site stats

joi, 12 ianuarie 2012

STERILIZAREA IMBECILITATII












Cred cu tarie ca in Romania doar o mica parte a sustinatorilor USL este alcatuita din oameni cu gandirea limitata. Cea mai mare parte a "uslasilor" are interese directe in a vedea USL cocotat la putere. Si acestia s-au vandut unei si mai putine parti din USL care este animata de un profund anti-romanism.

In afara tarii lucrurile stau exact pe dos. Desi sunt extrem de putini sustinatori USL in diaspora, ei exista pentru ca au fost "plantati".  Cu cel putin doua scopuri:
1. inducerea in Romania a ideii ca si diaspora sustine USL (ceea ce este fals)
2. sa incerce schimbarea opiniei celor din diaspora prin metode specifice activistului de partid socialist-comunist si propaganda idem... Sunt convins de acest lucru.

Cu toti aceia care nu au inteles de ce NU USL parca as vrea sa fiu mai intelegator. Sa le iert naivitatea. In fond, darul inteligentei nu ne-a fost dat tuturor in aceeasi masura. In fond nu am avut toti o dorinta la fel de arzatoare de a cercea, de a intelege si de a invata...

Insa consider ca atunci cand explicatiile, argumentele, dovezile se izbesc de un refuz categoric si de un non-sens monumental cand practic nu trebuie sa faci alt efort decat acela de a accepta cncluziile logice si de bun simt, ei bine, din acel moment intelegerea si rabdarea mea nu mai exista...

Raportandu-ma la acest punct de vedere pot afirma ca nu am nevoie de prieteni. Am nevoie de aliati. Am nevoie de a-mi gasi un aliat in fiecare roman ce alege sa fie roman si isi doreste viitorul ca si roman. Nu sunt un promotor al nationalismului. Insa exista forte care urmaresc cu o mare inversunare disparitia Romaniei asa cum o vedem astazi, nu numai ca si spatiu geografic ci si ca mostenire istorica...

De unde ni se trage? Am un citat relevant pentru "prietenii" mei care spuneau ca astfel de scrieri nu exista... Totul a inceput in secolul al XIX-lea, cu doua minti descreierate, ce au existat sub numele de Marx si Engels, urmati la inceputul secolului XX de un oarecare Lenin. Si daca ma intrebati mi se pare ca li se acorda astazi mult prea multa atentie... Iata deci un citat din "operele" celor doua minti mosntruoase:


Românii sunt un popor fara istorie, destinati sa piara în furtuna revolutiei mondiale. Ei sunt suporteri fanatici ai contrarevolutiei si vor ramâne astfel pâna la extirparea sau pierderea caracterului lor national, la fel cum propia lor existenta, în general, reprezinta prin ea însasi un protest contra unei marete revolutii istorice. Disparitia lor de pe fata pamântului va fi un pas înainte.

Karl Marx si Friedrich Engels,  OPERE COMPLETE, vol. 8, pag. 229

Un lucru este adevarat totusi. Cand vine vorba de socialism si facatura lui cea mai de seama, numita comunism, romanii sunt contrarevolutionari. Insa observatia cea mai importanta este clara: Marx si Engels au stipulat faptul ca romanii trebuie sa isi piarda identitatea nationala si sa dispara ca popor. Exact acest lucru se intampla astazi. Sub ochii nostrii. In conditiile in care, subliniez (pentru a cata oara?!!), faptul ca Ion Iliescu a afirmat CLAR si LIVE la congresul PSD din 2010 ca "exista un plan pentru revigorarea socialismului in lume"...

Nu am sa dau acum numele posesorului imbecilitatii care a spus ca sunt obsedat de Iliescu doar pentru ca este incapabil a intelege ce se intampla in jur. Dar am sa ii admonestez inca o data, pentru ultima oara mediocritatea. Caci atunci cand practic nu stii sa faci mai nimic, si ingustimea mintii iti este limitata de grava lipsa a cunostintelor, este clar ca trebuie sa stai in banca ta, sa asculti si sa faci ceea ce iti spun cei ce inteleg , stiu si au o mai vasta experienta decat tine... Mai ales de la cei care iti sustin interesul. Pentru ca altfel pici in bratele inamicului. Si asa cum se prefigureaza lucrurile la orizont, inamicul nu are scrupule si nu te va ierta niciodata...

Deci, in secolul al XIX-lea Marx si Engels vorbeau despre ceea ce astazi numim "epurare etnica". Pentru ei eram doar rebuturi. Gunoi. Cum ne afecteaza insa acest lucru astazi? Este atat de vizibil incat este incredibil de crezut. Din 1989 incoace tiganii au devenit mai intai "rromi", apoi "romany-gypsies"... Si tot dupa 1989, asa incet-incet, ca sa nu simtim ce se intampla ne-am trezit si cu leul romanesc transformat pe pietele internationale in... RON!

Si daca pana in 1989 nici macar nu se punea problema de a avea alte origini decat cele latine, astazi tinerilor li se spune in scoli ca exista doua teorii, dintre care una este cea... imigrationista!!! Creierele se spala inca de la tinerete nu? Si distrugerea invatamantului are un rost: sabotezi viitorul unei natiuni intregi!

Din 1989 incoace invatamantul si sistemul de sanatate au fost sistematic si voluntar distruse dimpreuna cu infrastructura. Totul a fost vandut pe nimic. Cine a facut-o? Pe rand PSD si mai apoi pana in 2009 PNL. Ce nu inteleg majoritatea stupizilor dispusi inca sa voteze azi USL este faptul ca atunci cand distrugi inavatamantul si ataci sanatatea unei natiuni se intampla EXACT ce scriau Marx si Engels:

"extirparea sau pierderea caracterului lor national" si "Disparitia lor de pe fata pamântului va fi un pas înainte."

Vi se pare ca nu este cu putinta astazi? Ei bine, Marx vorbeau cam in aceeasi termeni despre popoarele slave din Europa balcanica, si termenul de ¨fosta Iugoslavie" ar trebui sa va dea de gandit... Dinspre Rusia vine si ideea ca suntem un popor de origine... slava. Am intalnit si auzit cu ochii mei rusi care cred ca romanii sunt slavi. Exista cel putin o biblioteca in Statele Unite unde cartile scrise in limba romana se afla la sectiunea de limbi slavice... In plus se pare ca cei de la Kremlin si-au gasit instrumentul cel ami bun pentru a distruge identitatea nationala a romanilor: tiganii.

Casatoriile mixte intre tigani si romani au dat ca rezultat o populatie ce incepe sa aibe cu tenul din ce in ce mai inchis, mai piutin bun simt, mai mult tupeu ordinar, smecherie si are un sistem de valori din ce in ce mai apropiat de cel al staborului tiganesc decat de mostenirea romaneasca: dispretul fata de munca, admiratia pentru kitsch si invartelile la limita legalitatii sau chiar ilegale, iubirea a orice sclipeste, toate acestea nu apartin caracterului romanesc...

Eu unul, nu pot deocamdata decat sa trag semnale de alarma... Si va avertizez: rabdarea cu care lucreaza promotorii socialismului se intinde pe zeci de ani. Amintiti-va doar de cei douazeci de ani brucanieni. Cand Brucan a spus 20 de ani, credeam ca sunt multi. Iata insa ca au trecut. Mi se pare, acum mai mult ca niciodata, ca stia exact ce spune. Batranul activist cunostea planificarea.

Brucan a murit, insa planul merge inainte! Si din nou imi amintesc inca o data obsesiv fraza spusa de Ion Iliescu, tatal socialistilor vechi si noi din Romania, conform careia planul de revigorare a socialismului in lume se intinde pe... cincizeci de ani!!! Primii pasi sunt deja facuti de multa vreme: introducerea ateismului, testarea reactiei imigrantilor in tarile unde au emigrat prin provocarea de diverse revolte s.a.m.d. ...

Dar inchipuiti-va numai! Si-au planificat si oamenii care sa promoveze lucrurile... Si-au planificat actiunile, pana  in detaliu. Asta inseamna ca vor cauta mereu brese, ca si apa ce odata intrata intr-o crapatura o va largi pana va demola casa... Si toate acestea trebuie sa i le explic fiecarui ciocoflender ce imi apare in cale si se infoaie... Apoi cum sa ii explici prostovanului care nu vede mai departe de morcovul legat de o sfoara in varful batului ce se leagana deasupra sa? Nu prea ai cum sa ii spui. De aceea trebuie sa ii IMPUI.

Dispretul meu suprem este tot ceea ce pot acorda mediocrului cu tupeu. Mitocanului si proastei cresteri. Caci pentru romani, ca de altfel pentru toti oamenii in general, cel mai mare pericol sunt ei insisi... Am incercat multa vreme sa fiu impaciuitor cu toti aceia pe care i-am considerat prieteni. Dar am invatat ca, daca esti norocos, in viata ai un prieten-doi. Trei este aproape science-fiction... Ma refer la prieteni adevarati.

In momentul de fata pot spune ca am o multime de cunostinte. Prieteni? Nu pot acorda aceasta titulatura nimanui deocamdata... Am acordat-o prea des si prea usor pe criterii ce s-au evaporat... Nu ma indepartez de nimeni facand acesta afirmatie, ci provoc selectia. Nu pierd nimic atunci cand setez strict limitele. Imi conserv energia si ma focalizez asupra a ceea ce este important. Nu ma vand pentru a fi popular. Popularitatea castigata astfel este o iluzie efemera si lipsita de orice substanta.

Sunt dispus sa imi fac aliati. Aliati. Oameni care gandesc la fel ca si mine. Oameni care inteleg. Oameni educati. Vreau sa ma aliez cu oameni mai educati si mai inteligenti decat mine. Ca sa pot invata mai multe. Sunt dispus sa trag semnale de alarma. Si sunt dispus sa ma intorc in Romania, insa doar pentru a construi cu adevarat ceva. De imbecilitati sterile sunt insa satul! Prefer sa sterilizez imbecilitatea. Ca sa nu mai aibe progenituri. Si cand spun imbecilitate ma refer la faptul ca si unul doar de ar vota USL si acela ar fi prea mult!!! Trebuie sa fi absolut imbecil ca sa te duci si sa votezi riscul de a condamna la suferinta pe tine si alte cateva generatii dupa tine!!!

Mi-ar place sa ii vad pe tinereii aceia, care grohaie despre socialism sau sustin USL, si care se cred buricul targului, sa ii vad jelind la ordin, sub amenintarea ca daca nu o fac se duc la munca silnica, precum bietii coreeni din Coreea de Nord... Mi-ar place sa ii vad traind in Cuba, unde accesul la Internet este restrictionat la modul cel mai sever... Doamne Dumnezeule cat mi-ar place sa ii vad macar pentru cateva zile asa. Ca sa simta ceea ce eu am simtit o jumatate de viata si am asteptat sa se schimbe in a doua jumatate, pentru ca ei si alti imbecili inaintea lor nu au inteles ce va cer si acum sa intelegeti...

ORICE, NUMAI USL NU!!! ORICE, NUMAI SOCIALISM NU!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: