site stats

luni, 31 octombrie 2011

ILIESCU SI USL: TENTACULE

De departe si de aproape vazut, Romania are un singur inamic numarul 1. Acel inamic este sleahta condusa de Ion Iliescu si toti aceia care ii sustin. Fatis sau nu. Cu siguranta Noua Romanie nu este raspunsul la inlocuirea USL, pentru ca nu ii poate face fata cu un discurs atat de slab. Cand spun slab trebuie sa intelegeti "moale"...

Iliescu si ai lui au pus mana pe putere in mod violent in 1989. Inaintasii lor comunisti au facut cam la fel in 1944: mintind, inseland, folosind violenta si metode de manipulare in msa dezvoltate de KGB, primind ordine de la Kremlin.

Daca cineva isi inchipui ca indivizi mediocri, capabili de oprice violenta, pana la crima pot fi dati la o parte cu duhul blandetii va inselati amarnic. Noua Republica nu face astfel altceva decat sa dea apa la moara PSD/PC/PNL adica ajuta USL. De ce? Pentru ca USL are un procent de 15-20% constant. Orice faramitare a electoratului PDL ii avantajeaza pe cei din USL. In plus, Noua Republica nu are cum sa castige alegeri in 2012 deci nu poate surclasaa si USL si PDL, asa cum sustine. Daca nu este o noua manevra a USL este cel putin multa naivitate in N.R.... De aceea, am si spus: Au aparut prea devreme. Intai trebuie sa dispara USL. De ce?!!!

In 2009 am investigat si cautat mult. Am aflat lucruri absolut naucitoare despre legaturile ce le au cei care, in 1989, au pu piciorul in grumazul romanilor. Pentru cei care nu au gasit articolul pana acum, dar si ca sa reimprospatez memoria celor care l-au citit, adaug din nou, randurile urmatoare...


Introducere
Daca te uiti in Wikipedia la biografia lui Mircea Geoana vei gasi numai lucruri bune. Zici ca-i rock star. Tatal a fost militar de cariera, iar mama inginer. Aparent nimic deosebit.

Adrian Nastase a capatat curaj. Iar sta pe sticla si ranjeste.
Lingatorii de dosuri, care doresc o furajare preferentiala in urmatorii cinci ani, astia de la Antena 3, se intreaba insinuant cine mai are probleme astazi cu Ion Iliescu si de ce ar mai avea.

Hopa! Ia te uita la ei. Amnezici de-a binelea. Toti! Sa ii ajutam sa isi aminteasca de ce. Ca sa ne treaca si noua de PSD. Pe veci! Daca ii iei la puricat si pe ceilalti descoperi cu stupoare ca totul este legat de Iliescu si de comunism. Ia vedeti cate nume cunoscute din politica romaneasca au avut treaba cu Ceausescu. Toti PSD desigur.

***
Tatal lui Mircea Geoana.
Omul fara chip... Generalul Ioan Geoana si Ion Iliescu.

Ioan Geoana s-a nascut in 1928 in judetul Dolj, intr-o familie de ceferisti. Dupa absolvirea Institutului de Constructii din Bucuresti, a imbratisat cariera militara, activand in structurile MApN in perioada 1965-1992. Intre 1953 si 1954 a fost trimis la specializare la Moscova. A ocupat mai multe functii importante, culminand cu cea de sef al Comandamentului Apararii Civile.


La sfarsitul anului 1989, generalul Geoana senior detinea functia de sef al Comandamentului Apararii Civile si cunostea subteranele Capitalei, locatii importante in diversiunea care a inceput pe 22 decembrie 1989, acestea fiind locurile din care ar fi actionat asa-zisii "teroristi".

Generalul Geoana a pus la dispozitia echipei lui Ion Iliescu planurile acestor subterane si i-a asigurat, astfel, fiului sau, Mircea, o apropiere de structurile noii puteri.

***
Adrian Nastase. Comunist.
20 de ani.

Casatorit cu fiica unui demnitar comunist.

Adrian Nastase absolva Liceul Sfintul Sava din Bucuresti si devine, in 1969, student al Facultatii de Drept.
Inca student, Adrian Nastase se casatoreste cu fiica lui Grigore Preoteasa.

Grigore Preoteasa, important nomenclaturist comunist, care a murit in octombrie 1957, fusese ministru al Afacerilor Externe (1955-1957), membru al CC al Partidului Muncitoresc Roman (1955-1957) si secretar al CC al PMR (1957).

In scurt timp, Adrian Nastase divorteaza si se casatoreste cu Dana Miculescu, fiica unuia dintre cei mai importanti demnitari comunisti din perioada Ceausescu, Angelo Miculescu.

Angelo Miculescu (nascut in 1929 - decedat in 1999 in conditii suspecte) a fost ministru al Agriculturii si Silviculturii (1969), ministru secretar de stat la Ministerul Agriculturii, Industriei Alimentare, Silviculturii si Apelor (1971-1972), ministru al Agriculturii, Industriei Alimentare si Apelor (1972), ministru al Agriculturii si Industriei Alimentare (1975-1981), viceprim-ministru al guvernului (1975-1981), ambasador in Republica Populara Chineza (1983 - martie 1990). Angelo Miculescu a fost membru al Comitetului Central al PCR intre 1969 si 1983.

Prin intermediul socrului sau, Adrian Nastase l-a cunoscut pe Sorin Tesu, cel care avea sa-i devina unul dintre colaboratorii cei mai apropiati. In 1981, in locul lui Angelo Miculescu este numit ministru al Agriculturii si Industriei Alimentare Ion Tesu. Acesta fusese subordonatul lui Angelo Miculescu in minister, fiind, pe rind, secretar general si adjunct al ministrului Agriculturii (1969-1971) si ministru secretar de stat (din 1980). Intre 1984 si februarie 1990, Ion Tesu a fost ambasador in Polonia. Ion Tesu a fost membru supleant al Comitetului Central al PCR intre 1979 si 1984).

Ion Tesu este tatal lui Sorin Tesu, cel care avea sa devina omul de incredere al lui Adrian Nastase. Dupa alegerile din 2000, Sorin Tesu este numit de Adrian Nastase in functia de sef de cabinet al primului ministru, functie pe care a fost nevoit sa o paraseasca dupa ce numele sau a fost legat de afacerile primului ministru in Raportul Armaghedon 2.

Intre 1973 si 1990, Adrian Nastase a fost jurist la Institutul de Cercetari Juridice din Bucuresti, unde a fost coleg cu Rodica Stanoiu.

Institutul de Cercetari Juridice se afla in directa responsabilitate a ofiterului de Securitate Marian Ureche.
Desi inca tinar, Adrian Nastase a devenit in anii '80 un om de mare incredere al partidului comunist si a fost trimis sa reprezinte regimul Ceausescu la institutiile internationale care se ocupau de drepturile omului. Intr-o perioada in care drepturile omului erau sistematic incalcate in Romania, Adrian Nastase sustinea politica regimului comunist, in calitate de vicepresedinte al Asociatiei de Drept International si Relatii Internationale, de membru fondator al Human Rights Information and Documentation System, de membru al Societatii Franceze de Drept International etc.

Incepind din 1984, Adrian Nastase a fost trimis ca "specialist din Europa de Est" in cadrul Institutului International pentru Drepturile Omului de la Strasbourg. Tot la Strasbourg fusese si colega de Institut a lui Adrian Nastase, Rodica Stanoiu, care, in 1982, obtinuse aici o diploma in drept comparat.

In anii '80, Adrian Nastase a reprezentat regimul Ceausescu si la Oslo, in cadrul Institutului Norvegian pentru Afaceri Internationale.

In toamna lui 1989, Adrian Nastase a participat la Phenian, in Republica Populara Coreeana, la Festivalul International al Tineretului. Alaturi de Nastase, din delegatia tinerilor comunisti romani mai facea parte si Ioan Mircea Pascu.


***
Ion Iliescu.
Activist si membru al CC al PCR

Din 1949 este membru al CC al UTM, iar secretar din 1954. La 19 august 1956 a fost ales preşedinte al Comitetului de organizare a Asociaţiilor Studenţeşti, apoi al Consiliului (martie 1957). Ulterior va deveni şef de secţie la CC al PCR (1965), prim-secretar al CC al UTC şi ministru pentru problemele tineretului (1969-1971), secretar al Comitetului PCR Timiş şi Iaşi (pânã în 1977), preşedinte al Consiliului Naţional al Apelor (1979-1984), iar între anii 1965-1984 membru al CC al PCR.

"Îndepărtat" din Bucureşti de Ceauşescu, a ocupat funcţia de secretar-adjunct al comitetului judeţean al P.C.R. din Timiş, apoi din Iaşi, din 1984 fiind îndepărtat cu totul din funcţiile de conducere. A avut funcţia de director la Editura Tehnica pana in 1989. Iliescu a fost membru fondator al FSN, urmând transformările sale în FDSN (Frontul Democrat al Salvării Naţionale), apoi în Partidul Democraţiei Sociale din România (PDSR) şi în final în Partidul Social Democrat (PSD).

***
PSD si legea lor.
Negru pe alb.

Prin Decretul-Lege nr. 3 din 4 ianuarie 1990, când încă nu fusese ales preşedinte, Ion Iliescu a amnistiat toate infracţiunile săvârşite care se încadrau la mai puţin de 3 ani pedeapsă. Astfel au scăpat de puşcărie toţi cei care au bătut revoluţionarii arestaţi.

Ion Iliescu a graţiat şi pe membrii C.P.Ex. al C.C. al P.C.R. care fuseseră condamnaţi pentru că au aprobat, în şedinţa din 17 decembrie 1989, reprimarea revolutiei romane din 1989.

De asemeni a graţiat ofiţerii condamnaţi pentru deschiderea focului în zona Calea Lipovei din Timisoara şi a protestat la condamnarea generalilor Victor Atanasie Stanculescu si Mihai Chitac care fuseseră de asemeni găsiţi vinovaţi de reprimarea revoluţiei, dar fuseseră numiţi membri în primul guvern FSN de Iliescu.

După ce Iliescu a reajuns în 2001 la conducerea României, noul procuror general numit de el, Tănase Joiţa, a făcut recurs în anulare împotriva sentinţelor de condamnare a celor doi generali, care astfel au scăpat de detenţie.

În decembrie 2003, Ion Iliescu l-a graţiat pe Iosif Veverca, un miliţian care a ucis o persoană în revoluţia din 1989 la Timişoara.

În acelaşi decret prin care l-a graţiat pe Miron Cosma, Ion Iliescu l-a graţiat şi pe Ioan Corpodean, ofiţer de miliţie implicat în reprimarea revoluţiei de la Timişoara.

În opinia lui Iliescu: "poporul român trebuie să se obişnuiască cu faptul că adevărul despre revoluţia din 1989 nu poate fi aflat, întrucât nici adevărul despre moartea lui Kennedy nu se cunoaşte".

sâmbătă, 29 octombrie 2011

15 MINUTE....

Nu prea aveam idee ce sa pun sambata aceasta pe blog ca si muzica... Dar cineva mi-a amintit de Brian Adams pe care o sa il vad in Belgia in luna martie a anului viitor daca voi in viata si sanatos cu voia lui Dumnezeu... Apoi mi-am amintit eu de Chris Rea... Si mai apoi de Scorpions... Toate la sfarsitul anilor `80, inceputul anilor `90... Cred ca am o ancora in muzica zilelor acelora... Mai pun o piesa de pe coloana sonora a filmului "Back To The Future"... Asa, de condiment...




joi, 27 octombrie 2011

TURNATORUL SI TUPEUL SAU ORDINAR...















Nu am mai vorbit de multa vreme despre "prietenul" meu Crin Antonescu. Bipedul care mi-a fortat mana si m-a facut sa renunt la calitatea de membru al PNL pe care o fluturam mereu din 1990... Nu am simtit nevoia niciodata sa platesc o cotizatie si acum ma bucur... Ma bucur foarte tare...

Astazi este clar ca PNL nu are nici o legatura cu partidul istoric ce s-a numit Partidul National liberal. Aceasta adunatura pestrita de securisti, oportunisti si mediocri, intre care ici colo mai apare doar cate o valoare, si aceea orbita de interesele personale, se numeste doar PENELE... Or fi penele jumulite sarguincios de pe ceea ce Iliescu, gasca lui, si iata, urmasii lor, printre care si Crin "Chucky" Antonescu, au considerat ca este doar un card de gaste: POPORUL ROMAN.

Recunosc. Antonescu a reusit sa ma induca in eroare. Atat de tare incat am stat patru ore la coada la sectia de votare, in frig, ca sa il votez. Dar am capacitatea de a-mi identifica greselile, si, mai ales, sa le recunosc. Dupa care purced la corectarea lor. A fost clar ca Antonescu este un mamifer socialist, o marioneta a celor de la PSD, in momentul in care l-a suit pe Geoana in balconul sacru al Operei din Timisoara.

De ce sacru? Pentru ca acolo, la 20 decembrie 1989, a fost declarat primul oras liber de comunism din Romania. Douazeci de ani mai tarziu si eu, impreuna cu timisorenii, le-am aratat lui Antonescu si celor de la PSD cartonasul rosu. Au inghitit astfel prima galusca amara...

Timisoara... Orasul unde comunistii si socialistii isi rup mereu coltii... Nici lui Ceausescu nu ii placea Timisoara. Manevra lui Miron Cozma, care s-a instala la Timisoara, este o alta ofensa adusa timisorenilor... Insa acest individ in mod clar nu stie ce il asteapta... Declinul lui Antonescu a inceput la Timisoara... Antonescu pare acum doar un caine de pripas... Un mamifer socialist...

Si uite ca mamiferul socialist, cainele de pripas al PSD, fostul turnator, mai scoate pe gura inca o perla... De parca nu erau destule... Atatea prostii a spus "Chucky" Antonescu in ultimii doi ani, incat a intrat in derizoriu... Insa ultima l-a pus in postura de cascador al rasului... Caci, Antonescu afirma nici mai mult nici mai putin ca "Iliescu si PSD" s-au despartit, definitiv, de comunism"... Pa cuvantul tau mai Crin?!!

Daca el, bipedul ce are nume, Crin Antonescu de, vrea sa fi presedinte, ei bine eu stiu ca exista zeci de mii de romani, ce spun eu, sute de mii, milioane, care pot sa analizeze mai bine decat el, si in consecinta sunt mai calificati pentru pozitia ce si-o doresti fara a avea insa pregatirea necesara ci doar tupeu nemarginit...

O sa va reamintesc tuturor, ca, anul trecut, in februarie, la Congresul PSD unde a fost "pontificat" Victor Ponta ca si presedinte al PSD, Iliescu a afirmat foarte clar (afirmatie urmata de urale): "Exista un plan pentru revigorarea socialismului in lume"... Aaaaaa.... Ca in clipa aceasta cei din USL sunt fortati sa faca astfel de declaratii, este de inteles: numai pomenirea cuvantului socialism sau comunism creeaza la romani o reactie alergica, la fel precum este si vorbirea despre apropierea fata de Moscova...

Si totusi penelistul Crin sustine, senin, de parca ar fi sedat, cu totul altceva, mintind, din nou, in fata, cu tupeu... De ce oare? Daca este sa man intrebati pe mine, la el minciuna tine de o patologie clara: nu stie sa traiasca de cat pupand dosuri si tradand cu lasitate pe oricine si orice. Pentru ca, in fapt, Crin Antonescu este modelul suprem al mediocrului ce "s-a ajuns"... De aceea m-a facut sa rad cu pofta maxima si din toata inima un comentariu la adresa afirmatiei lui Antonescu despre Iliescu, PSD si comunism: "sa spui ca Ilici s-a despartit de comunism este ca si cum ai spune ca Nina Iliescu (sotia lui Iliescu n.n.) este Lady Gaga"...

Are antecedente Antonescu? Daca ati uitat, permiteti-mi sa va improspatez memoria...

George Crin Laurenţiu Antonescu (n. 21 septembrie 1959, Tulcea) este un politician roman, în prezent preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL). Dosarul de securist al lui Crin Antonescu este 2456sca/ DSS 01429. Antonescu chiar a fost turnător la securitate. Aşa cum se cunoaşte din biografia lui, după absolvirea Facultăţii de Istorie-Filosofie, cu doi ani de repetenţie, isi incepe activitatea ca profesor, mai exact în comuna Soleşti, din judeţul Vaslui, după care în comuna Niculiţei, din judeţul său natal, Tulcea. Pentru a merge la oraş, însă, a trebuit să facă pactul cu diavolul, fiind recrutat de Securitate. Urmariti mai jos cum ne este el prezentat de media din Romania:

Bineînţeles că imediat după aceea, ca avantaj, se mută în Tulcea, la oraş, unde activează ca muzeograf. Numele său de sursă era Porumbacu şi cu această sursă au fost predate Securităţii comuniste o serie de note informative pentru care mai primea şi bani. Practic, erau plătite într-un soi de “acord”, la bucată.

Note informative de 300 lei bucata
Dat fiind faptul că avea nevoie de bani, Antonescu a început să trimită cât mai multe note informative şi cât mai “poetic” realizate, adică cuprinzând o serie de invenţii şi de născociri, care nu aveau nimic de-a face cu realitatea despre diverşi oameni care erau în anturajul său, prieteni sau duşmani. Acest lucru il afirma chiar ofiterul al carui informator era… “Motivat de bani – pentru fiecare notă informativă primea 300 de lei de pe vremea lui Ceauşescu, în condiţiile în care un salariu de profesor era cam de 2.000 de lei, deci era plătit bine.

„Crin Antonescu a început să imi furnizeze din ce în ce mai multe astfel de note informative, majoritatea, inventate, ca în literatură, la care pretindea că se pricepe, despre oameni reali din anturajul său (colegi, prieteni, iubite etc)”, spune Ioan Ichim, cadru al Securitatii tulcene.
Cum aceste note informative începeau să fie din ce în ce mai multe, se pare că locul iniţial de întâlnire şi de predare, restaurantul Danubius din Tulcea nu a mai fost suficient, astfel încât Securitatea l-a invitat la un apartament conspirativ, unde să-si predea notele, respectiv pe strada Păcii.
“Banii pentru imaginaţia sa bolnavă şi-i primea prin CEC, fiind depuşi în contul său, la CEC Tulcea de pe strada Isaccei” isi aminteste fostul sef al lui Ichim, Pavel Ionescu.

“Avea o fire care “ştia” să se bage în sufletul tău cu forţa, pentru a se face apreciat, deosebit de “prietenos” cu toată lumea, nu fără interes desigur, asa cum a rămas până azi” spune aceeasi sursa din fosta Securitate a Statului.

Spion printre elevii sai
“Dosarul lui Crin Antonescu este unul deosebit de amplu şi are numărul 2456sca/ DSS 01429. În tinereţe, printre principalele sale atribuţii era aceea de a spiona copii, mulţi dintre ei chiar elevi de-ai săi, pentru a afla ce au părinţii lor în cap, dacă se plâng de sărăcie, dacă înjură partidul, dacă nu sunt de acord cu Ceauşescu etc. Bineînţeles că pe lângă ceea ce-i spuneau adolescenţii oamenilor din Tulcea, le mai lînflorea şi el. În paralel, a dus o viaţă amoroasă deosebit de tumultoasă, la vremea respectivă fiind cercetat de militie pentru intretinere de relaţii cu minore”, a mai spus Pavel Ionescu.

Astfel încât, aşa cum Securitatea cunoaşte, el are chiar şi un copil din flori, un băiat, pe nume Andrei, conceput cu o minoră. Pentru a musamaliza cazul, la vremea aceea mai-marii Securitatii au aranjat fetei o căsătorie de formă cu un cetăţean moldovean. Femeia se numeste Slavka Popov, iar soţul său, Ioan Atodiresei. Andrei Atodiresei, în vârstă acum de aproximativ 23 de ani este de fapt fiul lui Crin Antonescu, despre care nimeni în afară de părinţi şi de Securitatea din România nu cunoaşte absolut nimic.

Activitatea de turnătorie a lui Crin Antonescu, în special cea legată de copii nu s-a oprit aici. I s-a dat misiune să se ocupe de copiii ai căror părinţi erau urmriţi de Securitate, cu care avea abilitatea de a se împrieteni repede, făcându-li-se “simpatic”.

Traseist politic
Presedintele PNL, inainte sa fie penelist pur-sange a mai schimbat doua partide si a avut tupeul sa-si stearga traseismul din autobiografia oficiala.
Crin Antonescu a devenit presedintele PNL avand aura de penelist trup si suflet, “nascut in PNL”. Dar nu este deloc asa. PNL este al treilea partid al lui Antonescu.

Mai inainte s-a perindat pe la Partidul Aliantei Civice (PAC) si Partidul Liberal 1993 (PL-93) al lui Dinu Patriciu. Chipurile, aceste partide erau tot liberale, pentru ca au tot fuzionat cu PNL pe masura ratarii pragului electoral, iar Antonescu s-ar fi invartit numai in familie. Nimic mai neadevarat, tinand cont de faptul ca liderii PNL, PL-93 si PAC se urau de moarte, iar “virginul” Crin a participat din plin la puciurile de partid. In principiu, daca acuzatia de “traseism politic” este neintemeiata, atunci este inexplicabil de ce Antonescu a ascuns din biografia lui oficiala apartenenta la alte doua partide in afara de PNL, cel pe care il pastoreste in prezent.

Crin Antonescu se “bren¬duieste” ca fiind “altceva”, diferit de ticaloasa clasa politica romaneasca. Nimic mai fals. Crin nu vine de pe strada. El traieste de aproape 20 de ani din politica, fiind deputat de 17 ani cu un intermezzo de trei ani ca ministru al Tineretului si Sportului, interval in care a schimbat si trei partide.

Cel mai altfel
Daca asta e “virginitate”, atunci ce-o mai fi “curvasarie”, in politica? In plus, Antonescu a fost un favorizat al clanurilor politice. Fara niciun merit, a ajuns ministrul MTS. Cand s-a reformat Guvernul Radu Vasile, s-au redus numarul de ministri de la cei 35 ai lui Vacaroiu la 16 plus premierul. Bineinteles ca, in logica reformatorilor, MTS trebuia sa dispara, transformandu-se in “Agentie” sau “Autoritate”. Antonescu a ramas ministru sfidandu-se reforma Administratiei Publice Centrale la ordinul presedintelui Emil Constantinescu. Acelasi Constantinescu pe care Crin, peste doi ani, il facea albie de porci pentru ca il sustinea la presedintie pe “crestin-democratul” Isarescu in locul “liberalului” Stolojan. E drept, acum “presedintele care nu a lasat nicio dara in istorie” si toti locotenentii sai s-au inrolat cu totii in armata lui Antonescu!

Alta personalitate a liderului PNL, cea de “profesionist”, s-a dus pe apa sambetei, odata cu proba Executivului, unde ministrul Antonescu nu a aratat nimic, nu a batut un cui la MTS. Si apoi, de unde experienta profesionala la un om care la varsta de 50 de ani a fost doar trei ani profesor stagiar, iar restul politician. Nu am spus-o noi, ci Tariceanu, care il plasa pe Crin in topul chiulangiilor de la Camera Deputatilor.

Asul din maneca al lui Crin Antonescu este independenta si, mai mult, ostilitatea fata de grupurile de interese, spre deosebire de contracandidatii sai, Geoana si Basescu. Dar “virginalul” Antonescu nu e in stare sa lamureasca dependenta fata de miliardarul Patriciu, care i-a asigurat logistica pentru victoria la congresul PNL impotriva lui Tariceanu, iar acum il tine prizonier, prin consultantii si fondurile de campanie.

Dusmanul grupurilor de interese Crin Antonescu nu are raspunsuri nici la alegatiuni din presa care se refera la exclusivistul “Club al Vinului”, un grup de interese al lui Tariceanu, sau eliberarea titlurilor de proprietate pentru terenurile BTT-Herastrau in favoarea unui grup de interese al mult hulitei Elena Udrea, acuzatiile privind manevrele de la Strandul Tineretului in favoarea lui Puiu Popoviciu sau soarta Strandului Floreasca, unde se afla cooperativa revolutionara “Club 22 TV”.

Un om care pretinde ca a preluat puterea in PNL pe valul popular nu poate da explicatii privind firma de relatii publice a lui Patriciu, ale carei angajate selectate la concursuri de miss ii convingeau pe junii liberali cu sange fierbinte sa voteze virginalul. Si nu poate da explicatii nici despre liderul judetean liberal amenintat cu taierea contractelor de pus termopane la statiile de benzina daca misca-n front la congresul partidului".

Surse:
1. Crin Antonescu, liberal din 1990 and vicepreşedinte PNL timp de nouă ani – Mediafax (20 Martie 2009). Accesat în 24 septembrie 2009.
2. Blogul autorului, accesat la data de 5 mai 2009
3. Crin Antonescu spune că a repetat intenţionat ultimul an de facultate pentru a nu lua repartiţie la ţară Cotidianul online, accesat la data de 3 mai 2009
4. Crin Antonescu, profesor de istorie. Evenimentul zilei (6 iunie 2009). Accesat în 24 septembrie 2009.
5. „Lumea nu merge înainte cu gargara”, rol.ro, 29 June 2008. Accesat la data de 24 septembrie 2009.
6. Guvernul Victor Ciorbea – Agerpress. Accesat în 24 septembrie 2009.
7. „350 Sportivii români primesc rentă viageră”, 7 octombrie 2004. Accesat la data de 24 September 2009.
8. „Crin Antonescu ar putea intra în turul 2 cu Preşedintele Băsescu”, politico.ro, 22 September 2009. Accesat la data de 24 September 2009.
9. www.phg.ro (2004). Crin Antonescu, despre sinuciderea soţiei sale. Accesat în 2009-07-22.
10. Crin Antonescu: Mă voi căsători cu Adina Vălean – HotNews.ro (25 June 2009). Accesat în 2009-07-22.
11. www.ziua.ro
12. www.crinantonescu.ro
13. http://anonymusgerula.wordpress.com
14. http://bataiosu.wordpress.com
15. http://alexandrumitache.wordpress.com

Sursa: www.badpolitics.ro, http://ceausescu.c

biograsfie preluata de pe "NECENZURAT"

miercuri, 26 octombrie 2011

NO COMMENT

Cand cei din USL au purces la proslavirea monarhie in care ei nu cred neam, nu s-au gandit vreodata ca de fapt toate minciunile se vor sparge in capul lor... Si acum va prezint o fotografie in care se vede clar cine sunt "monarhistii": Catalin Voicu, un interlop de Ferentari, alaturi de "imaculatul" ziarist Cornel Nistorescu... Scarba este primul cuvant ce imi vine in minte, intr-atat sunt de ingretosat de nesimtirea si tupeul celor din USL...

Prin Radu Duda Regele Mihai I a fost redus la stadiul de marioneta menita a reinvia un mort: USL! As vrea sa comentez mai mult pe marginea acestei fotografii, dar realizez din ce in ce mai clar ca Iliescu, a sa gasca si urmasii lor, stransi TOTI in USL, au reusit sa spurce tot ce este romanesc: Si PNTCD, si PNL, si PC, si, iata, acum, monarhia! Nebun sa fii ca sa poti vota USL... Cat despre foto... No comment!!!













PS: Am sa o spun asa neaos romaneste: votati ma, prostilor, USL, daca nu v-a ajuns cat si-au batut joc de voi!!! Pacat de regele Mihai... Nu cred ca a fost vreodata un monarh mai ghinionist in a intui manevrele comunistilor...

Cand Petru Groza l-a chemat ca sa il sileasca sa abdice, Majestatea Sa credea ca este vorba despre o problema legata de casatoria sa cu actuala sa sotie... Acum a fost facut sa creada ca este de partea baietilor buni... S-a inselat de doua ori in interval de 65 de ani... Pacat... Odata cu aceasta fotografie a disparut "majestatea" si "sangele albastru" s-a inrosit brusc...

marți, 25 octombrie 2011

ROMANIA SUB ASEDIU



















Zilele acestea asistam din nou la un atac concentrat asupra monarhiei si Bisericii Ortodoxe in Romania.

Atacul asupra monarhiei este direct, in sensul in care imaginea Regelui Mihai I de Hohenzollern este facuta praf doar pentru ca este folosita de USL.
Ceva mai perfid este atacul asupra Bisericii Ortodoxe. Atacul este executat de catelandrii pusi de USL sa "comenteze" pe site-uri, bloguri s.a.m.d.

Nu se lasa Iliescu, gasca sa si urmasii lor, pana nu distrug orice farama de mandrie nationala. De aceea, indiferent de consecinte USL ramane astazi cel mai mare pericol pentru Romania.

A vota USL sau oricare dintre partidele ce il compun (PSD/PC/PNL) inseamna in acest moment a da mana livbera acelora care vor sa distruga Romania si romanismul in favoarea planurilor
de revigorare a socialismului urzite la Kremlin, a caror existenta a fost facuta sigura de declaratia lui Ion Iliescu din februarie 2010.

Totusi, de ce au ajuns sa sustina Iliescu si USL monarhia, dupa ce, in 1990 l-a tinut pe regele Mihai la scara avionului? Cum de le convine abia ACUM aceasta idee? Au toate acestea vreo legatura cu faptul ca Paul Duda, fiul unui fost demnitar comunist apropiat lui Iliescu, a "infipt" un "mostenitor la tron" prin casatoria cu principesa Margareta? Exista vreo legatura intre declaratia lui Ion Iliescu din februarie 2010 conform careia "exista un plan pentru revigorarea socialismului" Radu Duda si originile lui Ion Iliescu? Si daca ea exista care este aceasta?

Ei bine aceasta legatura exista. Am mai afirmat si in alte randuri, urmare a unui articol al lui Lucian Mandruta, "Romania cu lantul de gat", ca, intr-adevar, Romania se afla sub atacul unei etnii galagioase, o comunitate ce nu are nici o legatura cu istoria si cultura natiunii romane, o etnie ce s-a folosit de bunul simt al romanului ca sa agreseze mereu societatea, o etnie care este folosita de Kremlin ca si un cal troian pentru a distruge definitiv Romania si a o trece din nou in subordinea sa, o etnie a carei nume a devenit sinonim cu furtul, tupeul si nesimtirea: tiganii.

Despre originile lui Ion Iliescu am auzit multe zvonuri, dar ceva concret, nimic pana acum doi ani. Niciodata. Internetul acesta este o minunatie. Poti gasi multe lucruri pe care unii sau altii incearca sa le ascunda de tine. Stiind ca asta i-ar arunca direct in in lumina cruda a reflectoarelor...

Scormonind pe Internet gasesc un articol intr-o zi care spunea ca pe 26 aprilie 1986, revista Time, prestigioasa revista Time, il dadea pe Ion Iliescu drept succesor al lui Ceausescu. Incorect. Pe data de 26 aprilie nu a aparut nici un numar al revistei Time... Ci pe 28 aprilie. 28 aprilie 1986. Cu un click aici puteti citi articolul. Ca sa va convingeti singuri.

Cu alte cuvinte Ion Iliescu ne minte atunci cand ne spune ca nimic nu a fost premeditat. Ne minte cu nerusinare. Iar intrebarea care se pune mereu pentru aflarea adevarului este DE CE?

In clipa in care am descoperit acest articol ma loveste un gand... Oare nu as putea sa gasesc date despre originile lui Ion Iliescu? Cine i-au fost mama si tata? Pentru ca nu pare sa fi avut vreodata...


Incredibil dar am gasit. Si acum va las pe voi sa judecati singuri datele problemei. Din capul locului am sa va amintesc ca zvonuri despre sangele care ii curge in vene ar avea legatura cu faptul ca tiganimea prea si-a luat nasul la purtare in ultimii douazeci de ani...

Si dau peste lucrarea lui Vladimir Alexe: "Ion Iliescu- Biografia secreta"... Vedeti astfel de lucrari nu au fost mediatizate, si nici autorii lor... Pentru ca ce se gaseste intre copertile lor, i-ar fi putut distruge pe cei in cauza si pe urmasii lor... De fapt acest lucru se si intampla in timp ce cititi randurile ce urmeaza, culese din lucrarea sus-mentionata...

Trecutul lui Iliescu este mult mai tenebros decat vi l-ati putea inchipui. Este dominat de ura si anti-romanism. Insasi originea sa este anti-romaneasca. Pentru ca s-a nascut pe 3.03 1930 si numele lui real este ION MARCEL ILICI ILIESCU.

Este biografia unui agent anti-Romania. Cu trecutul "aranjat si parfumat". Cu rautatea ascunsa dupa un continuu si perfid zambet, parte a piesei de teatru pe care o joaca... Ion Marcel Ilici Iliescu nu este deloc ceea ce pretinde ca este...


Unul dintre bunicii sai a fost bolsevic. Dar din acela adevarat. De la mama lui. Din Rusia. S-a ascuns in Romania pentru ca fugea de politia tarista pentru activitati subversive anti-nationale. Acest bunic la impins si pe tatal lui Ion Marcel Ilici, Alexandru Iliescu la lupta "proletara"...

Regatul roman il condamna pe Alexandru Iliescu la 3 ani inchisoare pentru tradare de tara. Milita pentru dezmembrarea Romaniei si trecerea Basarabiei la rusi. Fuge la rusi dar se intoarce in tara dupa cativa ani.

A facut inchisoare pentru tradare de tara. Impreuna cu Ceausescu. In 1940. La Targu-Jiu. O scrisoare adresata lui Ceausescu de catre mama lui Ion Marcel Ilici, ar putea sa ne dea si motivul urii lui Iliescu fata de Ceausescu...

In acea vreme, Ionel era copil, asa ca trebuia sa il insoteasca cineva ca sa isi viziteze tatal. Acest cineva era... Elena Ceausescu. Cea pe care Iliescu a executat-o impreuna cu sotul ei, ilegal si fara mila.


Mama lui Ion Marcel Ilici Iliescu a fost o caldarareasa bulgaroaica. Ati citit bine. caldarareasa. Adica tiganca dintr-un neam de tigani caldarari. Au locuit pe strada I.H. Radulescu in Oltenita. Strada se mai numea si "tiganie" din pricina numarului mare de tigani care locuiau acolo...

Inca nu am reusit sa inteleg clar daca mama, caldarareasa Maricica, a fost transformata din motive cosmetice in mama vitrega Maria, sau Maria este intr-adevar mama vitrega a lui Ion Iliescu... Cert este ca Maria, mama vitrega este sora mamei auto-proclamatului rege al tiganilor, Ion Cioaba... Ce coincidenta...


Dupa stenograma Plenarei CC a PCR, cel care l-a introdus pe Iliescu in CC al PCR a fost Ceausescu. Ion Iliescu a luat locul lui Alexandru Draghici. Iar Alexandru Draghici fusese ministru de interne si sef al Securitati in vremea lui Gheorghe Gheorghiu-Dej... Alta coincidenta nu-i asa?

Acesta este Ion Marcel Ilici Iliescu. Un jumatate tigan si pe sfert rus... Iar ponderea romanescului ramas este prea mica si incerta... Probabil ca de aceea pentru el romanii si romanismul sunt o piedica... In vremea lui tiganii au devenit rromi si au devenit minoritatea cea mai cocolosita... Daca mai crede cineva in coincidente sa zica acum.

Iliescu, gasca sa si urmasii lor au reusit din 1989 incoace sa distruga doua partide istorice: PNTCD si PNL. Acum urmeaza a fi distrusa imaginea monarhiei. Ba inca si mai perfid, pentru a se asigura ca monarhia va fi distrusa in familia regala a fost infiltrat fiul unui fost demnitar comunist si apropiat colaborator al lui Iliescu, foarte probabil si fost ofiter de Securitate sub acoperire. Numele lui este Radu Duda. Misiunea lui Duda este clara: casatorie si un copil.

Dupa ce infiltrarea a reusit batranul rege a fost convins sa treaca peste legea salica si Constitutia din 1923 declarand-o pe principesa Margareta mostenitoare a tronului si implicit pe fiul ei, conceput impreuna cu un fiul demnitarului comunist, apropiat al lui Iliescu si, asa cum am mai spus, un probabil ofiter de Securitate sub acoperire... Si uite asa, Iliescu si ai sai din USL planuiesc sa ne faca drept cadou, noua romanilor, chiar si daca am alege monarhia, tot un securist. Nu se lasa cei din USL. De aceea si trebuiesc starpiti. Cu orice pret!!!

Nu sunt un anti-monarhist, si il respect pe Regele Mihai I, ba inca am si dorit reinstaurarea monarhiei. Am scandat pentru aceasta in 1990. Insa nu pot fi pro-monarhist atata vreme cat monarhia este sustinuta si folosita ca un nou cal troian impotriva romanilor de catre USL sau de vreunul din partidele ce compun aceasta noua "monstruoasa coalitie", o coalitie profund anti-romaneasca, precum si conducatorul ei din umbra: Ion Marcel Ilici Iliescu.

luni, 24 octombrie 2011

SCRISOARE DE MIJLOCIRE PENTRU ANONIMUL ROMAN (reluare)

De cand se stie, romanului i-a placut anonimatul... Si a fost mai intotdeauna un creator de suprarealism... Asta se intampla in vremuri pe care le credeam demult uitate, cand scria anonime ca sa isi toarne un coleg de serviciu, ca sa mai faca o "bucurie" unui vecin, sau pur si simplu din lipsa de ocupatie...

Bineinteles ca nu toti faceau asta... Dar au facut-o suficient de multi imbecili lipsiti de "cojones" sau femei ovarectomiate incat sa apara termenul de "reclamagiu de profesie"... Ei si inchipuiti-va ce bucurie pe toti acesti impotentii emotionali cand a aparut Internetul si intr-un tarziu au aflat in ce fel le poate alimenta dezvoltarea patologica si malformata a unui ego mic, scofalcit si vai si amar de el...

Randurile acestea mi-au fost inspirate de chelalaiturile jalnice aparute ca si comentarii la atat de multe dintre postarile de pe blog. Nu sunt suparat pe mamiferele in cauza oricine ar fi. Am fost pentru o vreme. Pana am reusit sa inteleg. Acum imi pare rau doar. Pentru ei. Si mi-e mila. Caci traind cu mizerii in inima nu poti fi un om prea fericit... Nici nu vreau sa imi inchipui o astfel de stare, in care sufletul sta mic, chinuit, zbarcit inainte de a fi batran, aruncat intr-un colt de inima...

Trebuie sa fie o mare suferinta sa traiesti astfel clipa de clipa. Sa razi dar sa nu fii fericit. Sa zambesti fara sa vrei sa faci asta. Sa fii dezaxat emotional si atat de patetic incat singura bucurie ti-o provoaca micile mizerii pe care le scrii sub numele "Anonim". Sa ti se umfle inima de placere si relaxare doar cand tastezi anonim si dai enter...

Daca vreodata veti reusi sa identificati cine a facut astfel de lucruri impotriva voastra nu ii certati. Aratati-le ca exista intelegere si dragoste adevarata in lumea aceasta, si prietenii adevarate, bazate nu pe interese meschine ci pe admiratie reciproca... Iertati-i...

duminică, 23 octombrie 2011

PREDICA DE DUMINICA












Ne ingamfam noi oamenii prea adesea. Spunem ca "stim" insa de fapt nu cunoastem mai nimic... Cumva am pierdut din vedere esentialul... Credem ca suntem cel mai important "accident" din Univers, si ca ne este permis orice... Randurile de mai jos, scrise insa de apostolul Pavel, cel care sub numele de Saul i-a prigonit pe primii crestini ba inca a si instigat la uciderea lui Stefan, in scrisoarea intaia catre biserica din Corint...

1Corinteni 2
17. De fapt, Hristos m-a trimis nu sa botez, ci sa propovaduiesc Evanghelia: nu cu intelepciunea vorbirii, ca nu cumva crucea lui Hristos sa fie facuta zadarnica.
18. Fiindca propovaduirea crucii este o nebunie pentru cei ce sunt pe calea pierzarii; dar pentru noi, care suntem pe calea mantuirii, este puterea lui Dumnezeu.
19. Caci este scris: "Voi prapadi intelepciunea celor intelepti si voi nimici priceperea celor priceputi."
20. Unde este inteleptul? Unde este carturarul? Unde este vorbaretul veacului acestuia? N-a prostit Dumnezeu intelepciunea lumii acesteia?
21. Caci intrucat lumea, cu intelepciunea ei, n-a cunoscut pe Dumnezeu in intelepciunea lui Dumnezeu, Dumnezeu a gasit cu cale sa mantuiasca pe credinciosi prin nebunia propovaduirii crucii.
22. Iudeii, intr-adevar, cer minuni, si grecii cauta intelepciune;
23. dar noi propovaduim pe Hristos cel rastignit, care pentru iudei este o pricina de poticnire, si pentru Neamuri, o nebunie;
24. dar pentru cei chemati, fie iudei, fie greci, este puterea si intelepciunea lui Dumnezeu.
25. Caci nebunia lui Dumnezeu este mai inteleapta decat oamenii; si slabiciunea lui Dumnezeu este mai tare decat oamenii.
26. De pilda, fratilor, uitati-va la voi care ati fost chemati: printre voi nu sunt multi intelepti in felul lumii, nici multi puternici, nici multi de neam ales.
27. Dar Dumnezeu a ales lucrurile nebune ale lumii, ca sa faca de rusine pe cele intelepte. Dumnezeu a ales lucrurile slabe ale lumii, ca sa faca de rusine pe cele tari.
28. Si Dumnezeu a ales lucrurile josnice ale lumii si lucrurile dispretuite, ba inca lucrurile care nu sunt, ca sa nimiceasca pe cele ce sunt;
29. pentru ca nimeni sa nu se laude inaintea lui Dumnezeu.
30. Si voi, prin El, sunteti in Hristos Isus. El a fost facut de Dumnezeu pentru noi intelepciune, neprihanire, sfintire si rascumparare,
31. pentru ca, dupa cum este scris: "Cine se lauda sa se laude in Domnul."

1Corinteni 3
19. Caci intelepciunea lumii acesteia este o nebunie inaintea lui Dumnezeu. De aceea este scris: "El prinde pe cei intelepti in viclenia lor."
20. Si iarasi: "Domnul cunoaste gandurile celor intelepti. Stie ca sunt desarte."
21. Nimeni sa nu se faleasca, dar, cu oameni, caci toate lucrurile sunt ale voastre:

1Corinteni 10
21. Nu puteti bea paharul Domnului si paharul dracilor; nu puteti lua parte la masa Domnului si la masa dracilor.
22. Sau vrem sa intaratam pe Domnul la gelozie? Suntem noi mai tari decat El?
23. Toate lucrurile sunt ingaduite, dar nu toate sunt de folos. Toate lucrurile sunt ingaduite, dar nu toate zidesc.
24. Nimeni sa nu-si caute folosul lui, ci fiecare sa caute folosul altuia.

sâmbătă, 22 octombrie 2011

15 MINUTE...

Lucrez de ceva vreme la un remake pentru "L.A. Woman" al celor de la The Doors... Nu este un lucru usor de facut... Varianta care mi se pare extraordinara in afara de cea originala este cea a lui Billy Idol... Apoi am o varianta si pentru "Sweet Child Of Mine", intr-o varianta mult mai soft, dar care imi place teribil si pe care am incercat-o deja asa, neslefuita in fata publicului impreuna cu cei de la "The Reeboot Project"...

Mi-am amintit si de Supertramp... O super-trupa ce imi pare pe nedrept prea putin cunoscuta la noi, desi avea o mare faima in anii saptezeci/inceputul anilor`80... Am ales "Take The long Way Home" probabil din cauza versurilor... Recunosc...

Incep sa ma simt vechi... Sper sa ma invechesc ca si vinul de calitate, nu ca si laptele... Semnele invechirii? Muzica ce imi place este din ce in ce mai indepartata de ziua de azi pentru ca mereu si mereu se mai asterne ca inca o fila dintr-o carte, inca o zi... Aveti si o surpriza: Snoop Dogg cu Jim Morrison... Nu moare muzica buna. Niciodata!



vineri, 21 octombrie 2011

ROMANIA. INCOTRO FRATE?















Desi o lume intreaga se afla in criza economica romanului i se pare ca el este un caz special. Nimic nou sub soare. Dintotdeauna romanului i-a placut sa se autovictimizeze. Daca aceasta criza este provocata sau nu, pentru Romania si romani acest lucru este mai putin important. Important este cum fac oamenii fata problemelor...

O sa ma injurati insa criza aceasta ar trebui sa aibe si partile ei bune... Oamenii ar trebui sa invete lucruri ce le-au uitat: cumpatarea, calibrarea consumului dupa un buget facut REAL, bazat pe venituri REALE, si economisire REALA, iar nu pe indatorare, caci aceasta inseamna pielea ursului din padure...

In general astazi lumea intreaga da vina pe banci si pe sistemul bancar in general... Nu prea auzi pe nimeni spunand ca si lacomia sa personala a fost de vina... Si totusi, oamenii nu s-au multumit sa stranga, sa puna de o parte sa faca toate lucrurile prin metoda pasilor marunti. Au vrut sa grabeasca lucrurile... Si uite asa ne-am impiedicat cu totii...

La capitolul graba si alergare nebuna spre bunastare romanii categoric sunt campioni dupa parerea mea... Imi amintesc de zilele cand aparusera telefoanele mobile in anii `90... Toti ravneau la unul si era "cool" sai ai doua sau sa stai in strada cu telefonul la ureche si cu cotul mainii ce tinea telefonul ridicat in aer ca sa fii mai vizibil...

De masini ce sa mai vorbim? Romanii au avut dintotdeauna tendinta de a se intinde mai mult decat le este plapuma... Stiu acest lucru pentru ca am trait in Romania timp de peste patruzeci de ani, asa ca am fost muscat de toate aceste lucruri, din fiecare cate putin, pana le-am constientizat... De cand am plecat din tara insa, am realizat pe deplin cat de ridicol am fost in unele momente si ca nu am fost scutit de bolile "romanesti" specifice...

Abia de putina vreme am inceput sa invat a ma administra. De nevoie. A trai singur intr-o tara straina, ca vrei, ca nu vrei, te obliga sa faci ceea ce trebuie. Astfel incat am ajuns sa pot face lucruri multe cu fonduri relativ mici... Si am realizat cate resurse am aruncat pe fereastra cand eram in tara, si odata cu ele, cat de multe oportunitati...

Romanul nu este consecvent in nimic... Ba sa nu mint... El are o ciudata consecventa in a gresi, izvorata dintr-o comoditate ce nu o pot intelege... Cand spun consecventa gandesc la deciziile incomode si la efortul continuu si sustinut ce ar trebui facut... Desigur, umanitatea, in ansamblul ei, a avut de suferit din cauza societatii de consum, care i-a atrofiat unele reflexe si instincte de conservare... Peste tot in lume, obiceiul de a trai bine a fost serios zdruncinat de criza...

Insa acolo, unde civilizatia are secole de traditie, oamenii invata rapid sa se adapteze. Nu toti reusesc. Cei mai frustrati sunt tinerii, care sperau ca si ei vor avea aceeasi viata linistita si fara prea mult stres financiar... Acum, cand toate acestea par a fi doar niste vise indepartate, toti incearca sa se adapteze...

Pentru romani, in general adaptarea inseamna un soi de rabie... Se musca unii pe altii indiferent de gradul de rudenie... In plus sunt innebuniti si dusi la epuizare psihica de isteria si anxietatea paranoida revarsata peste ei de media controlata in cea mai mare parte de elemente motivate de un alt fel de disperare (pierderea privilegiului de a jefui legal): USL...

Desigur, romanii nu pot controla criza... Insa cu siguranta pot lua masuri pentru a fi mai linistiti. Caci doar cu calm poti lua deciziile cele mai bune. Stim cu totii ca asa stau lucrurile. Si atunci orice om cu mintea intreaga ar trebui, macar din logica simpla si bun-simt, sa se intrebe DE CE ataca atat de violent gasca lui Iliescu si urmasii lor stransi in USL Romania? De ce dinamiteaza aceste mamifere socialiste o societate si asa afectata de criza economica mondiala?

Raspunsul este clar si ascunde multe alte lucruri:

PENTRU USL NENOROCIREA ROMANULUI SI A ROMANIEI ESTE O SURSA CONTINUA DE PROFIT!

Asa ca va intreb:

INCOTRO FRATILOR? INAPOI LA 1989?!! IN NICI UN CAZ!!!

joi, 20 octombrie 2011

DESPRE NOUA REPUBLICA











Nu mi-am facut inca nici o impresie clara despre miscarea numita Noua Republica. In principiu, la prima vedere nu ma misca absolut deloc. Imi pare ca individul care vrea sa o puna pe picioare este prea prudent in declaratii si de aceea putin suspect...

In al doilea rand, desi se cere moartea socialismului si a stangii (in termeni molateci), si am reintalnit mai multe dintre ideile mele personale in manifestul lor, nu ma pot abtine sa nu remarc faptul ca IN ACEST MOMENT miscarea NOUA ROMANIE, supranumita sau mocanita sub porecla de "Alba-Ca-Zapada" lucreaza, cu sau fara voie, in folosul USL...

De ce? Pentru ca musca din electoratul posibil al PD-L atata vreme cat nu spune clar ca USL trebuie sa dispara ca prim pas inspre insanatosirea Romaniei. Iar PD-L in acest moment este singura forta capabila sa se opuna USL. PD-L si Traian Basescu sunt initiatorii "trantei" cu gasca lui Ion Iliescu si urmasii lor...

Dupa ce te-ai fript odata sufli si in iaurt ati putea spune... Insa discursul lui Neamtu are si o doza de falsitate pe care o percep asa, prin vibratiile receptionate personal... Imi pare mai mult ca este un speculant al momentului actual, un individ care iese la lumina dar caruia ii este frica sau jena sa isi suflece mainile ca sa se manjeasca de jegul adversarului in lupta directa, deschisa cu acesta...

Ori in conditiile in care te lupti cu un USL ce a pus Romania intreaga sub asediu, trimitand din toate tunurile media ghiulele cu minciuni propagandistice, predictii apocaliptice si isterie prefabricata, nu poti sa te astepti ca bunul simt sa prevaleze... Am mai incercat asta din 1989 si pana acum. Intotdeauna, dar intotdeauna, folosindu-se de bunul nostru simt, au invins lichelele crescute si educate prin colhozurile si ceapeurile socialismului...

Nu mi-am format o opinie clara, asa cum spuneam, despre Noua Republica. Acum am inceput sa ii studiez. Nu cred ca va dura miscarea. Insa cred ca ea prezice ceea ce se va intampla in viitor. Noua Republica a aparut putin prea devreme si s-a manifestat neinspirat de decent. Personal, am aflat ca romanului daca nu ii vorbesti dur si cu o oaresicare obraznicie, nu ii vei atrage atentia.

Stiu. Nu este frumos. Dar trebuie sa devenim pragmatici. Nu este frumos? Ei, si ce daca?!! Scopul scuza mijloacele! Si daca sanatatea Romaniei se obtine ingrosand obrazul in fata celor din USL care considera bunul simt romanesc un semn de prostie, obraznicia noastra fata de cei care au crezut in 1989 ca pot transforma Romania in feuda lor personala este de fapt un lucru nu bun ci inca OBLIGATORIU!

miercuri, 19 octombrie 2011

E BINE SA FII PROST (reluare)












E bine sa fii prost...
E-o binecuvantare.
Cuvantul
Sa nu-ti pese,
Ca-n van l-ai risipit.
Sa nu auzi soarele
Cum sfaraie-n mare,
Scaldandu-se lenos
In zori
Sau asfintit...

E bine sa fii prost...
Sa crezi doar ce atingi
Sau ce ochiul ti-inseala.
Sa crezi ca tu esti totul
Cand tu nu esti nimic.
Sa nu fi singur
Nici macar o clipa...
Si doar cand
Mai multi sunt ca tine
Tu sa dormi linistit.

E bine sa fi prost amice...
E bine...
Ma jur pe toti sfintii...
Te invidiez...
Eu? Dansez...
De unul singur...
Printre stele...
Am si vise...
Las gandul
Sa imi zboare
Hai-hui
Prin Univers...

E bine sa fii prost...
Da...
E atat de bine...


MARELE FAS











Daca m-as intalni cu Dumnezeu maine si m-ar intreba cand as vrea sa mi se termine firul vietii, i-as spune "acum"... Toata viata am cautat senzatii si un loc al meu... Locul meu... Nu l-am gasit inca... Ma intreb de aceea daca este aici pe planeta sau undeva in infinitatea Universului creat de cel care este Alfa si Omega...

Sunt trei categorii de oameni pe planeta: mamiferul, bipedul si rationalul. Diferenta intre cele trei modele este destul de usor de inteles... Mamiferul este individul care traieste pentru a manca si a procrea fara altfel de teluri, iar rationalul este acela care isi pune viata mereu sub semnul imbunatatirii eului propriu prin cunoastere si educarea constiintei.

Bipedul insa este Marele Fas. Aflat undeva intre celelalte doua, el are parte de o educatie, care poate fi chiar aleasa, insa pe care o asimileaza mecanic. De obicei Marele Fas crede ca este buricul nu numai al Pamantului ci si al Universului, refuzand sa creada ca este o creatie a unei energii inteligente atotputernice. Stie multe si de aceea este foarte greu de contrazis.

Insa are o hiba. Nu poate crea. Intocmai ca si maimuta din care pretinde ca se trage, Marele Fas, bipedul, poate insa imita si asta uneori cu foarte mare succes. Asta in cazul in care recunoaste ca a imitat fiindca cel mai adesea, ca un adevarat hotoman, bipedul se foloseste de toate tertipurile pentru a se aseza la o masa gata pusa sau pentru a se infrupta din realizarile altora...

Pana la urma, daca stau bine sa ma gandesc, omenirea, in proportie de aproape 100%, este de fapt un Mare Fas... Avem pretentii, cel mai adesea nejustificate, vrem ceea ce nu putem face sau obtine meritat si asa mai departe... Stiti ce mis e pare cel mai ciudat? Cu cat inainteaza tehnologic societatea umana, in mod straniu cu atat mai multi buhai sunt pe planeta... Ciudat nu?

Ai zice ca dupa secole, ce spune eu - milenii - de razboaie, ucideri, nasteri si asa mai departe, am invatat ceva despre noi... Si cu toate acestea de fiecare data cand ne lipseste ceva din confortul pe care l-am creat prin tehnologie si acumularea de cunostinte, ne apuca strechea si incepem sa maraim unii la altii, cautandu-ne nod in papura...

Sunt trei categorii de oameni pe planeta: mamiferul, bipedul si rationalul. Diferenta intre cele trei modele este destul de usor de inteles... Mamiferul nu conteaza. El este inodor incolor si insipidBipedul insa este un Mare Fas.

marți, 18 octombrie 2011

GLOBALIZARE: RADIO "SOPARLA"















Intotdeauna cand spunem cuvantul "globalizare" gandul fuge imediat catre un lucru rau. Ba inca se intampla ca acest cuvant sa fie asociat cu capitalismul, si a devenit cel mai mare "bau-bau" al societatii moderne... Insa daca stai sa privesti mai atent ceva nu se potriveste...

Ziarele si televiziunile din Romania aflate in proportie de 80% sub controlul USL, ce de acum le pot numi SOCIALISTE, fara a ma teme ca gresesc, imprastie isterie si gazul otravitor ce provoaca dureri de cap, ameteli si imposibilitatea de a distinge adevarul... Pare greu in astfel de conditii, mai ales cand ele sunt grefate pe o criza economica, sa poti lua o decizie... Si totusi nu este! Deloc!

Am aflat azi-noapte un lucru care mi-a provocat senzatia ca am calatorit in timp sau ca decembrie 1989 parca nici nu a avut loc vreodata... Stand de vorba cu un prieten despre cu totul alte lucruri, am aflat intamplator, ca, in Bucuresti, a fost relansat un post vechi de radio: Radio "Soparla"...

Cei tineri nu stiu ce inseamna asa ca va trebui sa le explicam... Romanii au facut intotdeauna haz de necaz, ca sa isi indulceasca amarul... Si de aceea au gasit o denumire hilara pentru multe din metodele propagandei socialist-comuniste din vremurile ce pare ca nu vor sa plece... Cum functioneaza o "soparla"? Toma Caragiu ne explica acest lucru destul de bine in monologul interpretat ca de obicei magistral...


Se auzeau inainte de 1989, la fel cum au inceput sa se auda si acum, din nou, soapte otravite spuse cu voce tare, pe la toate colturile: in tramvai, in troleu, in metrou, pe ;la cate un bar, cafenea sau bodega... Desi aparent sunt niste discutii banale intre cunostinte vechi sau intre prieteni, conversatiile se poarta cu voce tare astfel incat sa poata auzi cat mai multa lume... Este o metoda de a induce idei... Este o metoda de a submina autoritatea... Este o metoda de a denigra.... Este o metoda propagandistica folosita cu destul succes pana in 1989...

Media aservita batranilor comunisti ce au pus gherele lor murdare de sange pe Romania in decembrie 1989 si urmasilor lor arunca petarde paralizante al caror continut este clar unul ce tine de "soparlism"... Caci adevarul este sucit in asa fel incat sa para altceva... Si consecinta este mereu aceeasi, pentru ca beneficiar este intotdeauna Kremlinul si asociatii sai de pe mapamond...

Spre exemplu miscarea "Occupy"... Cat de bine se pricep socialistii-comunisti sa confiste tot... Este o miscare de stanga evident... Dar in tarile occidentale, unde capitalismul s-a dezvoltat si ajustat continuu, natural, aceasta este doar o noua etapa de auto-reglare... Va asigur ca nici unuia dintre manifestantii aflati pe Wall-Street, la Londra, Amsterdam sau Sydney nu le trece prin cap sa treaca la socialism sau vreunul din derivatele sale...

Insa in tari ca Romania, unde fostii comunisti si urmasii lor s-au deghizat in aparatori ai democratiei, folosindu-se de parghiile democratice doar pentru a tine lucrurile sub control absolut, si pentru a paraliza orice pas catre vest ar fi vrut sa faca romanul, eu unul as fi foarte atent la o astfel de miscare... Tineretul din dorinta de "a fi mai occidental" este cel mai usor de influentat si de manevrat din acest punct de vedere... Pentru ca tinerii nu stiu. Nu au trait acele vremuri care i-au facut pe parintii lor sa iasa cu mainile si piepturile goale in fata mitralierelor si tancurilor comuniste, preferand sa moara decat sa traiasca mai departe intr-un cosmar...

Am citit ieri pe un site, aflat in ingrijirea USL, despre faptul ca miscarea de stanga a luat amploare in lume, la fel precum miscarea "Flower-Power" odinioara... Miscarea hippy a fost o miscare anti-razboi ce si-a facut efectul... Insa (si acesta este poate exemplul cel mai bun de "soparla") sovieticii au folosit-o in sens opus, incercand sa induca ideea ca America ar fi pierdut razboiul in Vietnam... Chiar daca americanii s-au retras din Vietnam, au facut-o mai mult la presiunea celor de acasa decat sub forta armata a adversarilor lor...

Lumea intreaga este ingrijorata din cauza crizei...Ni se spune prin radio "Soparla"ca suntem prea multi si ca in curand nu vor mai exista resurse pentru a hrani populatia globului... Daca ma intrebati pe mine mie mi se pare ca suntem intaratati precum cainii de lupta inainte de a fi asmutiti in inclestari mortale unii impotriva altora pentru profitul stapanilor... Si de aceasta data, cel putin pentru moment, singurul beneficiar este Kremlinul, care isi doreste revansa asupra lumii... O lume care a provocat caderea URSS...

Am spus asta inainte si o mai afirm inca o data: socialistii sau comunistii daca vreti, sunt profilul lasitatii. Mint, eludeaza, cauta sa creeze noi metode de manipulare a maselor pentru a-si impune ideologia... Desigur, propaganda isi face si capitalismul, ca si consecinta la agresivitatea partii adverse, insa propaganda capitalista are doua denumiri clare: public relations (PR) si marketing...

Cum scriam randurile de mai sus, am realizat ca trebuie sa va intreb ceva: cum se face ca am crezut socialismul mort si ingropat demult dupa toate ororile ce le-a produs si ne trezim, iata, dupa atat de putina vreme (caci ce sunt 22 de ani in fata istoriei) ca un Iliescu indrazneste sa vorbeasca despre revigorarea lui?

Imi spunea un tanar aseara, roman de-al nostru din Bacau, dar care s-a stabilit la Londra, ca vede in China o putere mai mare decat America... Si parea sincer... Ori era sub influenta Radio "Soparla", ori era crainic al acestui post... Una din doua... L-am contrazis categoric... Si am argumentat cu exact una dintre afirmatiile sale, care spunea ca in China la nivel de politica de stat se practica furtul de tehnologie si informatie...

Pai exact acesta este motivul pentru care s-a prabusit comunismul!!! A preluat infrastructurile capitaliste, adica practic a furat (furt ce in mod soparlistic a fost numit "nationalizare" sau "confiscare") dupa care, intocmai ca o buruiana ce distruge recoltele, a supt toata seva, nepunand nimic in loc...

Economistul Roubini care infiera capitalismul nevoie mare, a "omis" sa observe ca in cea mai mare masura veniturile chinezilor vin din Occident si ca, daca Occidentalii o duc prost, China este condamnata la o prabusire inca mai rasunatoare decat cea a Uniunii Sovietice. Semnele sunt clare deja: economia chineza imi pare ca a intrat in "supraincalzire" ("supraincalzire" este un termen economic) si nimeni nu face nimic ca sa evite acest lucru... Este ca si cum te afli intr-un carusel. Pana la o anumita viteza este placere, dar daca se defecteaza, te arunca datorita centrifugei si, intr-un final, toata sandramaua, depasind standardele fizice pentru care a fost conceputa se va prabusi, iar ceea ce initial a parut a fi o mare distractie va deveni mormantul multora...

Radio "Soparla" emite pe frecventele alocate socialismului... Cine pleaca urechea la aceste soapte este sortit pieirii. Pana acum, cea mai mare parte a omenirii a reusit sa se salveze ba inca a si ripostat dur. In Romania insa au aparut din nou, in diverse forme de agregare (chiar si batranei aparent simpatici) releele mobile bipede prin care se transmit "hiturile soparlistice" ale momentului... Sunt sigur ca romanul este istet. Cel putin cand este vorba de a lua peste picior pe cineva demonstreaza ca are o inteligenta nativa. Poate ca unii se vor replia si isi vor folosi inteligenta pentru a intelege ca nu actuala guvernare, nu PD-L si nu Traian Basescu se fac vinovati de starea de astazi a Romaniei, ci ei insisi, pentru ca in loc sa faca ceva impotriva USL, care timp de 20 de ani si-a batut joc de Romania si de romani, ei au continuat sa se contreze cu "poante" intre ei, lasand astfel loc lui Iliescu, gastii sale si urmasilor lor sa isi faca de cap...

A cauta un tap ispasitor in PD-L si in Traian Basescu este echivalent cu furatul caciulii. Maxima atentie deci la tot ceea ce auziti pe strada, sau in mijloacele de transport in comun. Si nu ezitati sa ii contraziceti, cu putere si fara teama< pe toti aceia care sustin, direct sau indirect USL... Va avertizez pe toti: daca USL revine la putere, Romania va fi complet distrusa. Nu va ajunge? Tiganii au devenit rromi si acum sunt "romany-gypsies" in lume. Romania a acumulat din 1989 pana in 2009, timp in care nu s-a construit nimic datorii de zeci de miliarde... Odata venita criza tot gunoiul ascuns sub pres de USL a devenit vizibil si a capatat un miros insuportabil. Pestilential.

Cum sa votezi USL dupa toate acestea? Cum sa votezi USL? Cum? Cand este atat de clar: NIMIC NU POATE FI MAI RAU PENTRU ROMANIA DECAT USL!

PS: TEMETI-VA MAI MULT DE GLOBALIZAREA SOCIALISMULUI DECAT DE GLOBALIZAREA CAPITALISMULUI. IN TIMP CE CAPITALISMUL ARE MECANISME DE AUTOREGLARE, SOCIALISMUL NU POATE TINE LUCRURILE SUB CONTROL DECAT PRIN FORTA.

luni, 17 octombrie 2011

FARA ALTERNATIVA!!!












Sunt iubitor de oameni. Prin definitie. De aceea, ori de cate ori ma dezamagesc sunt incercat de senzatii diverse. Toate intense insa... Nu ati spune acum probabil ca de fapt sunt timid... In strafundurile mele inca mai sunt acelasi copil timid si prea bine educat...

Insa timiditatea nu mi-a fost nicodata de folos... Ba inca adesea mi-a suprimat curajul de a spune sau a face... Dupa atata amar de vreme petrecuta printre muritori nu imi mai permit luxul de a fi timid si ca din buna crestere sa tac din gura in fata erorilor...

Nu sunt singurul caruia i se pare ca omenirea a luat-o razna pe pustiuri... Mai toata lumea simte nevoia unei schimbari... Insa cei mai multi imi dau senzatia ca vor sa sara din lac in put... Innebunita de criza, omenirea este gata sa se arunce in bratele unui nou holocaust atat de mult asteptat de hienele socialiste...

Am incercat din rasputeri sa alarmez. Am exagerat, am facut valuri, am cautat dovezi si argumente logice... Romanului nu pare sa i se faca pofta de a face ceva. El vrea sa ii mearga bine insa fara a sacrifica nimic... Si uite asa, s-au sacrificat degeaba cateva mii de eroi in 1989 si in 1990... Pentru ca restul tac. Mutenia sluta a lasitatii!

Se pregatesc romanii sa se arunce din nou in bratele lui Iliescu si a camarilei sale? Eu zic ca nu! Dar cand e vorba de romani totul este posibil. Si in contextul actual general de pe mapamond, romanii, care pana acum au dovedit extrem de rar consecventa in a alege bine, ba inca s-au dovedit consecventi in greseala, ar putea sa derapeze...

De aceea scriu aici. De aceea scriu mereu. Imi pasa. Si este singurul lucru pe care il pot face. Deocamdata. Un lucru este sigur. Daca romanii vor alege din nou pe urmasii lui Ion Iliescu aflati acum toti in USL, eu unul voi renunta la cetatenia romana cu prima ocazie. Nu pentru ca nu mai vreau sa fiu roman, ci pentru ca romanismul moare si eu refuz sa fiu parte a unui tesut mort! Am rabdat destul prostia, parvenistismul, parsivismul si tradarea. Douazeci de ani sunt mai mult decat suficienti!

Sustin in continuare ideea ca PD-L trebuie votat, in detrimentul definitivarii mortii USL, dupa care trebuie creat urgent o noua formatiune, cu oameni educati dupa principiile occidentale, dar care sa simta cu adevarat asa, nu sa imite comportamentul occidentalului. Caci ce rost are imitatia, daca in adancurile sale un individ este de fapt tot un coate-goale inteligent ce se orienteaza dupa stomac si stralucirea lucrurilor trecatoare?!!

duminică, 16 octombrie 2011

PREDICA DE DUMINICA











Crestinismul are multe ramficatii. Diverse forme de inchinare. Unii pretind ca ei sunt detinatorii adevarului. Insa adevarul este unul singur. imuabil. Se gaseste in Biblie. O Cuvantul lui Dumnezeu. El este ACELASI pentru toti. Si totusi, exista ESENTA... Cea mai mare dintre porunci...

Matei 22

"33. Noroadele care ascultau au ramas uimite de invatatura lui Isus.

34. Cand au auzit fariseii ca Isus a astupat gura saducheilor, s-au strans la un loc.

35. Si unul din ei, un invatator al Legii, ca sa-L ispiteasca, I-a pus intrebarea urmatoare:

36. "Invatatorule, care este cea mai mare porunca din Lege?"

37. Isus i-a raspuns: "Sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau cu toata inima ta, cu tot sufletul tau si cu tot cugetul tau."

38. Aceasta este cea dintai si cea mai mare porunca.

39. Iar a doua, asemenea ei, este: "Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti."

40. In aceste doua porunci se cuprinde toata Legea si Prorocii."


Aceasta este esenta. Restul sunt detalii... Derivate...