site stats

joi, 29 noiembrie 2012

USL, VIRUSUL CE NE ATACA












 "EXISTA UN PLAN PENTRU REVIGORAREA SOCIALISMULUI IN LUME"
Ion Iliescu, Congresul PSD, Februarie 2010

Persoana mea nu este importanta. Viata mea nu are importanta. Sunt dispus sa sacrific totul, la fel cum am facut-o si in 1989. O sa ma intrebati daca imi este sau nu frica... Imi este. Cum sa nu imi fie?!! Insa persoana mea nu este importanta. Existenta mea nu poate fi justificata daca las sa treaca pe langa mine NEDREPTATEA, MATERIALISMUL, MEDIOCRITATEA, IGNORANTA, MINCIUNA si atat de multe alte cutume ce sunt apanajul socialistilor reprezentati astazi in Romania de USL...

Nu conteaza daca sunt sau nu monitorizat de ei. nu conteaza daca viata mea a fost stransa cu usa sau daca am fost cobaiul pentru antrenarea noilor generatii de sobolani ai militiilor socialiste. Toate acestea au relevanta doar daca cedez. Iar eu nu cedez in ruptul capului. Pana la marginea prapastioasa a paranoiei sunt focalizat pe disparitia USL, stolul de lacuste socialiste ce pustieste Romania din 1989 incoace.

NU contest faptul ca si alte partide politice au uscaturile lor. Insa uscaturi vor exista mereu in padure. Ceea ce vreau insa este ca tot romanul sa inteleaga faptul ca una este o uscatura si alta este un VIRUS. Uscatura putrezeste de la sine, in timp ce virusul ataca tot ce este in jurul sau pentru a se inmulti si supravietui.

Socialistii sunt din acest punct de vedere ca si virusii. Imbolnavesc societatea cu scopul de a o adapta la propriile lor nevoi mediocre. Socialistii sunt niste virusi pentru ca se opun naturaletei spiritului uman. Socialistii sunt niste lacuste pentru ca acolo pe unde trec lasa in urma doar parjol, durere si frustrare.

De aceea nici un roman cu scaun la cap nu poate vota USl. Nici acum nici in viitorul apropiat. mai ales acum, cand stie ca Iliescu poarta pe constiinta mii de morti si raniti (nu numai in decembrie 1989 ci si la mineriada din 13/15 iunie 1990), Ponta si Voiculescu sunt suspectati de crima, Antonescu este un pedofil cu adictii ce ii afecteaza serios judecata iara Adrian Nastase este inchis pentru prea putini ani fata de samavolniciile ce le-a facut...

Eu nu contez. Nu vreau nimic pentru mine. Nu am nimic de castigat material scriind toate acestea. ba chiar am intrebat ieri alti crestini daca fac bine ce fac, scriind impotriva stapanirii. raspunsul a fost simplu: desi stapanirile sunt toate ingaduite de Dumnezeu, nu trebuie sa te lasi dus in pacat de ele. Si pacatul trebuie expus la lumina zile in adevar si duh.

De aceea eu astazi ii expun pe nemernicii din USL cu toata puterea cugetului meu, fara nici un fel de remuscare si va spun ca orisicare dintre romanii care vor vota cu USL INDIFERENT de motiv imi sunt dusmani. Ii voi binecuvanta si ma voi ruga chiar si in aceste conditii pentru luminarea ochilor mintilor lor. Insa mustrarea pentru faptul ca unii dintre voi indraznesc macar sa voteze USL este una puternica si tonul mustrarii este taios: ati innebunit?!! Cum sa votati USL?!!!

ORICE NUMAI USL NU!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: