site stats

sâmbătă, 23 iunie 2012

DEMONIZAREA SI INSTIGAREA LA CRIMA CA TACTICA A STANGII (preluare)

Se intampla rar ca sa preiau articole de pe alte bloguri sau site-uri... Egocentric cum sunt, este si mai rar cazul in care ma vad nevoit sa recunosc un articol mai bine scris decat ceea ce scriu eu... Articolul de mai jos are toate calitatile necesare... In plus este un punct de vedere ce priveste dintr-un alt unghi ideile pe care deja de multa vreme le sustin in fata voastra... Indemnul meu pentru voi este sa intrati pe site.urile mentionate ale stangii socialiste si sa contra-atacati cu putere... Socialismul trebuie sa crape odata pentru totdeauna dimpreuna cu neo-feudalismul pe care il promoveaza. Am sa va rog sa tineti cont de faptul ca de cele mai multe ori incultura si mediocritatea impiedica indivizii sa recunoasca faptul ca au gresit ba inca ii motiveaza sa continue. Iata deci articolul...

Motto1 - Virgil Nemoianu: “Nu există socialism care să nu năzuie spre comunism” .

Motto2 – Adrian Nastase: “Dezbaterile ideologice serioase din Romania au un pilon tot mai solid in echipa independenta de tineri cercetatori care scriu pe portalul www.criticatac.ro
Ultima lor initiativa – Forumul Social CriticAtac (…) propune o platforma civica de dezbatere a opțiunilor alternative de stanga menite sa regenereze teme centrale precum egalitatea drepturilor, egalitatea de șanse sau participarea politica.”

Prima pagina a editiei din 22 iunie 2012 a ceea ce a fost odata ziarul “quality” Jurnalul National. Transformat de turnatorul la Securitate, Dan Voiculesu, într-un instrument al luptei de clasa, gestul de o lasitate dezarmanta al penalului Adrian Nastase este folosit ca pretext pentru demonizarea lui Traian Basescu. Daca hate-speech e un cuvînt inventat, (o vina închipuita de care ne acuza lectorul SNSPA Claudiu Craciun), Dan Voiculescu nu se pierde în subtilitati inutile. Prima pagina din editia de vineri a Jurnalului National e o demonizare care, în subtext, instiga la crima. Colegul de alianta al lui Dan Voiculescu, USL-amistul Adrian Solomon a fost si mai direct acum cîteva luni, cînd l-a amenintat cu moartea pe Mihai Razvan Ungureanu, pe atunci prim-ministrul României:

"Eu îi transmit public, ca sigur are urechi care s-auda, ca daca are nesimtirea, ca tupeu are cât cuprinde, sa vina în Bârlad si sa nu anunte autoritatile, sa nu opreasca la primarie sa afle ce-i doare pe bârladeni de la primarul municipiului Bârlad, va avea nu soarta lui Tariceanu ci soarta lui Aldo Moro. Si asta nu-i o amenintare e o asigurare, domnul prim-ministru. Adrian Solomon, deputat PSD de Vaslui" (video)


Punctele în care se întîlnesc Noua Stînga si vechii comunisti

Ca sa nu cadem din nou prada tentatiei de a ne crede buricul pamîntului si poporul cel mai lovit de ghinion de pe Terra, voi continua cu o scurta discutie despre Stînga occidentala si voiculestii olandei.

În ultimii ani, aud tot mai des ca în Romania nu exista o Stînga autentica, ca PSD ar fi un partid fara ideologie. O greseala. PSD nu difera semnificativ de Stînga din Occident. Ion iliescu, cel ce înca pastoreste PSD, deci si alianta socialista numita USL, este, a fost si va fi mereu, un om de Stînga; la fel Adrian Nastase, Dan Voiculescu, Victor Ponta si Crin Antonescu. Chiar si Vanghelie, care cel mai probabil habar nu a citit o pagina despre ideologii, prin cercul din care face parte si comportamentul pe care îl emuleaza, e un om de Stînga. Unele dintre caracteristicile universale ale stangii sunt violenta (in limbaj si/sau comportament), deformarea realitatii pentru a corespunde cu ideologia partidului, dezinformarea, limbajul insinuant, minciuna ca regula de conduita si instigarea la violenta sau crima. Tot atîtea forme de comportament si gîndire feudale vopsite în culorile progresului si solidaritatii. Indiferent ca e vorba de Romania sau Olanda, Stînga nu este altceva decît o religie primitiva care justifica impostura si crima.

În Olanda, Pim Fortuyn a fost demonizat de adevarsarii ideologici (politicieni, massmedia, ONG-urile de Stînga, etc) atît de intens si perseverent încît inevitabilul s-a produs. Un nebun, un ecologist vegetarian, radical de stînga, a ajuns sa creada ca Pim Fortuyn este un pericol destul de mare pentru Olanda si omenire încît sa îsi asume responsabilitatea de a-l ucide, cu cîteva zile înainte de alegerile pe care urma sa le cîstige în 2002.

Pim Fortuyn a avertizat cu 2 luni înainte de a fi ucis ca daca Stînga îsi continua campania de demonizare, inevitabilul se va produce, iar cei care l-au demonizat vor avea avea mîinile patate de sînge:


“Daca ai vedea ce primesc uneori prin posta, amenintari si asa mai departe, nu gasesti motive de bucurie; guvernul olandez, iar acest fapt mi se pare regretabil, ajuta la crearea unui climat de demonizare a persoanei mele. Iar daca va fi sa mi se întîmple ceva, atunci ei (cei din guvern) vor fi partial responsabili si nu se vor putea scuza spunînd “Nu eu am comis atacul”. Ai ajutat la crearea mediului propice comiterii crimei. Iar acest lucru trebuie sa înceteze! “

Fascist notoriu – ucis de Robin Hood Ecologistu’ (uciderea lui Pim Fortuyn)

Doua luni mai tîrziu, Fortuyn a fost ucis de veganul comunist, Volkert van der Graaf, care într-o Europa bolnava este numit de BBC Un Robin Hood Verde. Van der Graaf si-a justificat mai tîrziu crima spunînd ca a facut-o pentru a proteja oamenii dezavantajati.













La nivel profund, Stanga este aceeasi în toata lumea, în Romania zgomotoasa si dezordonata, dar si în civilizata si dichisita Olanda. Diferentele dintre Stanga din Romania, Olanda si SUA, sau intre PSD, Criticatac, Militia Spirituala, Remus Cernea, Victor Ponta si Dan Voiculescu, sînt mult mai putine decît asemanarile.

De mîna Stangii au murit sute de milioane de oameni si ori de cîte ori a fost încercat, comunismul a dus la munti de cadavre si gropi comune.

Indiferent ce spune Noua Stanga criticatac, cea care se pretinde a fi “cel mai mare adversar al PSD-ului” si e perceputa ca onesta si inofensiva de oameni decenti ca Andrei Cornea, Andrei Plesu, Mircea Marian si Mihail Neamtu, instigarea la violenta si ura de clasa nu le este straina. Cu atat mai mult cu cat o mare parte din Noua Stanga din Romania nu este social-democrata, ci comunista:

Pentru Lenin, dar si pentru Claude Karnoouh social-democratia tradeaza valorile comunismului: “Social-democratie nu mai poate reprezenta orisice fel de alternativà. Din 1914 încolo a tradat socialismul… “social-tradatori” asta a fost cea mai bunà definitie [...] Dar o întrebare ràmine… ce fac popoarele? De ce acorda cat de cat o anumite încredere la partide traditionale de stînga sau asa zis (din partea lor) de extrem) stanga (!)”; “Succesul unei miscari populare nu sta în capacitatea maselor de a ucide, ci în dorinta lor de a muri pentru un ideal – o spune eternul revolutionar, Leon Trotsky. Câti oameni sunt azi gata sa îsi dea viata pentru o lume mai buna? Câti vor fi dispusi sa o faca mâine?” (Victoria Stoiciu, Criticatac) ; “As vrea sa-i vad pe mineri în Bucuresti, lipindu-se de manifestatiile din Piata Rogoversitatii. (Costi Rogozanu, criticatac); “Pe viitor, nu se va propune doar problema înstrainarii aurului, ci si a sanatatii, asa cum s-a pus deja acum, a petrolului si a altor resurse, care trebuie nationalizate din nou, însa cu un control atent din partea societatii civile.” ( Adi Dohotaru, Grupul pentru Actiune Sociala, Cluj); vedeti si Terorismul comunist al Weather Underground promovat la Cluj.

Daca ne întoarcem la USL, ramînem în acelasi registru. Crin Antonescu, eternul adolescent care acum 3 ani a revolutionat bunul simt prin alianta dintre PNL si partidul unui criminal în libertate, Ion iliescu, spunea ieri: “Nici eu, nici Victor Ponta nu suntem dispusi sa îi mai permitem presedintelui înjosirea vietii politice, de fapt înjosirea unor oameni care nu au alta vina decît ca fac politica (…) Traian Basescu se comporta, într-adevar, precum seful unei haite si nu stie decît de frica. Lui TB îi e frica si va semna numirea lui Puiu Hasotii. Îmi pare rau ca trebuie sa vorbesc în astfel de termeni, politica se face, repet, cu oameni, nu cu fiare.”

Acum 10 ani, Marcel van Dam, membru al Partidului Socialist, îl numeste pe Pim Fortuyn “Untermensch”(sub-om), la fel cum nazistii îi considerau pe evreii, comunistii pe capitalisti si Crin Antonescu pe Traian Basescu.
În Olanda, strategia a avut mai mult succes decît în România post-decembrista. Deocamdata.

Preluare de pe In linie dreapta


PS: Dupa ce am postat acest articol ochii mi-au cazut pe comentariul semnat de danix61 la articolul "Basescu cedeaaza in fata USL si il accepta pe Hasotti la cultura", articol publicat de mizaerabilul site al USL Ziare.com, un comentariu care spune totul. Este comentariul unui scelerat socialist:

"Basescu ... Va fi impuscat in cap curand".

Lasand de o parte minciuna titlului care sugereaza ca Presedintele Romanie ar fi cedat in vreun fel cand este tocmai viceversa, Hasotti a facut ceea ce i-a cerut Presedintele, comentariul de mai sus este unul care te duce cu gandul la cele scrise mai sus. Ba indraznesc sa spun ca este o dovada a faptului ca cele scrise mai sus nu sunt brasoave!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: