site stats

joi, 13 octombrie 2011

SALVAREA ROMANIEI (revizuit)















Se discuta mult de tot despre alegerile ce asteapta, dupa colt, ca un ticalos ce vrea sa ne dea in cap. Din nou... Si multi se intreaba pe cine ar trebui sa voteze pentru salvarea Romaniei (ca sa vezi: Caragiale este inca actual!!!)

Cred ca cel mai corect este sa ne intrebam daca MAI exista cineva dispus sa isi asume salvarea Romaniei in continuare asa cum s-a intamplat in 2005 si 2009... Aveti idee careva cam ce ar trebui facut si cum trebuie luptat?

Inainte de toate trebuie un PLAN a caror etape sa le urmarim cu inversunare! Apoi nu doar cativa ci multi oameni hotarati, cu o atitudine verticala, si abia dupa aceea un om hotarat, dispus sa ia cele mai dure masuri fara frica atunci cand este cazul. Stiu ca nu va place ceea ce cititi dar asa ceva, daca exista, este pe cale de disparitie.

Noul model de barbat roman ce se prefigureaza la orizont in viitorul nu foarte indepartat pare a fi un un papa-lapte, purtator de organe genitale doar pentru procreere. Un animalut sperios, ce tace umil atunci cand oricare strain ii insulta persoana, sau originea, ascunzandu-se cu lasitate in spatele familiei cu scuza ca el o are... Cel mai dureros este ca exista tendinta de a se pierde notiunea despre tara sau patrie, ce sa mai vorbim despre popor...

Femeia romana de model nou cauta materialul inainte de toate si barbati care sa le indeplineasca dorintele la bataia de picior sau palme, justificand toate aceste ineptii cu miscarea feminista (cele mai multe dintre ele habar nu au ce este feminismul de fapt).

Uite asa, o generatie, poate chiar doua, s-a dus pe apa sambetei, motiv de mare fericire pentru cei care intre 1989 si 2009 si-au schimbat puterea intre ei ca pe o pereche de chiloti dupa ce i-au murdarit, facand absolut tot cre i-a taiat capul. Aveau nevoie de masa de manevra. Nu de oameni inteligenti, ci de vite pentru exploatare. Si au reusit sa distruga invatamantul, infrastructura, industria, murand tiganimea in centrele marilor orase...

Urmare a acestor politici duse in mod deliberat pentru slabirea uniunii si distrugerea identitatii natiunii romane, mare parte a populatiei a avut, cel putin la un moment dat,tendinta de a capata apucaturi de satra sau mahala: smecheria, tupeul, nesimtirea, incultura, ferocitatea materialismului izvorat dintr-o educatie mediocra, toate au fost aduse la rang de mari calitati, si asa s-a ajuns la ceea ce guvernantii nostrii si-au dorit: nu mai exista opinie publica ci doar legea 'fiecare pentru el", care clar impiedica un consens prin care romanul sa uite de capra vecinului, sa se adune si sa fie o amenintare reala pentru planurile lor. Oamenii de bun simt tind sa devina o minoritate. Conducatorii nostrii sunt oglinda a ceea ce suntem noi toti luati per ansamblu, nu ca individualitati...

Concluzie: nu vad nici o solutie in afara de aceea de a ne organiza si noi societatea civila pentru a lupta impotriva lor. Fara manusi si fara menajamente. Cu violenta daca e cazul. Si probabil ca va fi pentru ca cei condusi de Ion Iliescu in 1989 si urmasii lor, nu vor sa renunte la tortul numit Romania unde, in viziunea lor neo-socialista, 15-20 de milioane de oameni sunt de fapt doar masa de manevra...

VRETI CU ADEVARAT SA FACEM CEVA? HAIDETI SA INCEPEM SA NE ORGANIZAM SI SA FACEM ZID IMPOTRIVA CELOR CARE AU PUS CIZMA PE GRUMAZUL ROMANULUI IN 1989!

VI SE PARE POATE CA SUNTEM PUTINI INSA VA INSELATI! TOT CE TREBUIE ESTE SA VORBITI UNII CU ALTII SI VETI VEDEA CAT DE MULTI SUNTETI!!! SI DACA SUNTEM HOTARATI VOM FI ATAT DE MULTI INCAT NIMENI NU AR INDRAZNI SA SE OPUNA VOINTEI MAJORITATII NICI MACAR IN GAND!!!

SA NE ORGANIZAM SI PROTESTUL SI LUPTA PENTRU CA DE FAPT NE APARAM! ASTA AR FI AL DOILEA PAS. PRIMUL E CA AM STABILIT CARE ESTE INAMICUL NUMARUL UNU: USL!

AVETI CURAJ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: