site stats

sâmbătă, 24 septembrie 2011

SI STANGA SI DREAPTA!!!












Motto: Socialismul nu ia de la bogati ca sa dea saracilor ci ia de la toti ca sa imbogateasca o mana de dezaxati plini de complexe ce vor sa fie regi si imparati fara a avea calificarea necesara, folosindu-se de brutalitatea violentei.

Partidul nazist al lui Hitler a fost considerat intotdeauna a fi partid de dreapta in timp ce partidele comuniste, muncitoresti, socialiste, s.a.m.d., sunt considerate a fi partide de stanga... Insa si drepta si stanga au un numitor comun, si acesta este socialismul. Intre dreapta si stanga diferenta pare a fi dor ideologia: drepata se bazeaza pe o biologie falsa in timp ce stanga se bazeaza pe o sociologie falsa...

Insa socialismul este socialism si nu ai ce sa-i faci... Noi cei care l-am experimentat, cunoastem mijloacele subversive si tacticile propagandistice ale socialismului, atat pe cele mai grosolane cat si pe cele facute mai cu manusi... Insa mai stim un lucru: socialismul va fi mereu o veste rea pentru toata lumea. Mereu.

Socialistii au la baza o teorie filosofica ce promoveaza violenta, si in plus, intrucat toti socialistii au fost agresivi, exterminand intotdeauna elitele, mediocritatile ramase sa le mosteneasca crezul nu pot debveni niste idealisti, pentru simplul motiv ca nu au educatia necesara constiintei in acest sens.

Socialismul este o utopie plagiata dupa scrierile Biblice si aici se opreste orice asemanare cu Noul Testament... Caci ei vor sa creeze omul nou fortat, substituindu-se Dumnezeului atotputernic. De aceea sunt socialistii atei si promoveaza ateismul. In lipsa conceptiei de Dumnezeu se intampla doua lucruri: devin importante instinctele primare, satisfacerea acestora si oamenii incep sa se teama de oameni si de raul pe care il poate produce oricand un om unui alt om.

In fapt socialismul este folosit de mediocritatile ce jinduiesc sa fie tari, la fel precum revansardul Putin care prin agentii sai trimisi in lume raspandeste otrava ce incepe sa isi faca simtit efectul... Asta inseamna insa ca vor muri multi oameni pana cand vipera socialista va fi rapusa pentru vecie. Si pentru asta suntem noi toti de vina. Fiindca nu ne-am invatat minte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: