site stats

luni, 17 septembrie 2012

NELINISTE

China a devenit nepermis de amenintatoare fata de Japonia... Se pare ca tensiunea este maxima din moment ce un oficial japonez a afirmat ca SUA vor intra in razboi in cazul unei agresiunichineze asupra Japoniei. Declaratia in sine este extrem de nelinistitoare. Pentru ca pare sa fie inca o parte a planului de "revgorare a socialismului" urzit de nostalgicul sovietic pe numele sau Vladimir Putin.

Am spus asta si o mai afirm inca odata: pe zice ce trece. retragerea URSS din Europa de Est arata mai mult a strategie decat a renuntare. Si sincer, Europa ingenua cred ca abia acum realizeaza cat de daunator a fost faptul ca au periat Rusia atata vreme din considerente economice...

La Madrid, cu tupeu nemaintalnit, dupa ce au pus Spania pe butuci,  socialistii provoaca lumea sa iasa in strada impotriva masurilor de austeritate. Tipic oricarui socialist. Socialistii vor minti mereu si vor consuma mereu ceea ce produc altii. In Portugalia la fel... Oamenii sunt atat de naivi si sunt folositi de catre hahalerele socialiste care arata cu degetul spre capitalisti.

Cat tupeu! Socialistii doar au consumat ca niste lacuste valorile produse de capitalism. Si capitalismul ramane singura societate capabila sa dezvolte omenirea. Inb plus este singurul sistem capabil sa se ajusteze. In socialism acest lucru nu este posibil pentru ca ti se pune pumnul in gura.

In Romania, Kremlinul are acum un guvern marioneta. Al lui Ponta. Un guvern ce trebuieste dat jos de urgenta pentru ca imi pare ca lucrurile se desfasoara cu maxima rapiditate, si riscam iarasi sa fim in tabara unde ni se doreste raul sau unde vom pierde din nou. Cu USL, pentru Romania nu a existat nimic bun, niciodata.

Sunt complet dezamagit de modul in care s-a regrupat dreapta. Cei vechi in politica trebuie sa iasa in decor. Sunt prea ancorati in metodele instalate de camarila lui Iliescu. Sunt prea egoisti si prea putin patrioti. Sunt anacronici. Mihai Razvan Ungureanu calculeaza corect insa, pentru ca pasul numarul unu este starpirea USL: Fara disparitia USL Romania nu se poate face bine.

Eu unul insa sunt satul, chiar daca inteleg ca trebuie sa fi pragmatic. Eu unul sunt obosit si nu mai vreau jumatati de masura! Tanarul de acum 23 de ani, care credea ca se poate face ceva bun din, in si pentru Romania, a inceput sa fie din ce in ce mai mult o amintire care imi pune un zambet pe buze... Am fost atat de naiv... Si am fost folosit. De Aceea nu mai am rabdare si nu mai vreau jumatati de masura.

Vreau ca de indata USL sa dispara. Vreau ca deindata romanii sa respecte civilizatia si omul educat. Vreau ca deindata Iliescu sa deschida gura in marturisire si sa raspunda pentru ceea ce a facut Romaniei. Vreau ca nesimtirea, tupeul, egoismul, cr3edinta ca doar daca ai existi, sa dispara din mintea romanilor. Asta vreau. Vreau o tara sanatoasa cu oameni sanatosi. Asta vreau. Asta doresc. Stiu... Tot naiv am ramas... Insa stiti ca nebunul nu sunt eu? Spuneti-mi ca nu este cu putinta! Spuneti-mi ca este imposibil si atunci am sa va intreb: DE CE?!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: