site stats

luni, 25 martie 2013

S-AU LIMPEZIT APELE!!!

Toata suflarea USL jubileaza. Sustinatorii USL, putini si mereu aceiasi, sunt setati acum pe modul "party". Am sa raman probabil mereu uimit de cat de jos este nivelul acelora care sustin USL. Chiar si a acelora care au scoala si il sustin din interes, pentru ca acestia sunt morti din punct de vedere spiritual si moral. Pentru mine ca atare nu au absolut nici o valoare. Nici una.

De ce jubileaza cei din USL dupa primirea vestii ca Vasile Blaga a castigat alegerile in cadrul PDL, cand PDL era pana mai ieri dusmanul de moarte al USL?!! Iarasi va atrag atentia asupra intrebarii celei mai puternice din Univers: "DE CE?"... Raspunsul nu poate fi decat unul singur... Cand USL jubileaza inseamna ca au ceva de castigat... Insa, ca de obicei, si de data aceasta se... INSEALA!!! AMARNIC!!!

Pentru ca dupa ce au dat in PDL din toate partile, si au sustinut ca "toti e la fel" ca si mafia USL acum apele s-au limpezit, iar pentru romani e mai usor sa distinga adunatura de mincinosi, hoti, criminali, tupeisti, tigani si mediocritati care a saracit Romania din 1989 incoace. Blaga a castigat insa pe termen mediu si lung USL a pierdut. Nu mai poate lega acum Presedintele Romaniei in nici un  fel de vreun individ certat cu legea. 

Acum apele s-au limpezit. Este clar cine sunt dusmanii romanilor. USL se bazeaza acum pe doua lucruri in principal: masinaria infernala de spalat creiere din media pe care o stapanesc si lipsa de coeziune a societatii romanesti. Insa ceea ce unii dintre voi percepeti ca pe o victorie a USL eu o vad ca pe o noua oportunitate pentru romani.

Repet: ACUM NE ESTE SI MAI CLAR CINE NE SUNT DUSMANII!!!

la care adaug

USL TREBUIE SA DISPARA!!! SI VA DISPARE!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: