site stats

sâmbătă, 8 decembrie 2012

SECERA SI CIOMAGUL, INSEMNELE USL













Nu e ¨Baltagul¨... Nici macar ciocanul nu este alaturat secerii socialiste acum... E doar ciomagul... Parul rupt din gard... De fiecare data cand credeam ca USL nu poate cobora mai jos m-am inselat! Un incident de la Arad, in care un traseist politic ajuns la USL a pus ciomagul pe sotul unei candidate de la ARD a aratat, daca mai era nevoie, ca, intr-adevar, mentalitatea USL este una mediocra. Neo-feudala.

Acum, mai mult ca niciodata, aceia dintre noi care au inteles pericolul ce il reprezinta USL nu trebuie sa sarim ca arsi impotriva sarmanului roman care este victima razboiului mediatic salbatic pe care USL il duce contra natiunii romane din 2006 (de cand Elena Udrea a aratat presei biletul prin care Calin Popescu-Tariceanu cerea favoruri de la Excelenta Sa Traian Basescu, Presedintele ales al Romaniei). Acum, mai mult ca niciodata, noi romanii trebuie sa fim uniti. Pentru ca dezbinarea este placerea si folosul USL.

Asta nu inseamna ca nu trebuie sa fim fermi cu aceia care au luat USL in brate si considera ca acea cloaca duhnitoare, infestata de virusul socialist oana in centrul maduvei, este o alternativa. Pentru ca stim cu siguranta ca USL NU ESTE SOLUTIA. USL TREBUIE sa DISPARA. Alta cale pentru romani, din nefericire, nu exista...

Mi-ar fi placut ca lupta sa fie dusa intre elite politice. Mi-ar fi placut sa vad ca intre oponenti exista onestitate, si diplomatia conferita de educatie. Insa USL a spulberat intotdeauna aceasta dorinta. Pentru ca USL a initiat intotdeauna discursul mitocanesc, cu o mojicie fara seaman. Nu e deloc de neglijat faptul ca dintotdeauna si in orisice ocazie, USL a folosit minciuna ordinara pentru a provoca.

Sa nu disperati. USL va dispare. Este o chestiune de timp doar. Caci, daca dupa atata efort mediatic, si o propaganda furibunda ce aminteste de sfarsitul anilor '40 cand rusii impuneau cu forta socialismul in Romania, USL nu a reusit sa castige decat o mica parte a populatiei de partea sa. Sa nu uitati ca USL, ei insisi reprezinta cam 20% din totalul romanilor cu drept de vot. Acest procent, in sine, este unul infiorator caci este un indiciu... Unindiciu conform caruia 20% dintre romani au fost implicati intr-un fel sau altul in sustinerea fostului regim comunist, si sunt acum legati de el prin fire nevazute, legi ca acelea ale crimei organizate...

Nu imi fac iluzii. Nici un roman adevarat nu ar trebui sa voteze cu USL. Stiu insa ca realitatea este putin diferita. Vor fi si unii care vor vota de buna credinta cu USL. Insa acestia sunt putini. De aceea USL NU va avea castig de cauza. Toti, dar absolut toti aceia care au pus la cale distrugerea Romaniei, se afla in USL. Si ei se fac vinovati nu doar de simplu furt ci si de subminarea economiei nationale si inalta tradare. USL TREBUIE SA DISPARA. Si va dispare. Acesta este un fapt incontestabil.

Daca se mai indoieste cineva, va dau linkuri directe care fac referiri la cine sunt de fapt membri marcanti ai USL, cum au devalizat ei Romania. Veti gasi priuntre ei, suspecti de crima, pedofili, etc. O salba intreaga de descreierati care cred ca pot face din Romania feuda lor personala. Iata deci ca, doar dand click pe numele lor veti gasi date despre cine sunt aceia care se fac vinovati de distrugerea Romaniei si pauperizarea romanilor din 1989 incoace. Toti acestia se afla in slujba Moscovei, de unde miasmele socialismului, obladuite de Putin, incep sa isi faca simtita pestilenta...

Vinovat pentru 70% dintre victimele lui decembrie 1989, mineriada din 13-15 iunie 1990 si subminarea economiei nationale.

Suspect de crima, deturnarea a 500 de milioane de dolari si subminarea economiei nationale

Suspect de crima. Subminarea economiei nationale si inalta tradare

Pedofilie. Politie politica. Subimnarea economiei nationale si inalta tradare.



Concluzia nu poate fi decat una singura:

ORICE NUMAI USL NU!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: