site stats

luni, 9 septembrie 2013

"NOUA ORDINE MONDIALA" ESTE NOUL BAU-BAU AL SOCIALISMULUI.




Prolog:

“Daca Noua Dreapta Europeana ne alege pe noi, înseamna ca alege elementul barbar, si atunci trebuie sa adopte metodele noastre.[...] Daca eSti împotriva Noii Ordini Mondiale, ia un cutit si pune-Ti o masca, ieSi seara din casa si omoara macar un yancheu. De aceea eu sunt atât de aproape de Noua Stânga, Brigazile Rosii, Rote Armee Fraktion.”

Alexandr Dughin, Rusia, secolul XXI !!!

Nu cred in sinceritatea initiatorilor protestului "Rosia Montana". Iar acelora care sunt sinceri sa le fie rusine pentru ca admit sa se alature sau tolereaza intre ei indivizi ca aceia care sustin pancarte cu "Jos capitalismul". Capitalismul contemporan, chiar si cu pacatele lui este solutia cea mai buna deocamdata. Socialismul l-am testat, iar noi romanii i-am cunoscut din plin "binefacerile" cu toate consecintele tragice care, iata, isi arata coltii si astazi... Socialismul aduce cu sine numai vesti proaste: ura, violenta, genocid, razboi, teroare, mizerie, nedreptate sociala, inrobirea spiritului uman. Si nu pot ierta nici un individ de pe planeta care sustine socialismul, cu atat mai putin un roman.

Pentru prostia oamenilor nu exista nici o scuza, chiar daca nu suntem toti inzestrati cu acelasi nivel de inteligenta. Spun ca nu exista nici o scuza pentru prostie intrucat majoritatea oamenilor isi pot imbunatati starea in mod continuu printr-un proces numit EDUCATIE. De aceea, eu unul personal , nu am nici mila pentru Prostie si nu ma inhaitez cu Prostul.

Mereu sper, cu naivitate si cu darzenie, ca natiunea romana isi va reveni din starea de impotenta intelectuala in care a fost - adevarat - impinsa de media socialista care spala creiere cu o forta nemaintalnita pana acum, combinand tot ceea ce poate fi utilizat in domeniul audiovizualului si al presei scrise...

Faptul ca cineva incearca sa iti incarcereze mintea insa, nu poate fi o scuza pentru actiuni inconstiente si chiar demente care sa te arunce in cea mai mizera si lipsita de soare celula din icnhisoarea ce iti este prezentat de socialisti cu tupeu drept libertate... Iar un tanar nu are nici o scuza pentru ca nu asculta de un om matur, ce a trecut prin mai multe experiente. Tupeul si Nesimtirea, merg mana in mana cu Prostia, si zburda voios, fluierand cantece patriotice si pionieresti ca in vremurile cand cresteam eu in Romania Socialista.

Si atunci lumea libera Occidentala imi era prezentata ca Bau-Bau cu titulatura de "lume capitalista si imperialista" sau cu "exploatarea omului de catre om". Aceasta era Marea Sperietoare si cea mai mare minciuna ce o induceau zilnic, la fel ca si acum, socialistii in capul oamenior. Socialismul? Dictatura mediocritatii! O societate in care liderii se cred imparati cu puteri ca in feudalism. Pentru ca ei atata pot. Pentru ca educatia materialista este un FALS educational.

Umanitatea se deosebeste de animalitate prin complexitatea starilor emotionale si prin creatie. Pentru a conduce, mediocritatea socialista, care nu intelege nimic din spiritul uman intrucat nu poate si nu ii convine, rezuma totul la "a avea" si la copulatie. Nu este de mirare de aceea modul in care neo-socialistii, in frunte cu ideologul lor Dughin, isi permit sa latre cuvinte mult mai grave decat si-a permis Hitler in "Mein Kampf" sau Marx, Engels si Lenin in "operele" lor, chiar daca si cei din urma justificau CRIMA ca si mod de a accede la putere.

Socialistii insa au inteles un lucru destul de important: ca sa poata accede la putere au nevoie de sprijin popular. Si cum acest sprijin nu poate fi obtinut pe cale naturala, trebuie create tot soiul de halucinogene cu care sa poti "droga" mari mase de indivizi, transformandu-le in masa de manevra... Si acest proces a fost facut gradual, pas cu pas, cu o infioratoare tenacitate.

Primul pas este distrugerea sistemului educational, prin permisivitatea cu care se renunta la sistemul de valori acumulat de omenire pe parcurusl dezvoltarii societatii umane. Astfel sunt promovate homosexualitatea si lesbianismul (se ataca direct familia ca celula de baza a societatii), drogurile, tatuajele (provenite din inchisori, acestea dau iluzia rautatii si pot fi semne particulare ce ajuta la identificarea RAPIDA a unui individ in caz de nevoie), imigratia (printre imigranti au fost infiltrati agenti special pregatiti in dezinformare, care creaza animozitati in randul comunitatilor si care destabilizeaza statele ce le-au permis sederea ca imigranti. 

Acest lucru se intampla in mod special in Marea Britanie si SUA, cele doua state care ar putea reduce Rusia la nimic). distrugerea tutror valorilor si icoanelor ce alcatuiesc identitatea nationala, inclusiv a valorilor artistice (Elvis Presley si Michael Jackson, la fel ca si Pete Townsend si alti artisti britanici au fost implicati in acelasi tip de scandal, insinuandu-se, ce coincidenta, ca ar fi pedofili. In Romania marele Eminescu este facut "sifilitic" in timp ce manelele prolifereaza). 

Pentru toate acestea se foloseste cu perfidie dorinta de democratie si armonie sociala a fiecarui individ normal, folosindu-se cu parsivitate termenul "politically correct". Si acestea se intampla dupa ce, culmea, rusi "dizidenti" si plini de bani au ajuns in Statele Unite si Marea Britanie... Cine crede ca Putin lasa pe cineva sa scape cu bani din Mama Rusie?!! Te umfla rasul numai gandind la asa prostie, stiind ce le poate pielea liderilor socialisti de la Kremlin, locul unde amenintarea asupra omenirii este mentinuta mai vie ca oricand acum...









Ma uit cu tristete la ce se intampla zilele acestea in Romania. La aproape un sfert de veac dupa ce, curajos nevoie mare, in siguranta multimii, mi-am riscat inconstient viata ma uit la romani si la Romania. Si nu pricep? Am devenit eu un geniu sau au innebunit complet romanii? Chiar si daca ai iesi pentru o idee nobila, cum ar fi "slavarea naturii" (si sa fim cinstiti: cati romani aflati in strada arunca pe unde apuca pet-urile si chistoiacele de tigari?) o natiune care a trait in opresiune timp de aproape 70 de ani nu poate si nu are dreptul sa iasa la rampa cu pancarte gen "Jos capitalismul". Pentru ca nu stiu ce este acela capitalism. Da. Ati citit bine. Din 1944 incoace Romania nu a mai cunoscut binefacerile societatii capitaliste. Doar nu o sa imi spuneti, mai ales acum, dupa ceea ce vedeti ca se intampla in si ca este Romania azi, ca Iliescu si gasca lui au devenit peste noapte mari intreprinzatori peste noapte.

De fapt Romania are ECONOMIE CENTRALIZATA, caci aproximativ 60-70% din PIB este concentrat in mana a doar 20-30 de persoane, toate provenite din vechiul sistem sau urmasi ai celor proveniti din vechiul sistem... Iar romanul ii sustine azi pe opresori si pe urmasii lor, care isi cresc progeniturile cu grija, tinandu-io departe de realitate si mituindu-i cu bunastarea obtinuta nu pe cale naturala a competitiei si aptitudinilor ci pe calea unui stistem cu structura mafiota, bazat pe pile, cunostinte si relatii. De aceea si suspectez pe multi dintre cei care in Romania au ajuns sus aproape brusc si fara ca nimic sa ii recomande la start, ca au legaturi cu acest sistem. Ce nu au inteles ei insa este ca, fiind incorect, cand acest sistem va exploda, oricat de opresiv ar fi el, va exploda in fata acelora care au profitat de el cu atat mai violent cu cat a fost aplicata mai multa teroare pentru a mentine controlul. 

Caci socialistii nu pot oferi decat impartirea egala a mizerei, ca sa il citez pe Winston Churchill, si, pe cale de consecinta, nu pot tine masele sub control decat prin teroare si spaalrea creierului. Insa acestea sunt anulate toate la un moment dat de nedreptatea sociala pe care, culmea tupeului, socialistii suistin ca vor sa o starpeasca. Spun culmea tupeului pentru ca, in realitate, socialismul este o intoarcere la Evul Mediu. O societate inj care cei multi devin doar instrumente de imbuibare iar omenirea este un urias abator unde cei care nu mai sunt utili sau se opun sunt macelariti, desigur cu justificare iodeologica.

Nu cred in sinceritatea initiatorilor protestului "Rosia Montana" deci. Iar acelora care sunt sinceri sa le fie rusine pentru ca admit sa se alature sau tolereaza intre ei indivizi ca aceia care sustin pancarte cu "Jos capitalismul". Capitalismul contemporan, chiar si cu pacatele lui este solutia cea mai buna deocamdata. Socialismul l-a testat. Si aduce cu sine numai vesti proaste: genocid, razboi, teroare, mizerie, nedreptate sociala, inrobirea spiritului uman. Si nu pot ierta nici un individ de pe planeta care sustine socialismul, cu atat mai putin un roman.

Capitalismul este, cel putin deocamdata, asa cum am mai spus, nu o solutie posibila ci UNICA solutie. Este singura societate capabila sa produca valori, democratie, si sa se auto-corecteze cand este necesar.  Corectia necesara acum este EDUCATIA. Nenorocirea este ca societatea occidentala nu este obisnuita cu parsivitatea metodele mediocritatilor socialiste care nu au incetat niciodata din 1917 incoace sa o atace. Nici dupa 1945 si nici dupa 1989. Toate au fost minciuni pe care toti le-am inghitit ca fraierii.

Ideologioa aceea ca "nici unul nu este mai bun" este inacceptabila, intrucat ii ajuta de fapt pe cei mai rai, aducand socialismul la picior de egalitate cu capitalismul ceea ce este o eroare de logica extrem de grava. Valorile liberale, pe care se bazeaza de fapt societatea capitalista (ma refer la valorile liberale REALE, nu la vulgul numit PNL in frunte cu Crin) sunt cele care trebuiesc aparate acum fara nici un fel de discutie. Altfel socialismul va distrug TOT. Pe mine ma va ucide cel mai probabil, pentru ca ma voi opune pana ultima clipa a vietii mele. Ce este insa mai dezastruos?!! Sa mori sau sa traiesti ca un caine cu botnita pusa si legat cu lantul?!!

Imaginati-va doar cine doreste socialism: tarile lumii a treia, subdezvoltate sau in curs de dezvoltare, tari in care coruptia, datorata ca peste tot, lipsei de educatie, este la cote alarmante iar populatia lenesa si tematoare, nedispusa la a sacrifica nimic pentru indreptarea starii de fapt. Acum Argentina, India, China, tari arabe si africane, se viseaza stapanii lumii, alimentandu-si visele via Rusia si China. Pentru ei ACEASTA este Noua Ordine Mondiala. Si sunt pe zi ce trece tot mai sigur ca va trebui sa ne razboim cu ei ca sa taiem definitiv calea socialismului si pentru ca sa demascam apucaturile neo-medievale ale liderilor socialisti contemporani... Pacat. Putea fi frumos. Incep sa cred in dictatura elitelor, contrara dictaturii mediocritatii (a se citi proletariatului)... Fiindca daca tot nu ne putem opri ca oameni sa nu ucidem, de ce sa nu ucidem Prostia?!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: