Iohannis si Ponta, s-au ascuns strategic de ochii opiniei publice romanesti si in timp ce unii tractoristi ajunsi sefi, precum Marian Oprisan, sunt facuti scapati, fie si provizoriu, de judecatori suspecti...

Nu cred ca este o intamplare faptul ca doar fosti Securisti au ajuns sa posede averi de zeci si sute de milioane de dolari. Nu cred ca este o intamplare faptul ca fostii "SECU", ai caror urmasi demonstreaza clar ca s-au format dinastii ale distrugerii si tradarii in favoarea Kremlinului, au ajuns sa aibe in mana PIB-ul unei tari intregi precum Romania. Si categoric nu cred ca pauperizarea natiunii romane in defavoarea tiganilor veniti cu satra de undeva din India, trecand prin colbul istoriei acum sute de ani, este o intamplare!

Transferul acesta de imagine, in care romanii au devenit sarantocii iar tiganii au devenit latifundiarii acestei tari, isi are obarsia, asa cum am mai aratat, intr-o remarca facuta de Engels daca nu ma insel, inca la sfarsitul secolului al XIX-lea, o remarca ce spunea in esenta ca romanii sunt anti-socialisti, adica anti-revolutionari, si ca "pedeapsa" pentru o astfel de infamie trebuie sa fie ori disparitia noastra ca popor, ori pierderea identitatii nationale!

Cum de nu realizeaza multi romani, adevarat, isterizati de propaganda socialista, ca ori de cate ori au fost la putere (vreme de mai bine de 23 de ani!!!), Iliescu, oamenii sai si urmasii lor, romanii mereu au intrat intr-un con de umbra prin toata Europa imi este greu de inteles: tiganii au fost prezentati drept romani, realizarile romanilor cinstiti de peste hotare au fost minimalizate, denumirea de "tigani" a devenit intai "rromi" si apoi "romi", inducand in eroare opinia publica internationala, si i-a adus moartea lui Pruteanu la numai cateva luni dupa ce s-a opus categoric acestor denumiri... Totul a fost ascuns la vedere, asa cum dealtfel se si ascund cel mai bine lucrurile si elementele de distorsionare a realitatii malformate malign de "masurile operative" gestionate de la Kremlin...

De ce au romanii senzatia neputintei? Pentru ca le-a fost indusa! Insa NU ACEASTA ESTE REALITATEA! Cei care acced la guvernare, oriunde in lume, nu sunt niste supra-oameni si nici zeitati nu sunt! In mod cert! Intr-un acces dizgratios de vulgaritate va asigur ca si Ponta se caca dupa ce mananca! La fel si Iohannis! La fel si Coldea! La fel si Sebastian Ghita! Sunt ABSOLUT TOTI niste MURITORI DE RAND!!! Toti sangereaza! Toti fac gripa. Toti s-au nascut si vor fi ingropati dupa ce au murit. Absolut toti!

Ca au apucaturi de latifundiari si mentalitati medievale? Cu asta sunt de acord! Ca au inclinatii genetice spre tradare? Si cu asta sunt de acord! Ca submineaza prin actiunile lor economia si securitatea nationala? Si cu asta sunt de acord! Ca sunt indivizi ce nu au nimic comun cu aspiratiile natiunii romane? Si cu asta sunt de acord! Ca se cred mai destepti decat desteptii Pamantului? Si cu asta sunt de acord!

Insa cei care le dau aceste senzatii si amagiri suntem noi! Pentru ca tacem! Pentru ca nu ne revoltam! Pentru ca ii lasam sa isi faca mendrele. Pentru ca, ultimativ, ne este frica! Ne este frica de ei! Ne este frica pentru vietile noastre amarate, acelea pe care ni le taraim prin noroiul supravietuirii la limita, in care ei ne-au aruncat! Si facem asta deja din obisnuinta! Fara sa ne razvratim! Fara sa le cerem socoteala!!! Iar asta nu poate sa mai dureze!!! Daca vreti sa schimbati ceva trebuie sa ACTIONATI! Pana la urmA CURAJUL ESTE CAPACITATEA DE A NE INVINGE FRICA!

Iohannis, noi nu avem nevoie de linistea TA! Noi avem nevoie de linistea noastra! Linistea in care cei corecti, muncitori si cinstiti au castig de cauza si fac averi. Linistea noastra inseamna un sistem de referinta bazat pe valorile morale ale crestinismului, care este parte a identitatii noastre nationale! Linistea noastra inseamna siguranta ca cei pe care ii alegem sunt suficient de bine educati incat sa inteleaga ca nu sunt pusi acolo sa fure sau sa isi indese buzunarele cu bani (ce sunt de altfel taxe si impozite platite de romani), ci au fost pusi acolo in calitate de angajati ai poporului si ca FIECARE ROMAN ARE DREPTUL SA LE CEARA SOCOTEALA! ORICAND! ORIUNDE!

Iar tu Iohannis, impreuna cu amicul tau Ponta, si cu ceilalti membri ai PSD si PNL, adica USL, va trebui sa intelegeti ca nici un roman cu un minim IQ nu va vrea si ca NU SUNTETI ELITE atata vreme cat nu veti avea minimul bun simt necesar pentru a va pune nu in slujba tradarii si hotiei, ci a neamului care v-a ales! Deocamdata sunteti doar niste indivizi care isi bat joc de naiva buna credinta a unei natiuni pe care socialistii o distrug cu buna stiinta din 1989 incoace! Si de aceea ar fi bine sa va retrageti inainte de a fi izolati complet de viata romanilor!

Masa voastra de manevra nu mai conteaza! "Linistea" ce o doresti tu Iohannis nu iti va ajuta prietenii! SRI trebuie sa intre in slujba poporului nu sa il tina sub control prin infometare si griji! Altfel, mamaliga va exploda din nou! Direct in fata voastra ma!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: