site stats

vineri, 29 iunie 2012

LET'S TALK POLITICS!!!










Daca mai avea cineva nevoie de dovezi pentru a crede afirmatia ce am facut-o atat de des cu privire la faptul ca in 1989 rusii nu s-au retras ci au inceput punerea in aplicare a unui nou plan de atac asupra lumii libere in Europa iata ca, in mod neasteptat, primim o dovada circumstantiala de la un individ pe nume Martin Schulz.

Martin Schulz este aparatorul din oficiu, ca sa zic asa, al lui Victor Ponta. Declaratia lui halucinanta conform careia nu conteaza faptul ca josnicul prim-ministru al Romaniei a incalcat Constitutia, si asta cu dovezi. El, Martin Schulz, inalt demnitar european ii va ramane prieten.

Normal ca declaratia aceasta m-a mirat dar cum recunosc comportamentul unui vierme socialist de la o posta am  ales sa caut niscai date despre omuletul Martin Sculz. Nu am avut nici o surpriza! MArtin Schulz face parte din PSD-ul German. Ce trebuie scos in evidenta aici este faptul ca numeloe partidului sau in traducere este exact numele PSD-ului de la noi.

Apoi mai este important faptul ca socialistii au TOTI, dar absolut toti minciuna, dezinformare, atacul la persoana si instigarea la violenta ca reguli de conduita. Pe cale de consecinta, in mod cert Schulz nu face nici un fel de exceptie. Sustinandu-l pe Ponta insa, Martin Schulz a aratat indirect si care ii sunt stapanii sau cine il mai plateste sau santajeaza (sau si una si alta) din cand in cand.

Pentru ca Victor Ponta este invatacelul si urmasul lui Iliescu. Acelasi Ion Iliescu ce a afirmat la congresul PSD unde a fost uns pe Victor Ponta presedinte: Exista un plan pentru revigorarea socialismului in lume pentru urmatorii 50 de ani, o afirmatie urmata de "aplauze furtunoase" ce mi-au provocat fiori de gheata pe sira spinarii amintindu-mki de congresele prezidate de Ceausescu odinioara...

Martin Schulz este un demnitar european de origine germana care ii tine partea lui Victor Ponta, un mascarici socialist condus din umbra de eminenta cenusie care a instalat cancerul socialist ce mananca Romania dim 1989 incoace. Avand in vedere faptul ca USL via PSD sunt aceia care vor sa puna Romania sub sfera de influenta a Kremlinului (contrar vointei poporului roman) este clar ca Martin Schulz are exact acelasi tip de legaturi la fel cum se poate deduce usor faptul ca el este un produs al asa zisei "retrageri" sovietice din Europa de Est...

Am auzit adesea pe multi spunand ca ei nu discuta politica si aproape ca mi-a venit sa ii iau la palme... Cum adica "nu vreau sa vorbesc despre politica" atunci cand politica iti afecteaza viata cotidiana?!! Aceasta afirmatie, "eu nu fac/vorbesc politica" este cea mai mare reusita a uriasei masini de propaganda socialista ce otraveste Europa astazi. Si Romania nu face exceptie. Deloc. Ba din contra!

Diferenta intre Europa occidentala si fostele tari din lagarulk socialist este acela ca oamenii nu au uitat cum sa lupte pentru drepturile lor spre deosebire de noi, romanii, de exemplu, care alegem mereu sa ne ascundem lasitatea in dosul cuvintelor "eu am familie si copii" sau cine stie ce alte scuze patetice care ne scuza inactiunea... O inactiune ce le permite ultimativ socialistilor, pe care romanii ii dispretuiesc inca de la nastere fiind o trasatura genetica, nationala. o inactiune ce a dus la rezultatul alegerilor nu demult incheiate in Romania. Inactiunea nu este pardonabila. Si pentru inactiune fiecare merita ceea ce i se intampla.

Asa ca, sugerez tuturor sa ne ridicam dosul de la mesele care ne asculta vaicarelile ce le inganam din spatele unei halbe de bere si sa trecem la actiune? Nu vreti? Hmmm... Ne place mai mult sa traim precum cainii sau sa murim ca niste lei? Decizia ne aprtine. Fiecaruia in parte!

Un comentariu:

  1. Ponta e o laba. Nici macar una adevarata, cel mai bun termen este "laba de paie".

    RăspundețiȘtergere

Eu cred ca: