site stats

sâmbătă, 28 iulie 2012

ISTORIA NE MAI DA O SANSA

Sunt obosit... Si ce daca? Nu am dreptul sa fiu obosit. Nu acum cand suntem atat de aproape de un pas important. Nu pot fi de acord cu multi dintre prietenii si cunoscutii mei care incearca inca si acum sa fie mai putini transanti, doar pentru ca, undeva, candva, ei au decis ca nu il plac pe Traian Basescu.

In mod normal, un om de succes in afaceri trebuie sa fie - si desigur ca este - pragmatic. Un om care a avut succes in afaceri va fi intotdeauna un personaj care stie sa selecteze informatia, sa o analizeze si sa planifice in consecinta. De aceea ideea unora cum ca lor nu le placea Traian Basescu pare cel putin ciudata avand in vedere alternativa.

Probabil multi au crezut, datorita succesului personal, ca au ceea ce este necesar pentru a starta noi curente de opinie, sau au crezut ca aderarea la o noua formatiune politica le va aduce un plus-valoare... Insa ciudat cum, oricare le-ar fi fost scopul, in toate aceste intreprinderi este vadita lipsa de pragamatism a celor mai multi. Lipsa de planificare. Lipsa analizei suficiente si la rece. Ma intreb daca nu cumva metoda de selectie a informatiei a avut de suferit si de aici precum un bulgare de zapada s-a ajuns la rezultate eronate... Nu ar fi de necrezut avand in vedere faptul ca fiecare trebuie sa se concentreze pe problemele cotidiene, care, in sistemul cladit de USL in Romania vreme de mai bine de douazeci de ani, nu sunt deloc putine...

A devenit o moda acasa, expresia "a alege dintre doua rele". Nefasta exprimare. Pentru ca de fapt asta acum, se vede clar, serveste intereselor USL. De ce? Pentru ca USL este acela care sustine ca toti politicienii sunt la fel cu scopul vadit de a manevra masele indobitocite de stres si atacul mediatic violent la care acelasi USL le-a supus...

Exprimarea corecta nu este "a alege dintre doua rele" ci "A ALEGE CEEA CE ESTE MAI BUN DINTRE DOUA VARIANTE". Si daca cineva ar fi gandit astfel in mod pragmatic poate ca lucrurile ar fi stat altfel acum... Ma intreb cum de au orbul gainilor pana si oameni cu pregatire superioara... Ma intreb multe lucruri acum... Si ma intreb cum de lñucruri atat de simple, au fost transformate in teorii complicate?!!

Pentru ca, vedeti voi, situatia din teren este clara. Lumea trece cu adevarat printr-o criza mondiala. Ce vina a avut guvernul PDL ca a venit sa administreze pe timp de criza otara ce a fost in prealabil jefuita sistematizat timp de douazeci de ani? Cum poate compara cineva 20 de ani de USL cu 2 ani de guvernare PDL?

Apropos de chestiunea cu guvernarea Ciorbea si administratia Constantinescu: daca nici acum nu este clar de partea cui sunt Ciorbea si Constantinescu, apoi nu stiu cand va mai fi... O fi criza politica in Romania, dar tot raul are si un bine: cei care sunt DUSMANII romanilor s-au strans la un loc, si, la fel precum turnesolul se inroseste sub actiunea acizilor, fata rosu socialist a USL-ului gandit de Iliescu a fost dezvelita odata cu amenintarea distrugerii sistemului de jecmanit Romania, pe care USL s-a caznit zeci de ani sa il implementeze si sa il perfectioneze.

Cum de nu au inteles TOTI prietenii si cunoscutii mei faptul ca numai pragmatismul trebuie sa prebvaleze in aceste momente? Cum de nu au inteles TOTI ca nu trebuie nici macar sa fii docent pentru a vedea ce este de facut, intrucat toate lucrurile sunt vizibil strigatoare la cer de la prima cercetare... Cum?!!

Nu stiu si nici nu ma intereseaza. Singurul lucru care conteaza acum este ca, FARA DISCUTII si, sa vezi, dar, si alte trageri ale matului de coada, maine, romanii NU SE PREZINTA LA VOT. Sustinatorii USL, atat cat sunt ei, 30-35% nu au decat sa o faca. Nu sunt de ajuns pentru a rezolva situatia. Romanii adevarati insa nu merg la vot!

MA rog pentru intelepciunea acestui popor. De 23 de ani ma rog. Am ajuns sa tanjesc la 23 de ani dupa decembrie 1989 dupa aceleasi lucruri ca si atunci. Nu lasati sa mai treaca douazeci de ani. Copii vostri nu trebuie sa imbatraneasca dorind aceleasi lucruri ca si noi in tineretile noastre. Aveti o datorie fata de ei, si fata de voi insiva!


MAINE ROMANII BOICOTEAZA REFERENDUMUL!!!
MAINE ROMANII NU MERG LA VOT!!!
MAINE ROMANII AU DIN NOU SANSA ISTORICA DE A ARUNCA LA GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI PE ION ILIESCU, GASCA SA SI PE URMASII URMASILOR LOR!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: