site stats

joi, 26 iulie 2012

CAND BOLSEVISMUL ISI ARATA COLTII: USL










Discutand evenimentele din Romania, mi spunea prietena mea Claire, o frantuzoaica cu care intotdeauna poti vorbi despre aproape orice, ca exista o diferenta intre socialism si comunism. Si inca o data mi-a fost clar ca oameni totusi nu stiu. Nu stiu care este legatura indisolubila dintre socialism si comunism. Cei mai multi cred ca a pierit comunismul si socialismul are acum o fata mai umana.

Va amintesc tuturor aceste cuvinte: "Programul Partidului COMUNIST Roman de faurire a societatii SOCIALISTE multilateral dezvoltate si inaintare a Romaniei spre COMUNISM". Adoptat de congresul al XI-lea spre exemplu... Cati dintre voi va mai amintiti aceste cuvinte ce ne bubuiau zilnic in timpul celor doua ore de transmisie ce le facea TVR? Va puteti inchipui ce dezastru poate provoca o spalare de creier continua, aplicata timp de 24 de ore din 24, un atac mediatic ce are loc salbatic pe toate canalele media, asa cum a facut-o media controlata de USL in ultimii cinci ani daca doar doua ore pe zi au fost atat de nocive? Pentru ca eu unul nu imi pot inchipui cata boala a produs in societatea civila romaneasca...

USL nu se da in laturi de la nimic acum. Pentru ei, este clar ca este pe cale de a fi scos la lumina tot dispretul cu care au tratat Romania si natiunea romana prin ceea ce au facut. USL stie ca romanii sunt pe cale sa afle toate ilegalitatile comise pe parcursul a 23 de ani. Si mai stie USL ca furia unui popor intreg este neinduratoare. De aceea acum nu mai conteaza ce, cum si cat se minte in USL. Ei lupta acum disperat pentru supravietuire. Si aceasta disperare le-a dezvaluit nu numai mentalitatea rudimentara si mediocra ci si metodele bolsevice pe care le folosesc. Au mintit mereu si vor minti in continuu. Este in natura lor. Este regula lor de conduita.

Am spus adesea ca nu stiu sa se fi abatut asupra Romaniei rau mai mare decat Iliescu si oamenii sai. Iata ca astazi, din nou si din nefericire, aceste vorbe se adeveresc. Ca un stol de lacuste flamande, Iliescu si ai lui au pornit atacul bolsevic asupra Romaniei in 1989. In urma lor apropae totul a ramas pustiit. Iar ce nu a ramas vor acum sa demoleze bastarzii pe care i-au zamislit si educat tot Iliescu si oamenii sai din 1989 incoace, in frunte cu Ponta si Antonescu.

In 2010, inca in Romania fiind, imi spunea un prieten ca Iliescu si neamul sau nu mai are nici o sansa in Romania. L-am contrazis atunci si iata ca, din nou si din nefericire, si aceste cuvinte ale mele s-au adeverit. Romania se afla astazi intr-o cumplita criza. Nu numai politica si economica ci si intr-o criza de imagine. Daca au facut ceva foarte bine USL prin Ponta Si Antonescu atunci aceasta este distrugerea imaginii Romaniei in exterior. Nu le pasa de dorintele romanilor care vor o Romanie capitalista, occidentala, civilizata, cu valori democratice. Nu le pasa pentru ca ei intr-o astfel de Romanie nu numai ca nu stiu cum sa prospere, ci pentru ca intr-o astfel de Romanie USL nici macar nu ar putea exista.

Minciuna dupa minciuna. cu un tupeu de neimaginat, USL in frunte cu Ponta Si Antonescu, mereu supervizati de Iliescu si gasca ce a preluat Romania samavolnic in 1989, arunca disperat in lupta tot arsenalul bolsevic acumulat din 1944 incoace impotriva unui popor roman care nu are nici o suta de ani de existenta ca si natiune (pentru ca termenul de "natiune" presupune si unitate teritoriala).

Vorbind cu Claire, mi s-a atras atentia ca si Franta a avut 17 ani un socialist la guvernare: Francois Mitterand, timp in care Franta, spunea ea, a dus-o bine... Pentru ca mi s-a ridicat o astfel de problema, am fost nevoit sa gandesc si mai `profund. Sa ma documentez si sa analizez. Nu a trebuit sa trec mai departe de biografia lui Mitterand de pe Wikipedia ca sa realizez ca de fapt, socialistii, pana nu au puterea absoluta, vor incerca sa o obtina democratic, facand pe capitalistii. Socialistii lucreaza mereu din umbra, slabind mereu structurile statului, si legaturile traditionale cele mai puternice ale societatii. De fapt, pana si Hitler a ajuns la putere in mod democratic, stiati? Insa democratia a fost inselata prin PROPAGANDA.

Si propaganda difera de un mesaj politic sau de o campanie electorala prin faptul ca abunda in micniuni. USL, ca formatiune socialista, reprezentata acum prin Ponta cel Viteaz Virtual si Antonescu Gura de Tabla, nu se dezminte. Minciuna zdrangane la aproape fiecare cuvant pe care reprezentatntii USL il scot, in incercarea de a debusola electoratul roman. Incoltiti, socialistii isi arata adevarata fata, precum si faptul ca ei nu s-au schimbat de loc in 100 de ani, fiind la fel de bolsevici precum au fost inaintasii lor la Revolutia din octombrie... USL ii tratateaza acum pe romani cu violenta haitasului ce vrea sa arunce animalul in bataia pustii. Si vanatorii se afla la Kremlin. De aceea:

USL TREBUIE SA DISPARA!
TRAIAN BASESCU TREBUIE SA RAMANA PRESEDINTE!
BOICOTATI REFERENDUMUL DIN 29 IULIE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: