site stats

vineri, 13 iulie 2012

ALARMA!!! TIMISORENI, PREGATITI-VA!!!

Nascut fiind la data de 16 decembrie, Timisoara, orasul meu natal mi-a oferitt in 1989 cea mai grandioasa senzatie atunci cand am auzit, deschizand fereastra camerei mele ce dadea in strada Labirint, cuvintele "Jos Ceausescu!" si "Jos comunismul!"...

Cuvintele acelea, desi veneau din atat de multe piepturi, imi parea ca vin dintr-o unica si uriasa pereche de plamani... Aceea a fost si este respiratia Timisoarei... Nimeni si nimic nu au dreptul sa o intineze! Dar USL incearca acum din nou acest lucru cu nerusinare. Spun "din nou" pentru ca totul s-a soldat cu un esec in 2009, cand Antonescu i-a facut pe timsioreni "fanatici pana la dementa" pentru ca nu l-au primit impreuna cu Geoana in sacrul balcon al Operei, de unde s-a proclamat primul oras liber de comunism din Romania.

Timisoara a fost intotdeauna reduta anti-comunista din Romania. Locul inspre care toata lumea s-a uitat si a cautat orientare cand busolele erau ametite de subterfugiile lui Iliescu si ale gastii sale. Tupeul USL este insa nemarginit!!! Acum ei vor sa transforme prin minciuna Timisoara intr-un pseudo-bastion al lor!!!

Aflu ca duminica Ponta & Co. vor fi la Timisoara si ca la miting vor fi adusi oameni din mai multe judete pentru a crea senzatia ca Timisoara este rosu-socialista! Timisoara NU este si nu va fi niciodata bastion al USL! Timisorenii au fost inselati la aceste alegeri, si, crezand ca neprezentandu-se la vot vor rezolva ceva au facut fara sa vrea loc mediocritatilor. Insa jocul perfid al USL, a demonstart tuturor ca prin neprezentare la vot, mediocritatea si-a facut loc in fata. Iar timisorenii daca au fost inselati nu uita. Si nu iarta!

Timisorenii nu trebuie sa taca acum! Timisoara trebuie sa fie inospitaliera pentru orice individ care sustine USL! Timisorenii trebuie sa le strice petrecerea USL-ului si acelora care inca mai cred ca pot reinvia ceea ce a fost inainte de 1989 sau ca mai pot face mineriade cand si cum le place lor! Apropos, nemernicul de Miron Cozma mai este la Timisoara? Ii mai permiteti voi timisorenii sa traiasca linistit alaturi de mortii pe al caror mormant a scuipat de sub lampa de miner?!!

USL vrea acum sa foloseasca Timisoara, si sa inoculeze ideea ca timisorenii ii sustin! Timisoara nu va sustine Niciodata pe aceia care se afla inca sub bagheta lui Ion Iliescu si nici pe urmasii urmasilor acestora!!! Numai faptul ca USL VREA sa faca un miting la Timisoara face ca mortii din Decembrie 1989 sa se rasuceasca in morminte si sa sune desteptarea!!!

ALARMA!!! Ponta si gasca sa NU AU CE CAUTA LA TIMISOARA!!! Iar Antonescu, cel care ne-a facut ultima oara (cand a venit cu Geoana) fanatici pana la dementa nici atat! Suturi in dosurile lor rosii ca ale unor babuini! Asta trebuie sa primeasca USL la Timisoara!

Timisoreni! Nu le dati o clipa de liniste si pace la miting acelora care nu v-au facut dreptate nu numai voua dar nici unui roman! Nu-i lasati sa se simta ca acasa! Fiti inospitalieri si stricati-le petrecerea! Acest miting trebuieste boicotat. Nu stand deoparte ci strangand tot orasul exact ca in 1989 impotriva nesimtirii si tupeului generat de nesimtire, atitudini promovate de Ponta, Antonescu si USL!!! Faceti-va simtita prezenta! Stricati-le mitingul sustinandu-va Presedintele democratic ales!!! USL nu are ce cauta la Timisoara! Nici acum, nici alta data!!! Nici ei, nici urmasii urmasilor lor!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: