site stats

sâmbătă, 21 iulie 2012

CUM RECUNOSTI UN TRADATOR DE TARA

Romania trece in aceste zile prin momente extrem de delicate ca sa nu folosesc o alta formulare. Insa acum tradatorii joaca totul pe o carte. USL, caci acolo se afla trdarea si tradatorii nu au de altfel o alta solutie. Acum trebuie sa joace "totul sau nimic", pentru ca s-a ajuns la batalia decisiva. O batalie ce se da intre romani si dusmanul lor nevazut, ascuns dupa kilograme de farduri, zambete de plastic si tone de diplome obtinute pe merit sau nu...

Zilele acestea se duce pe toate fronturile o batalie mediatica importanta. Dar aceasta batalie a fost pregatita de USL de multa vreme. Cred ca inca din 2005 s-au tot pregatit in diaspora si din 2009 au inceput pregatirile si in spatiul virtual oferit de Internet. Pentru ca cele doua pericole de acolo vin: din diaspora si din comunicarea libera si deschisa pe internet. Blogareala a lovit puternic in politrucul tradator cu mentalitate de feudal Ion Iliescu si ep urmasii sai adunati acum ca puii sub closca in USL.

Oamenii care ii sustin sunt insa in mod siguri legati de ei. Asa cum cei din USL fie sunt fosti activisti ai PCR, fie sunt fosti ofiteri de Securitate, fie sunt fosti colaboratori ai Securitatii, fie au fost cumparati cu un trai bun dar nejustificat de ceea cepot oferi societatii in schimb, la fel si ccei care sustin USL, fac parte din aceleasi categorii. 

Inca inainte de 1989, Securitatea a "plantat" oameni in diaspora. Acesta este un lucru stiut. Ce nu se mai stie este cine a preluat aceste contacte si cum s-a folosit de ele. Exista insa dovezi circumstantiale in acest sens: dupa 20 de ani de "munca" USL a distrus imaginea Romaniei, a distrus sistemul de invatamant, creind generatii intregi de oameni cu o cultura generala precara, a demolat sistematic economia Romaniei si asta intimp ce, in paralel, averile membrilor de vaza din USL deveneau colosale. Desigur insa, USL nu a pierdut din vedere faptul ca romanii nu vor inchide ochii mereu la nevolnicii. Si de aceea au investit masiv in mass-media si au plantat acolo oameni pe care in prealabil i-au educat si testat ca sa le fie loiali.

Este greu uneori sa deosebesti un individ ce sustine USL pentru ca tactica este extrem de perfida. "baietii" sau "fetele" sunt pusi pe pozitia de "start" cu multa vreme inainte ca meciul sa inceapa. Astfel ei pot intra pe Facebook jurand ca sustin PDL si pe Presedintele Traian Basescu de exemplu. CA sa ne castige increderea. Altii, au alte roluri. Creaza organizatii non-guvernamentale, care vezi-doamne, reprezinta romanii. Chiar si in diaspora. Sau mai ales acolo. Pretind ca incearca sa ajute romanii de acolo. Si chiar ii ajuta. Insa doar pe aceia labili, ce pot fi cumparati sau influentati. Numai ca in afara Romaniei acestia sunt extrem de putini asa ca succesul tradatorilor este relativ neimportant. Ce este insa important este faptul ca media foloseste aceste ONG-uri pentru a dezinforma acasa...

Buuun... Si daca asa stau lucrurile atunci cum putem sa stim cine si ce este? Am sa va spun din capul locului ca nu este atat de dificili sa ii descoperi pe nemernici. Caci ei vor sustine intotdeauna lucruri ce aparent au logica dar care in fapt, ca finalitate, duc la sustinerea USL. ita deci un ghid care sa va ajute sa recunoasteti acesti indivizi. Cateva metode pe care le folosesc si cateva afirmatii pe care le sustin.

1. BOICOTUL
Presedintele Traian Basescu a afirmat clar si astazi la Iasi ca trebuie sa ne prezentam la vot. OPricine sustine altceva este de aceea suspect, pentru ca neprezentarea la vot avantajeaza USL.

3. FOLOSIREA LUI "NU"
Mi se pare foarte ciudat cum imediat a fost promovat un buletin de vot. Si toata lumea vorbeste despre a pune stampila pe nu. Insa cunoscandu-i pe cei din USL, Trebuie sa fim precauti. Pentru ca USL poate schimba intrebare in buletinul de vot (daca am gresit la acest capitol sa ma corecteze careva). Trebuie sa fim atenti si la acest lucru. Mi se pare ca se incearca crearea unui instinct mecanic ce poate fi folosit ulterior de catre USL, care acum este "la butoane".

2. PROVOCARILE
Un sustinator al USL va incerca INTOTDEAUNA sa dezbine o comunitate unita, fie ea si virtuala, introducand idei sau dovezi false care sustin USL. Adesea termina intr-o nota ironica ba chiar amenintatoare sau folosesc studiile ce le au incercand sa intimideze pe toti aceia care ii combat. Daca nu reusesc vort trece la atacul la persoana care se face prin bascalie si cu un tupeu de-a dreptul gretos.

3. COMENTARII LA ARTICOLE
Comentariile sunt in general defaimatoare, fara continut. Se folosec termene precum "betiv", "chior", samd. Scopul este inducerea lipsei de respect fata de persona pe care o denigreaza.

In acest moment insa, cea mai folosita tactica este aceea a indemnului la BOICOT. USL nu vrea ca romanii sa se prezinte masiv la urne pentru ca stie ca va pierde. Neprezentarea la vot va duce la o stare de ambiguitate care ii va lasa in viata politica. Prezentarea noastra la vot le va aduce obsterscul sfarsit. In sfarsit.

SOLUTIE
Pe aceia care sunt suspecti a sustine USL, trebuie sa ii combateti cu asprime. Fara mila, Trebuie sa ii ostracizati. Cereti administartorilor de site-uri sau pagini de Facebook sa ii blocheze. Inconjurati-i cu contra-argumente (ca slava Domnului. sunt destule) si atacati-i dur, fara cuvinte triviale, apoi invitati-i sa paraseasca locatia. Nu le oferiti o clipa de ragaz. Daca ii intalniti pè strada, in mijloacele de transport in comun veti sesiza ca vorbesc extrem de tare ca sa poata fi auziti de cat mai multi oameni. In aceeasi nota combateti-i ATUNCI, pe loc. Este important acest lucru. Pentru ca oricand ii combatem USL mai pierde cel putin un vot si asta nu pentru ca i-ati convins ci pentru ca altii romani, care citesc sau va aud s-ar putea sa capete prin noi informatii ce nu le stiau si astfel sa inceapa sa iasa din ceata oferita de atacul mediatic salbatic pe care USL l-a promovat in ultimii ani, incercand sa spele creiere si sa isi creeze o masa de manevra suficienta.

Si acum la treaba! Nu este un efort mare. ne despart doar cateva zile pana la o mare victorie a romanilor. De noi insa depiunde rezultatul final. De fiecare dintre noi in parte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: