site stats

joi, 29 octombrie 2009

Vine satra!!!

Am o disputa cu un amic foarte bun. Un tip care gandeste dupa inima mea. Aproape in totalitate. Si avem o mica disputa. Amicala. Intre noi. El zice ca nu merge la vot. Are argumente. Eu incerc sa il coving sa mearga. Tot cu argumente.

Zilele trecute, vorbind cu el ma plezneste dupa ceafa o idee... Daca nu ma duc la vot ii las pe prosti sa aleaga in locul meu... Apoi vad tiganimea la televiziunea lu` peste, ca asa sunt toate, o vad deci razand cu gura pana la urechi... "Da` ce au facut romanii vostrii pana acuma?" Si chicotesc si isi dau coate pirandele din cadrul indepartat...

Ce scriam acum cateva luni de zile si eu si altii pe bloguri se adevereste. Tiganimea are un plan. Il aplica. Si este unita. A corupt cu galbenii de la gatul pirandelor si cu banii neimpozabili din cersetorie pana si pe cei mai inalti demnitari ai statului. Marele PSD-ist Nicolescu-Duvaz, nas la un rege, altu` pe la un un bulibasa din Craiova...

Romanii infometati si indobitociti de propriile progenituri alearga sa se angajeze slugi la tigani. Aruncate strategic prin patul zevzecilor demnitari romani, tiganci si romance deopotriva au dat tiganilor putere si acum ii au la mana pe multi. Au acaparat centrele marilor orase fara ca nimeni sa ii intrebe de ce sau cum. Visul tiganului care a fost sluga romanilor in vremuri demult duse se implineste acum. Acum el se crede stapanul inelelor, pardon, ghiulurilor, si abia asteapta sa ne-o intoarca.

Au vandut maneaua si romanii prostiti de o scoala ce nu ii invata nimic, au cumparat-o. Tot romanii le-au dat bani cersetorilor la colt de strada sau semafor. Asa l-a imbogatit romanul pe tigan si i-a pus pe tava resursele necesare ca sa ne-o traga. Au fentat-o ei tiganii si pe Madonna care probabil inca incearca sa inteleaga momentul acela penibil din Romania... Cumpara timp de antena prin toate emisiunile televizate... Tiganii... Da tiganii. Si romanul vinde. Orice. Onoarea. Demnitatea. Fara ca macar sa fie constient ca atunci cand primeste "darul" si-a mai pus o zala lantul greu al viitorului...

Inchipuieste-ti tu cititorule acum o tara condusa de tigani. Nu au istorie. Nu au treaba cu istoria noastra. Nu au un teritoriu. Au nevoie de unul. Nu neaparat cat de mare e Romania moderna. De aceea pot negocia teritorii din daca va fi cazul. E doar un posibil scenariu. Tiganii nu au tara. Ei vor sa si-o faca pe a lor. Tragandune-o noua. Si la picioare, si prin susul partilor anatomice. Asta este unul din multele lucruri care se POT intampla in viitor daca nu VOTEZI de acum incolo.

Am o problema cu tiganii.
Si tu ai. Nu cu fiecare. Doar cu cei mai multi. Cu cei care nu vor sa accepte legile si valorile in care traieste un om civilizat. Nu am pornit eu treaba asta. Au pornit-o ei. Eu reactionez. Am o problema cu politicienii. Care ne-au vandut. Sunt tradatori de neam si tara. Si trebuie sa plateasca pentru asta toti cei care au atentat sau au de gand sa atenteze la mine ca individ sau ca identitate. Acum. Nu mai tarziu!!!

Ma duc la vot. Trebuie sa te duci si tu. Nu vreau un tigan presedinte. Si nici unii care au avut de a face cu ei. Deci sigur nu-l votez pe Geoana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: