site stats

joi, 5 iulie 2012

NU MI-E FRICA DE BAU-BAU!

Am asistat la show-ul ieftin si ridicol oferit de USL in ultimele zile. Un show ce a culminat cu circul din Parlament astazi. Singurul care s-a prezentat cu demnitate si cu calm a fost Presdintele ALES al Romaniei, Traian Basescu. Si Traian Basescu, asa precum face intotdeauna, prin simpla prezenta, a facut diferenta...

Si cata diferenta... Cum sa poti compara pe Traian Basescu, care a avut un discus ferm si taios, dar civilizat la adresa USl cu un Catalin Voicu, un tigan suspectat de afaceri murdare, care striga isteric la Presedintele (inca o datarepet) ALES al Romaniei, manifestandu-si in cel mai jegos mod "respectul" fata de democratie si alegerile romanilor...

Scandalul continua. Acum celor ce au votat USL dupa ce in prealabil s-au lasat spalati la creier de Antena 3 sunt acum li se ia valul de pe ochi... Si tac chitic. Nu mai au curajul sa raspunda. Am interpelat-o o amica din Timisoara cu care m-am certat adesea in ultima vreme, aproape la cutite cum se spune pentru ca nu vroia sa inteleaga si pace. Credea ca daca a nascut a devenit mai desteapta... Si acum doua zile am intrebat-o intr-un mesaj "no, cum e? Iti place?"... Nu mi-a raspuns nici in ziua de azi... romanul tot roman. Nu recunoaste ca a gresit nici mort. Insa recunoasterea greselii este semnul unei bune educatii. Ca stiti si voi. Si orice greseala poate fi reparata. Dar trebuie sa fi dispus sa faci efortul necesar.

USL desi aparent este pe cai, mie imi pare a fi in corzi... Incoltit de amenintarile UE, dupa ce au provocat prabusirea leului sarind in apararea "democratiei originale" in care cel care are puterea este mai presus de lege, la fel precum era odinioara in Romania Socialista, USL face circ si zbiara ca din gura de sarpe. Tactica pirandelor cand le sunt prinsi hotii de catre politite. Dar sunt doar amenintari goale caci singura sustinere USl vine dinspre Moscova. Si asta arata clar cine sunt ei si ce vor.

USL vine cu vorbe despre Bau-Bau si Baba-Cloanta. Povesti de adormit copiii. Nu ii mai crede decat cel ce are mintea unui copil de trei ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: