site stats

marți, 10 iulie 2012

ACCIDENTUL

Pentru cei care credeau sau se bucurau ca nu am fost activ cateva ore, am sa le spun ca nu s-a intamplat nimic deosebit. Un accident minor cu autoturismul m-a tinut departe de ceea ce ma preocupa. Insa in acelasi timp m-a deconectat suficient cat sa revin cu forte proaspete.

Nu am spus asta niciodata in mod public, dar eu sunt o persoana pe care nu este bine sa o provoci. decat daca doresti sa iti reduci sansele de a obtine ceea ce vrei. De regula, in Romania, cand cineva provoaca o face spre a irita, pentru ca cel care pierde controlul asupra sa a pierdut orice batalie, fie ea si de idei... Desigur eu ma irit. Dar in acelasi timp intru si intr-un soi de stare de alarma. De aceea sunt si mai concentrat si mai atent. Si exact de aceea dau rezultate mai bune si devin extrem de eficient...

Asaltul mediatic al USL continua. Latrasii sustiunatori ai USL ataca din toate partile. Scopul lor este sa oboseasca pe toti aceia care sunt lideri de opinie si sunt impotriva USL. Sa nu va lasati nici o clipa! Efortul nu este mare. Doar cateva zile de efort trebuie sa facem. Si tot ce trebuie sa facem este sa spunem adevarul si sa convingem lumea sa mearga la vot! Asa ca noi cei care sustinem Presedintele ales democratic al Romaniei, avem sansele de partea noastra.

In mass media care ii sustine au dat publicitatii rezultate inverse fata de sondajele de pe propriile lor site-uri... Pe site-uri ce sustin USL, proportia de sustinere a Presedintelui Traian Basescu este de 70%... Si daca asta se intampla in casa USL inchipuiti-va cam care este adevarul in afara ei...

Imi vine sa rad acum... Unul dintre sustinatorii USL, dispaerat de comentariile ce se faceau la adresa unui articol scris de un amic de Facebook al Dacianei Sarbu, reporter la o fituica destul de neinsemnata din Marea Britanie, articol ce sustinea nici mai mult nici mai putin ca Ponta este promotorul progresului (sic!!!) nu a gasit alt argument decat acela ca sustinatorii usl sunt consumatori de TV iar cei ai Presedintelui Basescu si PDL sunt utilizatori de Internet. Nu se putea o gafa mai mare!!! Caci daca un sustinator USL declara fatis care este diferenta de educatie dintre cele doua categorii de sustinator este clar ca USL este in deriva!!!

De aceea nu avem voie sa obosim. De aceea nu avem voie sa ne impiedicam. De aceea nu avem voie sa ne oprim nici macar pentru a ne trage sufletul. Este un maraton in care miza este cel mai probabil insasi exitenta natiunii romane. Sunt cuvinte ce vi se par mari stiu. Insa am sa va rog sa cititi intrebul blog, incepand cu luna octombrie 2009 si veti vedea ca tot ceea ce am prezis s-a intamplat. probabil ca daca aveam dovezi de acest gen si pentru ceea ce spuneam in 1989, astazi v-ati ingrozi. De fapt, daca stau mai bine sa gandesc, am si pentru acelea dovezi insa prea putine.

USL incearca acum sa intimideze. dar nu mai are puterea de odinioara! Dati-le peste nas oriunde s-ar afla! Umiliti-i in public! Si astfel veti obtine cel putin doua lucruri importante:

1. Multi slabi de inger vor capata curaj si vi se vor alatura
2. Aceia care nu stiu sa selecteze informatia si inca sunt indecisi vor vota categoric impotriva USL!

Tot ce trebuie sa faca romanii acum este sa se prezinte masiv la vot! Atat trebuie pentru ca Romania sa se scape de ciuma rosie socialist-tiganeasca adusa cu buna stiinta de Ion Iliescu si gasca sa in 1989!

USL TREBUIE SA DISPARA!
ESTE PRIMUL PAS SPRE INSANATOSIREA ROMANIEI SI ESTE UN PAS OBLIGATORIU!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: