site stats

vineri, 14 martie 2014

MOARTEA SOCIALISMULUI: EDUCATIA CORECTA!














Scria un parameci socialist, pe un site ce sustine nemernicia si parazitismul USL+PNL din Romania, urmare a faptului ca ceream MOARTEA SOCIALISMULUI, asa:

"Pappy, ce stii tu de socialism ???
Stiai ca pensia pe care o primesti e socialista. Ajutorul de somaj, alocatia, sunt socialiste? Toate masurile menite sa apere persoanele mai putin capabile, sunt socialiste ? Europa e socialista, stiai ? Asia la fel, America de sud la fel.
Moarte cui ??"

Il contrazic la partea cu Europa socialista. Adevarat, avem Spania, Franta, Portugalia alaturi de tarile Europei de Est ca socialiste. In rest, mormolocul rosu nu vrea sa recunoasca: Europa este sub ATACUL socialistilor! Si bipedul a uitat de Africa socialista...

Avem insa o problema... Socialismul nu a produs decat dictatura, genocid si mediocritate. Nu exista nici macar un sustintaor al socialismului care sa aibe calitati sau educatia necesara ca sa poata sa conduca pentru ca socialistul este un fel de taranoi care, chiar si atunci cand a fost la scoli inalte, ramane in sinea sa un mare complexat ce nu isi poate depasi conditia pentru ca materialismul dialectic i-a indus ca falsa idee ca trebuie sa creada doar in copulatie si ceea ce poate vedea.

Visarea, imaginatia si alte motoare care duc la progres ii sunt cu desavarsire straine socialistului. Socialistul este incapabil sa isi depaseasca propria mediocritate. Si a nu se uita ca de la doctrina li se trage! Marx si Engels, dimpreuna cu anarhistii au promoat dintotdeauna demolarea statului prin violenta.

Socialistul uraste dezvoltarea noastra naturala doctrinar si doreste doar reducerea individului la stadiul de executant obedient, membru al unei turme amorfe care nu crede decat in conducatorii sai. la fel p[recum un tanc mai crede in Mos Craciun si Iepurasul de Paste. Dar daca al tau conducator e un mediocru cum poate fi talpasul?!! De aceea socialismul este condamnat sa nu fie fezabil. Asa incat...

MOARTE SOCIALISMULUI!

PS: cand vine vorba de progres cei multi nu inseamna nimic daca nu stiu sa ii urmeze pe acei putini, ELITELE care au capacitatea REALA de a face diferenta! Socialistii sunt un fas umflat artificial prin propaganda, o metoda studiata stiintific, cu efecte psihologice nefaste si de durata nu doar la nivelul indivizilor ci si la nivel de comunitati mari.

Moartea socialismului? Vine simplu, printr-o educatie corecta. De ce credeti ca Iliescu si gasca sa au distrus invatamantul?!! Cu cat esti mai putin educat cu atat esti mai usor de manevrat... Si iata un motiv pentru care socialistii au ucis intotdeauna ELITELE...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: