site stats

sâmbătă, 22 decembrie 2012

IN MEMORIAM. DUPA 23 DE ANI.Aveti curaj sa va uitati in ochii lor? Cati dintre voi aveti acest curaj?!! Uneori pana si mie imi este rusine sa fac acest lucru si plec ochii in pamant de rusine!!!!

Aici cei pe care unii ar vrea sa ii tina doar sub forma de statistica au fete. Au ochi. Si ne arata ca au existat candva la fel de vii ca si noi. Au iubit, au urat, au inspirat si expirat la fel ca si noi...

Ai curaj. Uita-te in ochii lor. Citeste-le povestea. Si roaga-te ca asa ceva sa nu se mai intample niciodata. Apoi cu toate acestea vazute intoarce-te la viata ta si incearca, macar de acum incolo, sa faci ceva demn din ea.

LA 18 DECEMBRIE S-AU IMPLINIT DOUAZECI SI TREI DE ANI DE CAND PE TREPTELE CATEDRALEI DIN TIMISOARA. CEI MAI MULTI TINERI. DE VARSTA MEA... REALIZATI CA IN CURAND VA FI UN SFERT DE SECOL DE LA INTAMPLARI SI NOI STAM TOT CU MAINILE IN SAN PARALIZATI DE FRICA, LASITATE SI EGOISM?!! PANA CAND?!! PANA CAND?!!

SI TOT 
LA 18 DECEMBRIE S-AU IMPLINIT DOUAZECI SI TREI DE ANI DE LA FURTUL CADAVRELOR DIN SPITALUL JUDETEAN TIMISOARA. CADAVRE ARSE LA CREMATPRIUL "CENUSA". LA ORDINUL COMUNISTILOR. S-A NUMIT OPERATIUNEA "TRANDAFIRUL"...

DIN RESPECT PENTRU EI NU VOI POSTA NICI UN COMENTARIU COMENTARII. TREBUIE DOAR SA NE RECULEGEM...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: