site stats

miercuri, 15 august 2012

15 MINUTE...

Am pe inima astazi sa va prezint muzica crestina... Sunt multi aceia care cred ca a fi crestin este un lucru plicticos... Insa vedeti voi, a fi crestin inseamna a alege un stil de viata. As putea compara cu vegetarieniicare desi aleg un stil de viata diferit nu au neaparat si necesar o viata searbada chiar daca noi nu ii intelegem. Voi fi crestin si voi lupta pentru Cristos cu atat mai mult cu cat una dintre armele cu care socialistii vor sa demoleze omenirea este ateismul. Si judecand dupa metodele si rezultatele doctrinei socialiste, crestinismul (nu acela prost inteles care a dus la cruciade, ci acela adevarat asa cum ne este relevat in Sfintele Scripturi) imi este clar ca am dreptate.

Am fost intrebat odata ce ma fac eu daca Dumnezeu nu exista? Adica, spunea interlocutorul meu, voi fi pierdut si chiolhanurile, si femeile ce mi se ofera cu usurinta, si cate si mai cate alte metode de "distractie"... Eu i.am raspuns prin cateva intrebari:

Eu: Te-am deranjat vreodata cu ceva prin comportamentul meu?
El: Nu.
Eu: Deci, daca Dumnezeu nu exista, eu nu am deranjat pe neimeni ducand o viata mai curata, si pe cale de consecinta nu pierd nimic. Cred deci ca intrebarea corecta se cuvine sa ti-o pui tie insuti.
El: Adica?
Eu: Ce te faci tu daca Dumnezeu exista si te-ai comportat toata viata in petreceri, femei, betii si asa mai departe?

Cam astfel s-a purtat conversatia respectiva... Va asigur ca la momentul conversatiei imi era total necunoscut "pariul lui Pascal". Am aflat ca acesta este pariul lui Pascal cativa ani mai tarziu, dupa ce m-am mutat la Bucuresti... Dar sa revin la muzica... Cea crestina... Va invit sa ascultati si am sa va atarag atentia asupra numarului de vizionari la fiecare... Am eu un motiv special pentru care va cer acest lucru...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: