site stats

miercuri, 6 ianuarie 2010

HEI-RUP LA GAURA


















In opozitie este mare tam-tam... Pentru ca Elena Udrea vrea sa atraga pesnionarii din tarile bogate ale Europei sa vina si sa cheltuiasca bani in Romania. Lucruri pe care Ungaria si Bulgaria le fac deja cu succes.

Femeia cea mai urata (si la suflet si la chip) din antena unu, madam` Grecu, cu narile frematand de ura si facand pe isteata face bucati orice face oricine atata vreme cat este din guvern. Nici o vorba despre bubele din capul opozitiei... Prezumtia de nevinovatie a murit. Traiasca statul de drept original rRomania!...


De fapt daca stau sa gandesc, multe lucruri se fac cu succes in alta parte de multa vreme si nimanui nu i-a pasat. Acu, Elena e blonda... Si desi nu este cea mai frumoasa pamanteanca in viata, este sigur vedeta printre ciocanitorile si femeile-balena din politica romaneasca...

Nu m-as grabi sa ii fac statuie... Femeile, pe care le iubim fara sa ne putem opri pot fi ingeri, prin definitie, eventual pana la casatorie... Dar in conditiile date orice idee care ADUCE bani in Romania, si nu ii cheltuie, este binevenita. De fapt ASTA trebuie sa fie problema. nu cine vine cu ideea.

Parca oamenii mari au trecut la gradinita sau in subsolul romanesc: "Ia sa vad ce idee ai? He he, de rahat. Tot eu sunt mai tare!" Clontul pesedelacheilor, de origine stefan-gheorghiana, nu se lasa... Stie asa cum dealtfel am mai si spus, ca daca guvernul BOC nu face ce trebuie va face... POC.

Si atunci ei vor fi pe caii cei mai mari... Sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva! Intai trebuie sa investesti ca sa obtii profit. Ce ar fi interesant de stiut este cat ar vrea sa investeasca Udrea in aceste terenuri de golf, stiut fiind faptul ca un om care traieste in lux are tendinta de a fi risipitor...


Pentru ca PSD sau tradatorul Antonescu sa nu poata accede la putere ca sa puna talpa pe noi definitiv este cazul sa stam ca si cainiii cu coltii ranjiti amenintator la dosurile guvernantilor de acum. In fond asta trebuia si trebuie sa facem mereu...

Ar fi interesant de stiut pe terenurile CUI se vor face aceste investitii si daca exista posibilitatea ca aceste terenuri sa fie amenajate cu alte fonduri decat cele de la bugetul de stat, si cine monitorizeaza cheltuielile si calitatea lucrarilor... Si mai ales, daca banii vin de la bugetul statului, cine administreaza terenurile?


Ideea cu terenurile de golf nu e rea. Nici extraordinara. Numai ca statul nu trebuie implicat decat in masura in care acorda niste facilitati investitorilor. Atat si nimic mai mult.

Asa ca, fara scheme blonde doamna Udrea. Suntem atenti. Deocamdata aveti prezumtia de nevinovatie. Ce faceti cu ea nu depinde de noi ci de modul in care faceti treaba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: