site stats

vineri, 6 iulie 2012

258 IMPOTRIVA ROMANIEI!

258. Acesta este numarul uzurpatorilor ce au votat suspendarea Presedintelui democratic ales, Traian Basescu... USL vrea suspendarea Presedintelui Traian Basescu pentru ca nu mai are liniste si pace de cand Justitia functioneaza in Romania... Printre altele textul documentului trimis la Curtea Constitutionala a Romaniei de catre mafia USL spunea asa:

"Insultele repetate la adresa comunitatii rome

În anul 2007 Traian Basescu a fost sanctionat de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) pentru declaratiile sale referitoare la comunitatea roma. Ceea ce este extrem de grav este însa recidiva, în 18 oct. 2011, Presedintele Traian Basescu primind alte doua avertismente din partea CNCD, dintre care unul pentru declaratiile sale jignitoare la adresa oamenilor cu dizabilitati iar alta pentru noi declaratii ofensatoare la adresa comunitatii rome."

Nu am vazut insa niciodata vreun membru USL care sa dezaprobe in mod public imaginea dezastruoasa a Romaniei ca urmare a comportamentului tiganilor, precum si a faptului ca tiganii din Romania, nu platesc taxe, nu platesc impozite dar au pretentii. Va atrag atentia si asupra faptului ca "rrom" nu mai este scris cu doi de "r"... In curand ceea ce a fost "rrom" va deveni, via USL "roman"... Si cand te gandesti ca Iliescu este tigan, Nastase este tigan,  Ponta este tigan, Vanghelie este tigan, parca nu mai poti spune ca este vorba de o coincidenta ci de un plan!!!

258 impotriva Romaniei. Ce vor face romanii?!! Singura solutie este sa le dea un bocanc in dos USL-ului si tuturor celorlalti tradatori de neam si tara care ii sustin!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: