site stats

luni, 11 iunie 2012

SINDROMUL "MIHAELA, DRAGOSTEA MEA"...

Ma abtin sa scriu despre rezultatele alegerilor... Refuz sa cred ca romanii sunt o gloata amorfa de bipezi manati doar de instinctele primare si dotati cu rationalitatea unui cercopitec... In plus orice roman cu scaun la cap stie cu siguranta ca USL este mama minciunii si tatal tupeului izvorate din suprema mediocritate... Au mintit atat de mult, atat de des incat nu imi vine sa cred ca romanii i-au mai crezut odata...

Nu pot sa cred ca romanului ii place statul in genuchi si ca este atat de las incat sa lase astfel de mosteniri copiilor sai. Nu pot sa cred in ruptul capului ca o banda ce a jefuit Romania timp de 20 de ani a fost readusa la putere in mod constient doar pentru ca romanii se considera unicii nedreptatiti de criza mondiala.

Nu pot sa cred ca dupa ce mai bine de douazeci de ani in care cei din USL i-au sfidat si scuipat in ochi pe romani, jefuindu-i de drepturile cetatenesti si bunastare, un singur concetatean intreg la minte i-ar mai putea vota... Oricine a votat USL este neprietenull meu. Nu pot fi prietenul unei astfel de persoane. Nu sunt prieten nici cu criminalii si nici cu tradatorii, iar cu aceia care ii sustin, cu atat mai putin!

Urasc USL si tot ceea ce reprezinta USL. Nici urmasii urmasilor lui Iliescu si a gastii sale, ce a preluat Romania in 1989 dupa ce s-a folosit de sangele martirilor, nu au dreptul la a ridica vreodata glasul in numele vreunui roman, daramite a unei tari intregi!!!Urasc USL. Este o ura sanatoasa! Si va mai spun inca odata: cata vreme va exista USL in Romania, biune nu va fi!! Puteti sa va dati peste cap, sa faceti tumbe... Veti fi doar iobagi sau serbi pe ceea ce USL considera mosia proprie: Romania! Moarte socialistilor si socialismului de orice natura ar fi el, oriunde in lume!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: