site stats

joi, 12 iulie 2012

SUPRAVIETUIREA CA METODA DE CONTROL SOCIALISTA

Cand un socialist accepta ceva, este foarte important ca toti cei din jurul sau sa fie foarte atenti. pentru ca daca a acceptat o impunere, INTOTDEAUNA socialistul a gasit un mijloc de a eluda. O smecherie. De aceea nu sunt incantat de faptul ca Victor Ponta a acceptat sa tina referendumul conform hotararii Curtii Constituionale.

Intre timp se icnearca intimidarea oponentilor USL. Caci fiecare are punctul sau slab. Chiar ma intrebam cand voi primi o veste de gen din Romania. Metodele sunt subtile. Intotdeauna. Am mai vorbit despre acest lucru. De data aceasta, intimidarea a venit pare-se sub forma unei citatii... In aparenta totul are forma legala... Insa realitatea este ca dupa cinci ani fara nici o veste, brusc primesc o citatie si asta dupa ce ajung la putere indivizi impotriva carora vorbesc, si mai nou scriu de atat amar de vreme?!!

Aceasta este "democratia originala" creata de Ion Iliescu in 1989... Ai dreptul doar la supravietuire. Si daca incerci mai mult fara sa fi parte a "sistemului" lor, nu vei razbi. Trebuie sa fi doar la limita supravietuirii. Si pentru ca ai indraznit sa faci mai mult, vei fi pedepsit. Sau ma org se va incerca punerea ta la punct.

Ei bine, nu ma las intimidat... Imi asum responsabilitatea pentru toate actiounile mele! Nu am fost niciodata de rea credinta si apoi ma incred in Dumnezeu, in fata caruia nici un om, fie cat de lichea sa fie, nu are nici o putere. Nu imi este teama de nimic. Adevarul despre Iliescu si gasca lui, acum condusa de tupeistul tigan Ponta ramane acelasi! USL trebuie sa dispara! Am sa lupt cu ei oriunde as fi. Nu ma las. Nu am cum sa renunt. Nu voi renunta niciodata in nici un fel de conditii si sub nici un fel de presioune. Ca se incearca manjirea mea? Ei si ce? Adevarulñ este intotdeauna vizibil si exista intotdeauna dovezi circumstantiale care sa indice cine spune adevarul!

Si adevarul este de partea noastra, a romanilor! Tiganii nu au ce cauta la guvernarea Romaniei. Ei, prin USL, sunt varful de lance al tradarii de tara. Apropos de termenul "tigan". Am avut ieri o discutie vis avis de acest termen, unde am fost facut rasist. Raspunsul meu, unii dintre voi il cunoasteti: daca nu vorbesti despre aceasta problema, tiganii vor profita ca sa isi faca mendrele. Daca vorbesti despre ea esti catalogat drept rasist. Ei bine, dupa 23 de ani in care lucrurile au evoulat cum au evoluat, prefer sa fiu facut rasist si sa vorbesc despre o problema pe care nu noi romanii am creat-o. Iar tiganul nu va fi pentru mine niciodata "rom" ci va fi tigan sau orice alta denumire isi da el, care sa nu induca nicidecum etimologic ideea ca ei ar avea vreo legatura cu Romania.

Nu am nici o problema cu aceiua care doresc sa se integreze. Am o problema cu aceia care refuza acest lucru in mod ostentativ. Iar despre mine, fiind suflet de artist, sunt oarecum obisnuit sa traiesc la limita supravietuirii! Am invatat sa fiu fericit si sa am liniste chiar si in astfel de conditii, caci fericit nu este acela care are mult ci acela care are nevoie de putin.

De aceea spun astazi sus si clar: nimeni si nimic nu ma poate oprio de la a spune adevarul si oricine ma provoaca isi bate cuie in talpi pentru ca devin si mai eficient si mai motivat in lupta. Lupt cu acesti indivizi de 23 de ani. Nu au castigat niciodata! Chiar daca, vorbitor de sapte limbi fiind, si cu atatea aptitudini si talente nu am reusit sa razbesc in tara. Credeam la un moment dat ca eu sunt de vina. Ca fac ceva gresit. Am ajuns insa la concluzia ca nu este adevarat. Romanii traiesc intr-un sistem organizat in asa fel incat sa nu poata decat sa supravietuiasca. Marea majoritate. Iar aceia care totusi razbesc, o fac cu eforturi mult mai mari decat cele ce ar trebui facute in mod normal.

Pentru ca in Romania, statul organizat de USL este un parazit ce te lasa sa respiri exact atat cat sa nu mori. Nu a fost creat intamplator asa. Este o metoda de control a maselor. Relaxarea sistemului se face atunci cand foloseste scopurilor celor care l-au creat. Cine sunt cei din USL? Stim foarte bine: sunt fosti activisti (nu membri de partid simpli) comunisti, fosti ofiteri de Securitate, fosti colaboratori ai Securitatii, tigani care vor sa se vada stapani peste Romania. Toti niste tradatori. Niste lichele ordinare. De aceea_

USL TREBUIE SA DISPARA!
ESTE PRIMUL PAS CE TREBUIE FACUT PÊNTRU INSANATOSIREA ROMANIEI!
SI ESTE UN PAS OBLIGATORIU!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: