site stats

joi, 5 iulie 2012

DE ZIUA AMERICII PONTA IA O PALMA!

Am preluat textul de mai jos de pe blogul "Capitalism pe paine". Nu cred in concluzia blogerului care sustine ca PDL si USL sunt la fel de ingropate. Pentru ca PDL si Traian Basescu au declarat razboiul impotriva scursorilor socialiste, de origine tiganeasca ce au pus ghearele lor mizerabile pe Romania in 1989.

Mai am de adaugat ceva: banuielile mele incep sa se adevereasca. Si Ponta si Nastase sunt tigani. De la mama si de la tatal lor. Caut acum dovezile in acest sens. Asa se si explica de fapt si comportamentul lor. Asa se  explica si de ce vor ei sa rupa Romania in pais'pe: ca sa se vada ei stapani aici... In plus nici nu le pasa prea mult... Ei sunt neam de nomazi... Dar ce vor ei nu se va intampla niciodata! Si acum textul...

"Exprim punctul de vedere al presedintelui SUA, nu pe al meu personal", a precizat ambasadorul SUA, Mark Gitenstein.

"Oamenii au dreptul de a NU fi condusi de o elita puternica, comunista sau nu, reprezentata de moguli sau "baieti destepti", aflata in slujba propriilor interese.

Depasirea mostenirii comunismului este dificila, însa exista tari din Europa de Est si regiuni din România, care merg mai departe. Polonia, de exemplu, nu a intrat deloc in recesiune, iar PIB-ul sau pe cap de locuitor este cu 50% mai mare decât cel al României. Polonezii obisnuiti, nu doar cei extrem de bogati, contribuie la progresul tarii creând o guvernare favorabila mediului de afaceri si privatizând companiile de stat.

Românii încep sa constientizeze ca aceste institutii nu apartin unui anumit partid politic, ci poporului român, si vor lupta sa le apere.

Exista un grup de români care nu vor mai tolera starea de fapt. Pe acesti tineri i-au implicat ambasadele SUA, Marii Britanii, Germaniei, Spaniei si Canadei intr-un program pe care l-am numit Restart România.

Acesti 140.000 de "restarteri", cum ii numim noi, sunt agent?i ai schimbarii care vor sustine aceste reforme si vor sprijini aceste institutii".

Ambasadorul a facut aceste declaratii ieri, de ziua Americii, chiar in nasul lui Victor Ponta. Iar pe masura ce ambasadorul vorbea, zâmbetul lui Ponta disparea. La sfârsit, îsi pierduse controlul si-si musca buzele!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: