site stats

vineri, 23 august 2013

GLOBALIZAREA SOCIALISMULUI: ROMANIA IN PERICOL.

Asistam in aceste zile la un atac mediatic, fatis si fara precedent cred, impotriva natiunii romane. Impotriva identitatii noastre nationale. Cum asaltul pornit in 1989 de Iliescu si camarila sa a fost amplificat tiptil-tiptil, aproape ca nici nu am realizat pana acum cativa ani in ce pericol ne aflam. Acum insa, cand noi romanii am inceput sa vorbim despre aceasta, atacurile din interior si din exterior se intensifica. Si nu este deloc ciudat ca toti atacatorii au doua lucruri in comun: socialismul si Kremlinul.

In interiorul tarii, moartea unui cetatean de etnie gitana (nu avem voie sa le spunem tigani acum, pentru ca au avut grija cei din USL, incepand cu guvernul Vacaroiu de acest lucru), care se dadea drept rege al acestei etnii in inima unui stat suveran, s-a transformat in obisnuitul circ propagandistico-mediatic al socialistilor, care au provocat si au reusit, doar intr-o mica parte, sa starneasca reactii de indignare din partea populatiei autohtone. Dupa care masinaria mediatica a socialistilor ghidonati de USL a trecut la atac sustinand nici mai mult nici mai putin ca romanii sunt mai rai decat... tiganii! 

Ce sa zic... Tupeul activistului socialist, tradator al statului care i-a acordat cetatenia si drepturi egale cu ale celorlalti cetateni chiar daca nu apartinea din punct de vedere antropologic teritoriului romanesc, este deja un act obisnuit.  Minciuna nu este o eroare pentru socialisti ci este o METODA. Nu stiu daca v-am cerut vreodata sa raspanditi acest blog. Va cer insa acest lucru acum. 

Personal nu am nimic de castigat. Insa acesta este modul meu de a lupta pentru idealurile ce m-au scos in strada alaturi de alti tineri in decembrie 1989. Acest blog, aceste randuri, si multele articole ()incepand cu octombrie sau septembrie 2009), sunt degetul mijlociu aratat oriocarui nul si neavenit care face parte din structurile ce astazi se numesc USL. Nu poti fi roman si sa sustii ca ai coloana vertebrala daca esti alaturi de cei care au ca scop distrugerea Romaniei, a identitatii nationale romanesti, si mentinerea Romaniei in sfera de influenta a Kremlinului, unde se urzesc planuri de "revigorare a socialismului in lume" cum a numit aceasta activitate Ion Iliescu.

Vi se pare ca sunt paranoic?!! Nici evreii nu au crezut cea este posibil ca national-socialistii germani condusi de Hitler sa ii gazeze pana nu s-au trezit in vagoane, inghesuiti ca niste vite. Si nici atunci nu credeau. Unii nu au realizat ce li se intampla decat atunci cand au simtit gazul Zyklon B iesind din locuri de unde ar fi trebuit sa tasneasca apa. Ei credeau ca sunt in camere de dus, insa erau de fapt in camere de gazare. Atentie deci! Intr-atat de mare este perfidia care da putere minciunii socialiste!

Atacul mediatic impotriva Romaniei se incadreaza de fapt, asa cum spunea si termita socialista Ion Iliescu in februarie 2010 la Congresul PSD, intr-un plan ce vizeaza globalizarea socialismului. Si daca este sa ma intrebati pe mine, acest plan a devenit vizibil in momentul in care a fost declansata criza. Criza nu a fost declansata de capitalisti. Pentru ca ei au suferit pierderi uriase. In plus un mediu instabil afecteaza afacerile si dubleaza eforturile pentru obtinerea profitului. Spun asta folosind logica simpla si cunostintele acumulate in vremea cand studiam Stiitntele Economice la Universitatea de Vest a Timisoarei....

Vreti sa stiti cum cine este ideologul de serviciu astazi la Kremlin?!! Ei bine el exista si se numeste Alexandr Dughin. Dati click pe numele lui si veti gasi un articole legat de el si de socialistul ungar Jobbik, cel care tuna si fulgera cuvinte revansarde la adresa Romaniei, vorbind despre un protectorat maghiar cu efecte asupra cetatenilor romani de etnie maghiara...

Petrecerea socialistilor prin lume continua... Se gasesc multi naivi, mai ales printre tineri, care mai cred inca in vorbele frumoase ale socialistilor: egalitate, libertate... Insa noi, cei care am trait pe pielea noastra in republici socialiste, in intreaga lume, stim ca aceste vorbe sunt pentru socialisti doar momeala cu care se obtine majoritatea confortabila pentru instalarea abatorului de fiinte umane. va atrag atentia asupra acestor lucruri la modul cel mai serios. Din nou. Nu este o gluma. Si nici nu este o joaca.

Am fost zilele acestea in dilema. Am prieteni pe care ii respect datorita aptitudinilor profesionale. Dar ii avertizez pe toti. Nu imi poate fi prieten, amic sau cunsotinta nici unu individ care cocheteaza, fie si din naivitate, cu socialismul. Fie el si artist. Nu poti fi nici artist nici intelectual, nici OM, daca propagi idei ce duc ultimativ la ura, totalitarism si genocid. Si pe cale de consecinta imi arog dreptul de a combate pe oricine sustine idei socialiste sau anti-romanesti, fie si indirect. Pentru ca adevaratulñ terorism international pleaca de la Kremlin. Ca sa va covingeti dati click AICI. Este in sangele socialistilor acest lucru, inca de la Comuna din Paris, si stipulat ideologic de catre Marx, Engels si Lenin. rezultatele s-au vazut. Cand auziti cuvantul "socialism" trebuie sa intrati in modul "ALARMA". Obligatoriu. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: