site stats

sâmbătă, 22 ianuarie 2022

CAND IGNORANTA SE CREDE EGALA CUNOASTERII

In ultimii zece ani am inceput sa aud tot mai des ca SUA si Rusia sunt doua puteri la fel de malefice. Ma intristez, ma revolt si nu ma pot opri sa simt dezgust, ba chiar si furie.

Pentru ca o astfel de afirmatie denota doua lucruri: ignoranta, adica lipsa cunostintelor necesare, iar a doua ar fi lipsa de logica in cazul în care aceste cunostinte exista.

Am stat si am gândit cat de similara este aceasta situație cu ceva ce mi s-a întâmplat mie personal. Am fost acuzat ca sunt mincinos pentru ca am încercat sa ascund unele lucruri ca sa mentin pacea între alții. Greseala mea. Nu trebuia sa mint. Imi asum acest lucru.

Problema este ca acuzația a venit din partea unei persoane care a mințit pentru a insela vigilenta celor din jur și pentru a trăda. Si facut-o cu premeditare, avand un scop precis si egoist. Intre cele doua minciuni exista o diferenta uriasa data de... MOTIVAȚIE!!!

Scopul este diferit in cele doua cazuri. Intr-unul este obținerea păcii. In celalalt este acoperirea urmelor tradarii. Doua lucruri diferite. Complet diferite. Exact ca in cazul SUA și Rusia.

Nimic de zis, generatiile de dupa 1944 au fost lipsite tot mai mult de informație corecta si completa. Adevarul istoric incomod a fost ascuns bine dupa perdelele de fum aruncate cu metodele de propaganda socialiste.

Asta nu inseamna insa ca adevarul este negociabil. Sau relativ. Spun mereu: ADEVARUL ESTE O ENTITATE ABSOLUTA. Oamenii trebuie sa înceteze a mai spune "totul e relativ" sau "am si eu dreptatea mea" atunci cand nu au informații sau cunostinte suficiente asupra unui subiect.

De mai bine de 100 de ani Rusia este cel mai mare responsabil pentru moartea a sute de milioane de oameni și raspandirea raului in lume. Fara America lunea aceasta ar fi fost o lume a răului si a crimei.

Mai multa documentare pe aceasta tema nu strica. E bine sa stim cine este inamicul si sa setam CLAR acest lucru. Rusia a actionat mereu in sensul raspandirii ciumei socialiste. America doar a reactionat. A reactionat in Vietnam, a reactionat in Coreea, a reactionat in America de Sud si asa mai departe. Ca nu a reactionat intotdeauna corespunzator este o chestiune discutabila insa important este sa retinem ca provacatorul a fost mereu RUSIA!!!

Fara pactul Ribbentrop-Molotov Hitler nu ar fi avut NICIODATA curajul sa pornească al doilea razboi mondial iar doctrinele si metodele epurarii rasiale sau pe baze sociologice visate doar de Marx Engel si puse in practica prima oara de Lenin nu ar fi ajuns niciodata sa produca victime in Cambogia, China, Vietnam, Africa sau America de Sud.

In 1982 un colonel KGB, fiu de general rus care a dezertat in Occident la sfarsitul anilor 1970, Yuri Bezmenov, a avertizat LA TABLA ca Moscova, via KGB, foloseste mai mult de 80% din resurse (bani, resurse umane, tehnogie, etc.) Nu catre spionajul economic ca atare ci catre SUBVERSIA IDEOLOGICA.

Mai spunea Bezmenov ca rezultatele activitatilor subversive in America au devenit deja vizibile in anii 1960 odata cu generatia hippie, prima generatie cu apucaturi marxiste. Las un documentar despre asta spre studiu.

Celor care nu stiu limba engleza ca sa inteleaga cele afirmate aici, nu le cer scuze ci ii rog sa invete limba pentru a putea intelege.

https://youtu.be/gIdBuK7_g3M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: