site stats

marți, 24 iulie 2012

BOICOTAM!
















Din acest moment este clar care va fi modalitatea de actiune pentru cei care il sustin pe Presedintele democratic ales al Romaniei in 2009. Trebuie sa BOICOTAM. Chiar daca nu este in spiritul meu, si nici al Presedintelui nostru, trebuie sa ma inclin in fata majoritatii, cu speranta ca totul va fi bine. BOICOTAM. Adica nimeni nu se prezinta la vot. Asta este solutia finala aleasa de Traian Basescu. Si orice roman, trebuie sa invete ca daca vrea rezultate REALE in actiunile sale trebuie sa dea dovada de disciplina.

Din acest moment, sustin BOICOTUL, ca metoda de a aparare a democratiei in Romania si ca metoda de oprire a USL. Personal, as fi preferat varianta luptei insa se pare ca de aceasta data as fi gresit. BOICOTAM REFERENDUMUL unor nulitati neavenite. si unor marionete socialiste.

Celor cu care m-am certat la cutite pe aceasta tema imi cer scuze. Am intotdeauna capacitatea de a imi recunoaste greseala. In fond, avem toti un tel comun. Si telul acesta este o Romaniei decenta. Poate ca uneori ma infierbant prea tare, dar inima mea este mereu alaturi de Romania. Deci. pe 29 iulie, romanii adevarati, isi vor face concediile, vor merge la plaja, si din spatele unei halbe de bere, sau al unui pahar cu bautura racoritoare, vor rade de toti tradatorii ce asuda ca sa le faca pe plac nemernicilor ce din 1989 si-au batut joc de ei. Acum e randul nostru sa le dam cu tifla in nas lui Ion Iliescu, gastii sale si urmasilor urmasilor lor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: